MASTERSTUDIES

2 Mastergrader i Spektroskopi 2020/2021

Spektroskopi er et nytt og spennende felt innenfor naturvitenskapene. Spektroskopi studier og analyser spredning av lys av ulike objekter. Dette hjelper oss å forstå egenskapene til ulike objekter, som deres masse og sammensetning. Gjennom å analysere dette, kan du hjelpe bidra til og forstå noen av de viktigste utfordringene i store felt av vitenskap som fysikk.

Det er flere måter å studere spektroskopi, og også mange sub-disipliner som å velge mellom. Du kan studere spektroskopi gjennom Optikk og Photonics, som vil tillate deg å arbeide med en rekke verktøy, som for eksempel lasere og omfang av alle slag, og en rekke felt, for eksempel Military and Medicine.

Nedenfor finner du en oversikt over ulike kurs rundt om i verden - både PhD og Master programmer. Så ta en titt og se om spektroskopi er et mulig yrkesvalg for deg!

2 Resultater i Spektroskopi Filter

Master i kjemi - molekylær kjemi og fysisk kjemi (MCP)

Université de Lorraine
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

I dette masterstudiet består faget "Molecular Chemistry and Physicochemistry" av kurs som vises på engelsk og åpnet for internasjonale studenter. Hovedmålet med MS i kjemi er ...

Les mer

Master grad i avansert spektroskopi i kjemi (Erasmus Mundus Joint)

University of Lille
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Bli med i et nettverk av 5 universiteter, 12 forsknings- og industripartnere, med et sterkt internasjonalt alumni-fellesskap! ASC-nettverket tar sikte på å forberede studenten ...

Les mer