Mastergrad i Studiet av mat og drikke

Topp universiteter 38 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2019

Studiet av mat og drikke

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Master i merkevare design og ledelse: mat, vin og turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Heltidsstudier 11 måneder February 2019 Italia Florence

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å utvikle sine ferdigheter som fremtidige ledere innen horecaindustrien, integrere matvin og turisme i livsstil tilbud. Kurset, som holdes i Firenze og Barcelona, ​​gir transversale ferdigheter innen servicedesign på gjestfrihet og turisme, med et spesielt fokus på mat i Barcelona og en vertikal utforskning av vinsektoren i Firenze. Catalunya og Toscana bygget deres branding strategier på territorialitet verdien som en nøkkel for global særpreg. Takket være denne master har studentene mulighet til å eksperimentere de ulike branding- og prosjektledelsesmetodikkene som to av de viktigste turistmålene i Europa har brukt. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Hva betyr det å skape og administrere et merke i næringsmiddelindustrien? Hvordan markedsføre et vinbedrift og jobbe med sin identitet? Hvordan integrere turisme i alt det?

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å utvikle sine ferdigheter som fremtidige ledere innen horecaindustrien, integrere matvin og turisme i livsstil tilbud.

Kurset, som holdes i Firenze og Barcelona, ​​gir transversale ferdigheter innen servicedesign på gjestfrihet og turisme, med et spesielt fokus på mat i Barcelona og en vertikal utforskning av vinsektoren i Firenze.... [-]


Master i matdesign prosjektopplevelse

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Heltidsstudier 6 måneder March 2019 Italia Rome

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike felt - hvor de kan bruke sin designevne - spesielt oppmerksom på at brukerne deltar i å definere behov og forventninger. Profesjonelle muligheter - kandidater kan starte en bane i alle feltene knyttet til produksjon, kommunikasjon og matproduksjon. Takket være de overførte kritiske kompetansene kan de møte ledelsesmessige og kulturelle feltaktiviteter. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ITALISK SPRÅK.

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike felt - hvor de kan bruke sin designevne - spesielt oppmerksom på at brukerne deltar i å definere behov og forventninger.

Profesjonelle muligheter - kandidater kan starte en bane i alle feltene knyttet til produksjon, kommunikasjon og matproduksjon. Takket være de overførte kritiske kompetansene kan de møte ledelsesmessige og kulturelle feltaktiviteter.

Mål - Master er adressert til BA-kandidater i arkitektur, design, visuell kommunikasjon, næringsvitenskap og relaterte felt.... [-]


Master i filosofi (matstudier)

Taylor’s University
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 30 måneder July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere. [+]

Dobbel anerkjennelse og sertifisering av

I løpet av de siste 20 årene har statusen for mat endret seg dramatisk. Krympende matkriser, det voksende fedmeproblemet og mer, har gjentatte ganger satt mat i fokus. På den økonomiske siden har økningen i befolkningen kombinert med rask økonomisk vekst i det siste tiåret økt matforbruket en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere.Taylor Food Studies AdvantageDet eneste malaysiske universitetet med en 'Stol for matstudier: Mat, kulturer og helse' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han legger vekt på matstudier, bidrar til akademiske programmer og gir råd til studenter og fakultetets medlemmer. En fransk sosioantropolog, prof. Dr. Poulain har en lang og vellykket karriere innen matstudier og gjestfrihetsopplæring i både akademisk og internasjonalt liv. Han har utgitt utallige bøker, bokkapitler og artikler, samt aktivt leverte keynote- og konferansepresentasjoner over hele verden på temaer som matssosiologi, matarv og turisme.Det eneste matstudietilbudet tilbyr Global Field Research Program (GRP) som gir mulighet til å utføre feltarbeid i utlandet. Studentene har en spennende mulighet til å utføre forskningsarbeid for sin avhandling i utlandet dersom det er fokusert på et matrelatert emne spesifikt for et bestemt land... [-]

Executive Master in Hotel Management

Ostelea Morocco
Campus Heltidsstudier 1 år October 2019 Marokko Rabat

The Executive Master Program in Management of Hotel og Restaurant Management ble utviklet i samarbeid med de operasjonelle og institusjonelle aktører i sektoren for å gi et svar på problemene knyttet til utvikling og vekst av sektoren på den ene siden, og behovene i arbeidsmarkedet, på den andre. [+]

presentasjon

I en globalisert kontekst og utvikling, Executive Master in Hospitality Management

Denne treningen fokuserer på styring og kontroll av strukturelle kjennetegn ved produksjonsenhetene i et selskap, det være seg nasjonalt eller internasjonalt perspektiv.

Paroler: effektive beslutningsprosesser og aktiv bruk av ny teknologi.

The Executive Masters Program i Hospitality Management

målsettinger

The Executive Master in Hospitality Management

På slutten av reisen, vil ledere med ferdigheter, evner og verdier følger:

Kunnskap om serveringsbransjen og catering: gjennom et internasjonalt perspektiv og tilnærming til "business" business-modus, får du en solid kunnskapsbase for hotellbransjen og catering, og i form av politikk, prosedyrer, rutiner og erfaringer innenfor områdene turisme, gjestfrihet og fritid.... [-]


Master of Science i International Wine Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2019 Hongkong Kowloon

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for profesjonelle vindere med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen. Dette eksepsjonelle programmet utvikler bransjeledere, lærere og forskere, og gir dem en dyp forståelse av de nyeste trender i vinbransjen, demystifiserer sine kompleksiteter og plasserer dem i sterk posisjon for å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlands kinesiske vinforbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vinmarkedet i verden. [+]

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for profesjonelle vindere med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen.

Dette eksepsjonelle programmet utvikler bransjeledere, lærere og forskere, og gir dem en dyp forståelse av de nyeste trender i vinbransjen, demystifiserer sine kompleksiteter og plasserer dem i sterk posisjon for å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlands kinesiske vinforbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vinmarkedet i verden.... [-]


Mastergrad i Restaurant Management (Barcelona)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campus Deltid October 2019 Spania Barcelona Madrid

Master i hotellledelse og matforvaltning [+]

Mastergrad i Restaurant Management

Master i hotellledelse og matforvaltning

Grunner til å studere mesteren:

Inntektsforvaltning er undervist gjennom et forretningsspill. Dette bestemte området med hotelmarkedsføring er vidt utviklet i denne spesialiteten gjennom en visjon som er brukt gjennom et forretningsspill.Denne master er undervist i Madrid og BarcelonaNettverk: Masterstudenter kan delta i Afterwork-syklusen, en aktivitet som forbinder dem med næringslivet gjennom møter med entreprenører. I tillegg kan de delta på møtene med hotellledere og cateringfirmaer og internasjonale turisme konsulenter.Coaching syklus: Masterstudenter kan delta i Ostelea Coaching Cycle, som kombinerer gruppesemester på ulike områder, som emosjonell coaching eller familie coaching.Deltakelse på bransjemesser: Masterstudenter kan delta på ulike bransjemesser, som Alimentaria eller IBTM.Profesjonell praksis Master tilbyr muligheten for profesjonelle praktikplasser innen hotellkjede og cateringfirmaer.Det inkluderer en syklus med møter med Hotel Managers and Restaurant Companies.målsettinger... [-]

Master i mat design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2019 Italia Milan

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor Italia er referanse. Kurset er rettet mot nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk med erfaring i markedet. Programmet har fokus på næringsmiddelindustrien og dens metoder. [+]

The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme.

Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer.... [-]


MSc. / MBA I Luksus Brand Management, Mat

INSEEC Chambéry campus
Campus Heltidsstudier 2 semestre October 2019 Frankrike Chambéry

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid forretnings-, strategisk, markedsførings- og kommunikasjonskunnskap kombinert med eksponeringen til den praktiske siden, takket være aktive fagfolk og feltbesøk.

Det gir den nødvendige kunnskap og kompetanse for å komme inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av akademiske søyler og praktiske kurs på ulike bransjesegmenter.

KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset kan brukes direkte til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]


Offisiell Mastergrad i Hotel Management og Restaurering

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campus Heltidsstudier Deltid 7 måneder April 2019 Spania Barcelona Madrid + 2 fler

Master i Hotel Management og Restaurering, som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om det fra forretningsperspektivet er nødvendig for å være effektiv i å ta beslutninger innen denne sektoren så globalisert og dynamisk, og hindrer ikke virkningen av ny teknologi. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke.

Master i Hotel Management og Restaurering , som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om det fra forretningsperspektivet er nødvendig for å være effektiv i å ta beslutninger innen denne sektoren så globalisert og dynamisk, og ikke unngår virkningen av ny teknologi.

Hvorfor studere Master

lederegenskaper

Sykling av møter med hotellledere og cateringfirmaer, og internasjonale turisme konsulenter.Ledelseserfaring: Studenten skal utvikle de grunnleggende ferdighetene til å håndtere prosjekter effektivt, "Soft Skills".Saksmetode: Saksmetoden gjør det mulig for studenten å systematisk forbedre sin beslutningsprosess gjennom diskusjonen av ekte turisme-saker. I tillegg tillater denne metoden å utvikle andre ferdigheter som kreativitet, analytisk tenkning, muntlig og skriftlig kommunikasjonsferdighet og mellommenneskelige ferdigheter. Noen av sakene som ble arbeidet i tidligere samtaler med dette programmet, har vært El Bulli og Ryanair.Spesiell vekt på inntektsadministrasjon, som leveres gjennom et forretningsspill. Dette bestemte området med hotelmarkedsføring er vidt utviklet i denne spesialiteten gjennom en visjon som er brukt gjennom et forretningsspill.månedlige konferanser med ledere av ulike avdelinger eller administrerende direktører i selskaper som representerer sektoren.Program for utvikling av ledelsesevner : Turisme Ferdighetsutvikling Program (TSDP).... [-]

Master i kulinarisk kunst og kjøkken ledelse

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Heltidsstudier 8 - 14 måneder September 2019 Spania Barcelona

En kvalifisering fra EUHT StPOL og "Gerona University Foundation: Innovation and Training" (en kvalifikasjon anerkjent av både institusjoner og hotellbransjen takket være dens lange [+]

Kvalifisering

En kvalifisering fra EUHT StPOL og "Gerona University Foundation: Innovation and Training" (en kvalifikasjon anerkjent av både institusjoner og hotellbransjen takket være sin lange bakgrunn og stor prestisje).

VARIGHET

Åtte måneder i hotellskolen og 3-6 måneder av Industristipendiat i sektoren (60 studiepoeng).

undervisnings~~POS=TRUNC språk~~POS=HEADCOMP

Mesteren har en engelsk utgave og spansk utgave slik at studenten kan velge avhengig av språkvalg.

Metodikk

Kurset er delt mellom teoretiske klasser, praktiske workshops, ekte praksis i hotell-skole og industri internship i noen av de beste restaurantene i wolten (inkludert Michelin Star Restaurant).... [-]


Online Master i mat

Rome Business School
Nettstudie Deltid 1 år March 2019 Italia Rome Italy Online + 1 fler

Rome Business School 's Online Master i mat [+]

Startdato: hvert år, i mars og oktober

Opplæring av excellence betalt praktik, karriere service, internasjonalt nettverk, og mange andre fordeler fra din faglige og personlige utvikling. Undervisningsformler for hver etterspørsel.

Rome Business School 's Online Master i mat

Den italienske mat- og drikkevareindustrien vokser både hjemme og internasjonalt. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsnivå som er anerkjent og verdsatt over hele verden når det gjelder både råvarer og geografisk herkomst.

Rollen i italiensk-laget produkter er også stadig dominerende i gjestfrihetsbransjen, som er et viktig aspekt av den nye italienske identiteten. Et sterkt bidrag til denne "bevegelsen" hadde blitt gitt av hotellkjeder, som med sin følsomhet og markedskunnskap har begynt å presentere italienske produkter og kokker i sine internasjonale restaurantene - både husstandsnavn og kommende de som sprer deres personlige engasjement, kultur og eksperiment i sine tilbud. Dette har gjort det mulig for hotellrestauranter, som i lang tid ble ansett å gi en annen matvare- og drikkevarebutikk - å ta igjen senterfasen igjen.... [-]


Master i internasjonal mat

ESCP Europe Business School
Campus Heltidsstudier 15 måneder September 2019 Italia Turin Frankrike Paris + 2 fler

Programmet er åpent for alle lidenskapelige om F [+]

Programmets mål

Programmet er åpent for alle lidenskapelige om F

Når du har fullført programmet, vil flere scenarier være åpne i et multinasjonalt selskap eller i en liten medium bedrift, i oppstart eller i en konsolidert virksomhet i Europa eller rundt om i verden.

Innovative og operasjonelle

Denne MSc tilbyr deg alle elementene i et masterstudium på høyt nivå med en nyskapende tilnærming som tilbyr førstehåndsopplevelsen med mer enn 20 dagers bedriftsbesøk, møter med toppledere fra Food

Talsmenn fra kjente internasjonale Food and Beverage-selskaper vil gi tips og triks om hvordan du kan utvikle nye produkter og ideer og hvordan du kan forbedre ditt personlige nettverk.... [-]


Master i økonomi og ledelse: Food System Management

University of Bologna
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Italia Forli

Mat System Management (FoodSys) er et 2-årig 2. syklus grad programmet helt undervist på engelsk særskilt designet med en tverrfaglig tilnærming og et internasjonalt perspektiv. [+]

Mat System Management (FoodSys) er et 2-årig 2. syklus grad programmet helt undervist på engelsk særskilt designet med en tverrfaglig tilnærming og et internasjonalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellom ulike kunnskapsområder og virkelige ledelsesituasjoner for å utvikle proaktive beslutningstakere og ledere med avanserte kvantitative og analytiske ferdigheter som er viktige for å lykkes i organisasjoner som angår agro-mat-systemer. Spesifikke kompetanser inkluderer kunnskap om agro-mat, miljøøkonomi, forretningslogistikk og matforsyningskjede ledelse, matkvalitet ledelse, internasjonal matmarkedsføring, mat og landbruksøkonomi og politikk, internasjonale relasjoner og prosjektledelse.... [-]


Mastergrad i hotellets ledelse og catering virksomhet - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 år November 2019 Spania Spain Online + 1 fler

Ifølge den nyeste utgaven av UNWTO World Tourism Barometer, i 2014, internasjonale turistankomster utgjorde 1138 millioner kroner, en økning på 4,7% fra året før. [+]

oversikt Modalitet: Online Begynn: November Varighet: 1 studieår Studiepoeng: 60 Regi: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Ifølge den nyeste utgaven av UNWTO World Tourism Barometer, i 2014, internasjonale turistankomster utgjorde 1138 millioner kroner, en økning på 4,7% fra året før.

"I de senere årene har turismen vist seg å være en overraskende sterk og tøff, og med en stor evne til å bidra til økonomisk utvinning økonomisk aktivitet, siden den genererer tusenvis av millioner av dollar i eksporten og skape millioner av arbeidsplasser. Dette har skjedd i destinasjoner over hele verden, men spesielt i Europa, som regionen arbeider for å befeste sin exit fra en av de verste økonomiske perioder i sin historie, "sier Taleb Rifai, generalsekretær i WTO, på Spania åpning av Global Tourism Forum i Madrid. ... [-]


Internasjonale Mestere i profesjonell matlaging (Diploma sertifisert av en europeisk notarius)

ESNECA
Campus Deltid 300 timer Åpen påmelding Spania Spain Online

Dette kurset er rettet mot gründere, ledere, gründere, arbeidstakere i gjestfrihetsbransjen, turisme og catering og alle som har til hensikt å skaffe seg den nødvendige tekniske kunnskapen for å kunne praktisere som profesjonell kokk. [+]

mottakere

Dette kurset er rettet mot gründere, ledere, gründere, arbeidstakere i gjestfrihetsbransjen, turisme og catering og alle som har til hensikt å skaffe seg den nødvendige tekniske kunnskapen for å kunne praktisere som profesjonell kokk.

modalitet

Master-modus er på nett og Tutorizada

Når registrert, vil studenten få adgangskoder i løpet av 24 timer.Vårt team av lærere og veiledere vil kontakte studenten opptil 48 timer etter påmelding for å veilede studenten følge ham i starten og langs løpet, og svare på eventuelle spørsmål som kan oppstå.varighet

Kurset varighet er 300 timer.

mengdenOpprinnelig beløp: $ 1900Faktisk Beløp: $ 475

* Beløp uttrykt i amerikanske dollar... [-]