$close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Strategisk ledelse Oceania 2022/2023

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  Hvis du ønsker å skjerpe ditt intellekt i form av nytenkning for den moderne arbeidsplass, deretter søke om å bli Master i strategisk ledelse. Studiet har et hovedfokus på bus… Les mer

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Hvis du ønsker å skjerpe ditt intellekt i form av nytenkning for den moderne arbeidsplass, deretter søke om å bli Master i strategisk ledelse. Studiet har et hovedfokus på business management strategier og virksomheten lederegenskaper.

Asia er mest sannsynlig den mest kraftfulle kontinentet i verden og økonomisk den introduserer uendelige muligheter i utdanning. Tyngdepunktet beveger seg mot øst. Raske endringer og investeringer i høyere utdanning og engelsk er en offentlig talespråk. Oceania 's sterke jobbmuligheter henvender også videre til studenter fremtiden.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Sydney College Of Divinity
Macquarie Park, Australia

Master of Leadership er en AQF Level 9 Masters Degree (Coursework) pris.

Master of Leadership er en AQF Level 9 Masters Degree (Coursework) pris. -
Master
Engelsk
Campus