Mastergrad i Studiet av mat og drikke

Beste 36 Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke 2017/2018

Studiet av mat og drikke

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Mastergrad I Hotell Og Restaurant Ledelse (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Heltidsstudier October 2017 Spania Madrid

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi. [+]

Master programmer i Studiet av mat og drikke. Master i Hospitality Management og Restaurering Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi. Hvorfor studere Master: Revenue Management, som er undervist gjennom en Business Game. Denne spesielle felt av hotellet markedsføring er mye utviklet på dette feltet gjennom en anvendt gjennom en virksomhet spillet visjon. Dette Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerte praksis: Den teoretiske del av de anvendte fagene utviklet i klasserommet, men implementeringen er et samarbeidsforretningspraksis. Profesjonell praksis. The Master tilbyr muligheten for arbeidserfaring i områdene ledelse av hotellkjeder og cateringselskaper. Det inkluderer en rekke møter med ledere av hoteller, catering virksomhet og internasjonal turisme konsulenter. Ostelea er medlem av den spanske Association of Directors og Executives Hotel (AEDH). Sak metode: Saken metoden gjør det beste student systematisk sin beslutningsprosess gjennom diskusjon av konkrete tilfeller av turist selskaper. Noen av sakene som arbeider er: El Bulli og Ryanair. Deltakelse på messer: Studenter delta på messer som Alimentaria (Barcelona), ansett som en av messene i verdens viktigste matsektoren; eller IBTM (Barcelona), en av lederne i virksomheten turisme. Mål Master i Hospitality Management og restaurering selskaper lar deg: VET hotellbransjen, og CATERING Bygge en sterk base av kunnskap om reiselivsnæringen fra et internasjonalt perspektiv og alltid fra ledelsen tilnærming. OVERSIKT... [-]

Master Retning Og Innovasjon I Gastronomi

Institut Paul Bocuse España
Campus Heltidsstudier 1 år October 2017 Spania Barcelona

Hovedmålet med Master er å trene fagfolk i stand til å lede, skape og foreslå nye opsjoner knyttet til gastronomi i en global sammenheng, men i sin tur bekymret grunnleggende aspekter av mat som bærekraft, mattradisjoner, og samlet, mat identiteten av regionene. [+]

I dagens internasjonale gastronomiske scene i kjøkken, mat, lokale produkter, tradisjoner og kunnskap i transformasjonen av rettene de er anerkjent som immateriell kulturarv; Det har generert en betydelig og økende etterspørsel etter kreative, proaktiv og engasjert i stand til å følge stien til konstant transformasjon og innovasjon kulinariske fagfolk. Gitt dette paradigmet, Institut Paul Bocuse Spania en ny Master i ledelse og innovasjon i Gastronomi erfaring og kunnskap om en av de viktigste og mest innflytelsesrike kokkene i verden, som var grunnleggeren av Nouvelle Cuisine, men i en innovative og kreative som er byen Barcelona gastronomiske miljøet. Kapteinen er utviklet i henhold til en internasjonal tilnærming, hvor kjøkken for ikke bare forstås som platen og med den transformasjonen av agrifood produkter, men tvert imot, krever en omfattende oversikt over både agrifood sektor, og restaurering som han er nedsenket. Hovedmålet med Master er å trene fagfolk i stand til å lede, skape og foreslå nye opsjoner knyttet til gastronomi i en global sammenheng, men i sin tur bekymret grunnleggende aspekter av mat som bærekraft, mattradisjoner, og samlet, mat identiteten av regionene. For dette, Master tilbyr omfattende opplæring i bestemt retning og samtidig allsidige serverer dagens trender relatert til gastronomi, for eksempel langsom mat, middelhavsdiett, rå vegansk mat eller mat. The Master gir verktøy fokusert på å forstå kombinasjonen av tradisjon, teknologi og innovasjon, med sikte på at våre studenter få en strategisk, global og bærekraftig visjon i noen faglige muligheter som Mesteren har blitt utformet. Mål Den Master i ledelse og... [-]

Master I Internasjonal Mat Og Drikke Ledelse

ESCP Europe Business School
Campus Heltidsstudier 1 år September 2017 Italia Torino Frankrike Paris Tyskland Berlin + 4 fler

Dette programmet er en 1-årig 2-country, heltid Specialized Master program utviklet for postgraduates sikte på en fremragende trenerkarriere i næringsmiddelindustrien i de beste internasjonale selskaper [+]

Master programmer i Studiet av mat og drikke. Studier ved Torino og Paris studiesteder. Forskningssjef: Prof. Francesco Rattalino Mål for programmet Dette programmet er en 1-årig 2-country, heltid Specialized Master program utviklet for postgraduates sikte på en fremragende trenerkarriere i næringsmiddelindustrien i de beste internasjonale selskaper (f.eks Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) som ledere, ledere og gründere. Karrieremuligheter Vårt dedikerte Karrieretjenesten vil hjelpe deg å utvikle dine potensielle takket være coaching økter og nettverksaktiviteter med både bedrifter og alumni. Legge inn ESCP Europe gir deg muligheten til å dra nytte av et globalt nettverk. Noen eksempler på hva din fremtidige yrkesrolle kan være: Gründer karriere i familiebedrifter eller på Start-Ups Produktsjef, Brand Manager, Eksport / Import Manager Supply Chain Manager Communications Manager, Marketing Manager, Product and Business Developer, Area Manager i Mat og drikke selskaper som Ferrero, Lavazza, Barilla ... Curriculum Dette programmet tilbyr en perfekt kombinasjon av teknisk kunnskap og praktiske aktiviteter: mer enn 20 dager med bedriftsbesøk, ett selskap konsulentselskap prosjekt, smaksprøver, gruppearbeid og muligheter for nettverksbygging med F & B ledere, Alumni arbeider i sektoren og eksperter. Noen av de mest relevante kursene er listet opp nedenfor, bruker ESCP Europe en case-studie methology: Ledelse i mat og drikke (F & B) industrien Financial Accounting i F & B Cost & Performance Management i F & B Leder Economics: makro- og... [-]

Gourmet Korte Kurs

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Åpen påmelding Canada Ottawa

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har noen [+]

Gourmet Kort Kurs

 

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har en kulinarisk opplevelse, kommer et stort antall fra ulike fagfag og faglig bakgrunn . Noen ser etter å starte en ny karriere, og andre ønsker å kombinere sine interesser eller fremskritt i deres nåværende yrke. Våre studenter streber etter vellykkede karrierer i et bredt spekter av områder, inkludert restaurantkjøkken, catering, restaurant og hotellledelse, journalistikk, rådgivning, mat service, mat styling og utdanning.

Noen av våre kommende kurs inkluderer: Molekylær Gastronomi - Avanserte Matsteknikker Første demonstrasjon: Mandag 14. august 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstrasjon: mandag 2. oktober 2017 | 5.00 til 7.00 pm Se som våre kokker demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i kjøkkenet! Demonstrasjonen er sikker på å stimulere kreativiteten din på kjøkkenet ved å bruke de nyeste avanserte teknikkene. Tour De France - Cuisine Mandag 18. september 2017 til torsdag 21. september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrike har et rykte som mål for utmerket mat av en grunn! Fransk matlaging har utviklet seg over landets lange historie, og hver region har sine egne distinkte matvarer og unike ingredienser. Det er tolv store regioner i Frankrike når det gjelder mat og hver dag på kurset vil du dekke tre. Du lærer klassiske teknikker av en Le Cordon Bleu Chef, og du vil da gå inn i det praktiske kjøkkenet for å forberede utvalgte menyer som fremhever... [-]

Master Of Professional Og Reklame Fotografi. Spesialiseringsgrad Og Gastronomi

Seeway - Barcelona
Campus Deltid 9 måneder October 2017 Spania Barcelona

Master i Professional, reklame i sin spesialisering i produkt og Gastronomi er et banebrytende program i sammensmeltingen av rikdom og gastronomiske omdømmet vårt land og mediedekningen og grafisk kommunikasjon av denne trenden. [+]

Master programmer i Studiet av mat og drikke. Den Master i profesjonell fotografering og annonsering i sin spesialisering i Produkt- og Gastronomi programmet er en pioner i sammensmeltingen av rikdom og gastronomiske omdømmet vårt land og mediedekningen og grafisk kommunikasjon av denne trenden. Essensen i dette programmet går utover egen plass med skyting og tar for seg egne disipliner av yrket, fra styling til art direction, og dermed svarer til kravene og behovene i arbeidsmarkedet. Aksen er produktet spesialisering og gastronomi og Snitt med art direction som vedlikeholder og forbedrer personligheten til forfatteren. En innovativ forslag som tar sikte på kreativitet og kompetanse til å skape synergier mellom ekspanderende sektorer med sikte på å utvikle prosjekter fra konseptualisering Full kommersiell eller profesjonell kvalitet og en sterk stempel forfatter. sammendrag Kvalifisering: Master Degree Studiepoeng: 40 studiepoeng Åpningstider: Mandag og onsdag fra 18:30 til 21: 30 timer Mode: Barcelona Semester: oktober til juni. observasjoner: klasseromsundervisning. 100% praktisk veiledning. Små grupper. Mål Den pedagogiske Målet med Master er å trene deltakerne som en ledende fagfolk med initiativ og stil, og tilbyr domene kunnskap, verktøy, prosesser og metoder på tekniske, estetiske og ledelsesmessige, alltid favoriserer de fleste av utvidelsen av sine egne tilbøyeligheter og ferdigheter. Du vil være i stand til å kontrollere hele prosessen med etablering og produksjon, og du kan postularte som forfatter og skaperen av trender. PENSUM Programmet er strukturert i to hovedblokker: den første i dybden av de grunnleggende kunnskap og reklame profesjonelle fotografiske praksis så vel som i art... [-]

Mastergrad I Hospitality Management

Up Level School of Management
Campus Heltidsstudier 1 - 1 måned October 2017 Italia Milan

Master i Hospitality Management Up nivå er et avansert kurs i forvaltningen av hotellbransjen med garantert praksisplasser på store hoteller. [+]

Master i Hospitality Management Up nivå er et avansert kurs i forvaltningen av hotellbransjen med garantert praksisplasser på store hoteller. Du vil bli ledere i store hotellkjeder, feriesteder, konferansearealer og gjennomføring av arrangementer, eller tilgang til lederstillinger i følgende avdelinger av hotellet faktisk: operasjoner Salg og markedsføring Human Resources finans~~POS=TRUNC Hvorfor velge Master i Hospitality Management? Master i Hospitality Management er utviklet for å tilby en læreplan for forskning: en nyskapende formel for en profesjonell verdi. Ett av hovedmålene er å gi potensielle manager gjestfrihet all teoretisk og praktisk fremfor alt, å gå inn med overlegen kunnskap i den fascinerende verden av hoteller og gjøre en kunst av sitt yrke blant de mest ettertraktede i markedet . Kursene Salg og markedsføring Møter og konferanser Human Resources finans~~POS=TRUNC GDS Front Office Mat og Drikke rengjøring Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP Master i Hospitality Management åpner viktige jobbmuligheter i gjestfrihet og hotellet virkelighet. Her er noen mulige stillinger som du vil åpne etter å ha deltatt master: Lederroller i ulike avdelinger av et hotell Hospitalitysjef Revenue manager Director of Business Development housekeeping manager Front Office Manager Manager for møter og konferanser Human Resources for hoteller Food & Beverage Manager Salgs- og markedssjef [-]

Master I Mat Design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2018 Italia Milan

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor Italia er referanse. Kurset er rettet mot nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk med erfaring i markedet. Programmet har fokus på næringsmiddelindustrien og dens metoder. [+]

Master programmer i Studiet av mat og drikke. The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme. Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer. Undervisningen i masterstudiet omfatter, i tillegg til klasser, workshops og foredrag med fagfolk av agri-food sektor og design: gründere, ledere, journalister, mat kritikere, arkitekter, designere og kokker. Studentene skal også besøke bedrifter i bransjen, konseptbutikker (konsept butikker), messer og kulinariske begivenheter. Ved fullføring av kurset, gitt en tre måneders utplassering i bedrifter, etater eller institusjoner i matsektoren. ENTRY The Master er for italienske og utenlandske akademikere i feltene nøyaktig, menneskelig, vitenskapelig og kunstnerisk. Begrenset antall plasser. Tilgang er via en utvelgelsesprosess som evaluerer kandidatens CV og portefølje, samt et intervju. VARIGHET Det er obligatorisk oppmøte. Fra mars 2016 til ferdigstillelse i mars neste år. De er gitt 580 timer i klassen og... [-]

Master Sikkerhet Og Kvalitet På Maten

Universidad de La Laguna
Campus Heltidsstudier 1 år September 2017 Spania Santa Cruz de Tenerife

Master i Sikkerhet og kvalitet på maten har som mål at toget universitetsutdannede i helsefag og realfag, kontroll og sertifisering av kvalitet og mattrygghet i tråd med nasjonal og overnasjonal rett, slik at de kan designe utvikle, implementere og sertifisere teknikker og prosedyrer for bromatológico, ernæringsmessige, toksikologiske og biologisk kontroll av mat, som et sluttprodukt, og garanti for kvalitet og hygiene. [+]

Den Master i Sikkerhet og kvalitet på maten har som mål å trene universitetsutdannede i helsefag og realfag, kontroll og sertifisering av kvalitet og mattrygghet i tråd med nasjonal og overnasjonal rett, slik at de kan designe, utvikle, implementere og sertifisere teknikker og prosedyrer for bromatológico, ernæringsmessige, toksikologiske og biologisk av mat, som et sluttprodukt, og garanti for kvalitet og hygiene kontroll. Dette grad integrerer fakultetet som har undervisning og forskningsvirksomhet er knyttet til ulike felt av sikkerhet og kvalitet på mat. Det har også i samarbeid med fagfolk fra helseforvaltningen av Kanariøyene, samt representanter for næringslivet med ansvar for kontroll og kvalitetssikring av mat. Samarbeidsavtaler med ulike offentlige institusjoner og næringsmiddelforetak tillate elevene å lære førstehånds prosedyrer, regler og teknikker som omtales i treningsprogrammet og utfylle deres trening. Inntekt profil. Preferanse vil bli gitt til studenter akademikere i realfag og helsefag inntekt. Nyutdannede i helsefag og realfag, for eksempel farmasøyter, veterinærer, akademikere i vitenskap og næringsmiddelteknologi (CTA), leger, kjemikere, biologer, etc. Graduate profil. Sikkerhetsekspert og matkvalitet. Mål Kunnskap og forståelse som gir grunnlag eller mulighet for originalitet i å utvikle og / eller bruke ideer, ofte i forskningssammenheng. At elevene kan anvende sine kunnskaper og sin evne til å løse problemer i nye eller ukjente miljøer innenfor bredere (eller tverrfaglige) sammenhenger knyttet til sitt fagområde. At elevene er i stand til å integrere kunnskap og håndtere kompleksitet og formulere dommer basert på informasjon som var ufullstendig eller begrenset, inneholder refleksjoner rundt sosiale og etiske ansvar knyttet til bruk av... [-]

Mastergrad I Mat Design Prosjekt Erfaring

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2018 Italia Roma

Kurset tar sikte på å utdanne designere som har de kritiske-design ferdigheter til å være i stand til selvstendig administrere faglige og ledelsesmessige relasjoner, utvikle tilbøyelighet for innovasjon determinant i å definere ulike visjoner om systemene der vi handler. Å være den figuren av designer i kontinuerlig utvikling, Food Designer må tilegne seg kunnskap som vil tillate ham fleksibilitet til å håndtere ulike design felt, men sammenhengende, som å bruke sine design ferdigheter, med særlig fokus på å involvere brukerne i å definere stier behov og forventninger. [+]

Master programmer i Studiet av mat og drikke. DETTE PROGRAMMET 'LÆRTE på italiensk Hvem bør delta: Kurset er åpent for de som er i besittelse av tittelen på akademiske studier av første nivå, som varer i minst tre år i områder knyttet til arkitektur, til design, interiørdesign, visuell kommunikasjon, Food Science eller andre relaterte disipliner adressert i kurset. Det vil bekrefte evnen til å håndtere uavhengig både spekulative aktiviteter som executive. Kurset inneholder en teoretisk og praktisk kurs som innebærer studenter i praktisk forskning og design. The Master gir simuleringer og konkrete prosjekter i samarbeid med etater og private selskaper, hvor du skal søke teoretiske prinsipper, teknikker, verktøy og metoder ervervet i løpet av kurset. The Master Programmet er strukturert for å møte behovene i arbeidsmarkedet, forberede fagfolk i stand til å designe og implementere innovasjon, for å møte de teknologiske og strategiske utfordringer de kommende årene i en raskt skiftende bransjen. Maten er ikke bare en primær behov, men en opplevelse for sansene. Erfaring som må ses i alle dens aspekter, fra bruk av råvarer til definisjonen av forbruksmønstre. Uopphørlig utvikling av konkurranseevne og strategiske behov selskaper krever evnen til å kommunisere designeren, som hensiktsmessig, med eksperter fra markedsføring og det tekniske området med ingeniører, med bedriftens image konsulenter og med " grafisk kreativ apparat, med planleggerne av kommunikasjon og de som er involvert i etableringen av steder. The Master gir derfor også for kjøp av myke ferdigheter, knyttet til analyse og tolkning av behov og forbrukernes atferd, unnfangelsen... [-]

Mastergrad I Mat Og Vin Management (roma) - Sti På Italiensk

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Heltidsstudier 11 måneder October 2017 Italia Roma

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har som mål å lære opp nye tekniske jobb profiler og mat og vin ledere med en grundig forståelse av industri og næringsmiddelindustrien prosesser. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har som mål å lære opp nye tekniske jobb profiler og mat og vin ledere med en grundig forståelse av industri og næringsmiddelindustrien prosesser. STRUKTUR The Master Food & Wine Ledelse heltid, begrenset antall og obligatorisk frammøte, har en varighet på 11 måneder: 5 måneder heltid klasserom trening 6 måneder internship på fasilitetene på vin og næringsmiddelindustrien PROGRAM Klasserommet Programmet er delt inn i følgende hovedpunkter: Fundamentals of Management: elementer av økonomi og virksomhetsstyring grunnleggende prinsipper for ernæring og dietetics Maten og vinen og agri-food system Økonomi og mat selskapsledelse Markedsføring, kommunikasjon og næringsutvikling i mat og vin sektor internasjonaliseringsstrategier. Fokus på land i Asia, Afrika, USA tekniske og ledelsesmessige ferdigheter mat og risikostyring riktig Lanseringen av en start-up i mat og vin. Det vil være en rekke prosjektarbeid i samarbeid med selskaper i sektoren, både for utvikling av nye produkter - med markedssjefer, salgssjefer og produktsjefer - både på eksport- og internasjonaliseringsspørsmål. Noen selskaper han har jobbet med Master: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila og Molinari. I løpet av månedene klasserom deltakerne også gjennomføre omvisninger i mat og vin industri og anlegg. Noen selskaper besøkt i nåværende og tidligere utgaver: Home of the Chocolate Perugina, Relais Chateaux The Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (olje), Urbani Tartufi, Taste Florence. STAGE The Master tar sikte på å utdanne profesjonelle øremerket til å dekke strategiske roller i selskaper som opererer med suksess i mat og vin sektor kan operere i: Selskapene i matsektoren... [-]

Master I Gastronomi Og Kulinarisk Administrasjon

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Heltidsstudier 5 måneder September 2017 Spania Castellón

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri. [+]

Master programmer i Studiet av mat og drikke. Total Immersion i kjøkkenet Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri. Programmet er 5 måneder og er ferdig med 530 timer med praksisplasser, blant annet i de beste restaurantene i vår kokkelandslaget. Eleven, STAR Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk. VÅRT TEAM ... vår beste garanti Lær av de beste produkteksperter og fagfolk i områder som kontrast kulinariske ledelse eller R & D + jeg brukt til gastronomi. Kunnskap og erfaring til tjeneste. Sysselsetting og entreprenørskap Vår banebrytende metodikk og direkte kontakt med de beste fagfolk forberede deg til å ta på seg utfordringen med å svare på behovene til sektoren. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk. Hvorfor studere denne graden? 1. Du vil forstå det grunnleggende klassiske retter og studere grundig produktet og dets funksjoner for å dra full nytte. 2. Du vil mestre de mest innovative teknikker og utvikle dine kreative potensial; du vil være i stand til å konfigurere en unik og original mat. Tre. Du vil oppdage kulinariske teknikker fra hele verden og lære å integrere... [-]

Master I Vindyrking Og Enologi

Georgian Technical University
Campus Heltidsstudier 2 år October 2017 Georgia Tbilisi

Etter oppgradering av dette programmet, med kunnskap og tildelt kvalifikasjon, vil personen kunne jobbe i privat sektor Arbeider innen vitenskap og enologi, Landbruksdepartementet og dets tilknyttede byråer. [+]

Programmets mål For å forberede enologist i henhold til arbeidsmarkeds krav, som vil være konkurransedyktige, praktisk orientert og klar til å møte de høyeste forventninger til vinindustrien. Å skaffe studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktisk ferdighet. Å introdusere til elever verden av drue dyrking, vinfremstilling, vin takknemlighet og vin virksomhet. Å undervise dagens teknikker, for å gi informasjon om moderne metoder, innovasjoner som brukes mens man forvalter en vingård og vingård. Forklare betydningen av spesifikke vindyrkingsteknikker for å skape viner med god smak og aroma. Å gi opplevelsen til studenter som utvikler relevante ferdigheter i dagens praksis for høsting av druer og foredling av druer til vin på en kommersiell vingård og / eller vingård. Å bli studenter kjent med felles analytiske ferdigheter, brukt i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse Programmet ble utviklet etter ECTS-system, 1 kreditt er lik 27 timer, som er ment som en kontakt, samt uavhengige arbeidstimer. Fordelingen av studiepoeng er representert i læreplanen. Varigheten av programmet er 2 år (4 semester) og dekker 120 studiepoeng (studiepoeng). Kernekurs-75 studiepoeng, som er planlagt som følger: obligatoriske emner i spesialisering 58 studiepoeng; Valgfag 5 studiepoeng; Øvelse-12 studiepoeng og forskningskomponent-45 studiepoeng. Praksis vil bli holdt i vingård, barnehage og i vinfabrikk. Første års læringsprosess (to semesters 21-21 uker) er planlagt som følger: to uker, særlig i uke VII og XIV, midtveiseksamen, dvs. varighet på læring og midtveiseksamen er 17 uker. I løpet av XVIII og XXI uke tilbys undersøkelser (hoved- og tilleggseksamen). I første semester av gitt år lærer master... [-]

Mastergrad I Merkevare Design Og Ledelse: Mat, Vin Og Turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Heltidsstudier 11 måneder February 2018 Italia Florence

Barcelona og Firenze er to av de viktigste turistmålene i Europa; både tiltrekke seg turister og reisende takket være sin særegne blanding av kunst og kultur, og den ekstraordinære livskvalitet og gjestfrihet. Utvikle og styrke en merkevare i disse feltene krever myke ferdigheter og en full kulturelle og kommersielle visjon av miljøet der den opererer. Territoriality er ikke lenger en begrensning, men en viktig verdi for å bli gjenkjent på et globalt nivå; Catalonia og Toscana er to områder som har bygget verdien av merkevaren sin på dette prinsippet, og at takket være denne tilnærmingen har skapt suksess, synlighet og verdi. [+]

Master programmer i Studiet av mat og drikke. DETTE PROGRAMMET 'undervist på engelsk omreisende årlige Master: Barcelona og Florence Dette kurset utdanner fagfolk i stand til å møte den økende etterspørselen kommer fra sektorer av mat / drikke, catering og gjestfrihet turisme, der en ny ledelse og planlegging tilnærming er et konkurransefortrinn av enorm betydning . Strukturen av kurset, basert på veksling av design opplæring knyttet til forbedring av merkevaren og ledelse for sin forsvarlig håndtering, forbereder fremtidige fagfolk i alle sektorer knyttet til gjestfrihet og mat og vin. The Master oppmuntrer til utvikling av operative ferdigheter gjennom en aktiv tilnærming basert på en pedagogisk modell "learning by doing", som fletter forelesninger og styrke praktisering av design tenkning. Deltakerne skal utvikle ferdigheter i konstruksjonen av identitet og tjenester for Brands opererer i næringer knyttet til reiseliv, mat og vin. The Master er holdt i lokalene til Firenze (former I, II og III) og Barcelona (moduler (IV, V og VI). De to byene er knyttet sammen av en lang erfaring innen turisme, gjestfrihet og catering, og betydelig tilstedeværelse av Toscana og Katalonia i industrien og internasjonale forretnings messer setter de to regionene på listen over strategiske områder for de som ønsker utvikle en profesjonell karriere innen disse feltene. [-]

Master Of Science (MSc) I Internasjonal Vin Ledelse

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Hongkong Kowloon

En sentral aktør i det pulserende internasjonal vin scene, Hong Kong tilbyr en unik beliggenhet for alle som håper å være en del av dette dynamiske vekstområde. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for vin fagfolk med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen. Denne eksepsjonelle programmet utvikler industriledere, lærere og forskere og instils i dem en dyp forståelse av de nyeste trendene i vin virksomhet, demystifying dets kompleksitet og plassere dem i sterk posisjon til å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlandet kinesisk vin forbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vin markedene i verden. [+]

En sentral aktør i det pulserende internasjonal vin scene, Hong Kong tilbyr en unik beliggenhet for alle som håper å være en del av dette dynamiske vekstområde. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for vin fagfolk med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. Den Master i International Wine Ledelse Programmet har blitt utviklet for å møte denne etterspørselen. Denne eksepsjonelle programmet utvikler industriledere, lærere og forskere og instils i dem en dyp forståelse av de nyeste trendene i vin virksomhet, demystifying dets kompleksitet og plassere dem i sterk posisjon til å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlandet kinesisk vin forbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vin markedene i verden. Utviklet i samråd med kjent vingesektor, professor Jeannie Cho Lee, professor i praksis (vin) av SHTM og den første asiatiske master of wine (MW), og godkjent av anerkjente ledere i bransjen, har programmet studiestudier som gir studentene mulighet til å besøke kjente vinregioner i verden for å forstå den beste praksisen innen vinproduksjon, handel og ledelse med sikte på å øke sin internasjonale eksponering og utvikle globale nettverk. [-]

MSc / MBA I Luksus Merkevareledelse, Mat & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
Campus Heltidsstudier 2 semestre October 2017 Frankrike Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, er Food & Wine M2 en tre periode kurs med 350 timer med ansikt-til-ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepoeng. Alle klasser blir undervist på engelsk [+]

Master programmer i Studiet av mat og drikke. MBA / MSc. in Luxury Brand Management, Food & Wine er en tre periode kurs med 350 timer med ansikt-til-ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepoeng. Alle klasser blir undervist på engelsk. Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid bedrift, strategisk, markedsføring og kommunikasjon kunnskap kombinert med eksponering for den praktiske siden, takket være bidrag fra aktive fagfolk og til feltbesøk. Det gir nødvendig kunnskap og kompetanse til å gå inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av faglige søyler og praktiske kurs på ulike bransjer. KARRIEREMULIGHETER Dette kurset kan direkte brukes til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinariske Tourism, Ledelse gastronomi og vin, mat og drikke, Event Management, salg eller gjest Service. Opptakskrav MSc: Interessert kandidat med BSc. HNS. Grad (4 års universitetsstudier utfylt eller 5 år for kinesiske studenter) med nivået i engelsk språkkompetanse trengs for å studere på engelsk. MBA: interessert kandidat med BSc. Grad (3 års universitetsstudier utfylt eller 4 år for kinesiske studenter) og minst 2 års arbeidserfaring i en mellom lederstilling med nivået av engelsk språkkompetanse trengs for å studere på engelsk. IELTS: 6.5 -7,0 (Med bandet scorer ikke mindre enn 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 French Kunnskaper: ingen forutsetning. Fransk-as-a-fremmedspråkundervisning inkludert i programmet. Send inn søknaden og nødvendige dokumenter via e-post: akpallattu@inseec.com. Shortlist kandidater vil bli kontaktet en uke etter sending applikasjoner. Du kan også besøke programmet ledd... [-]