Mastergrad i Studiet av mat og drikke

Topp universiteter 39 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2018

Studiet av mat og drikke

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Mastergrad I Hotell Og Restaurant Ledelse (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Heltidsstudier October 2018 Spania Madrid

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi. [+]

Master i Hospitality Management og Restaurering

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi.

Hvorfor studere Master:

Revenue Management, som er undervist gjennom en Business Game. Denne spesielle felt av hotellet markedsføring er mye utviklet på dette feltet gjennom en anvendt gjennom en virksomhet spillet visjon. Dette Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerte praksis: Den teoretiske del av de anvendte fagene utviklet i klasserommet, men implementeringen er et samarbeidsforretningspraksis. Profesjonell praksis. The Master tilbyr muligheten for arbeidserfaring i områdene ledelse av hotellkjeder og cateringselskaper. Det inkluderer en rekke møter med ledere av hoteller, catering virksomhet og internasjonal turisme konsulenter. Ostelea er medlem av den spanske Association of Directors og Executives Hotel (AEDH). Sak metode: Saken metoden gjør det beste student systematisk sin beslutningsprosess gjennom diskusjon av konkrete tilfeller av turist selskaper. Noen av sakene som arbeider er: El Bulli og Ryanair. Deltakelse på messer: Studenter delta på messer som Alimentaria (Barcelona), ansett som en av messene i verdens viktigste matsektoren; eller IBTM (Barcelona), en av lederne i virksomheten turisme. Mål ... [-]

Online Master I Mat Og Drikke Ledelse

Rome Business School
Nettstudie Deltid 1 år Åpen påmelding Italia Roma

Rome Business School [+]

Startdato: hvert år, i mars og oktober

Opplæring av excellence betalt praktik, karriere service, internasjonalt nettverk, og mange andre fordeler fra din faglige og personlige utvikling. Undervisningsformler for hver etterspørsel.

Rome Business School hovedkurs i mat og drikkevareforvaltning tilbyr generell ledelsestrening kombinert med produksjonsspesifikke kompetanser, for å produsere profesjonelle fagfolk som er i stand til å håndtere utfordringene i mat og drikkeindustrien i en internasjonal og multikulturell sammenheng.

Den italienske mat- og drikkevareindustrien vokser både hjemme og internasjonalt. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsnivå som er anerkjent og verdsatt over hele verden når det gjelder både råvarer og geografisk herkomst.... [-]


Masterstudiet På Italiensk Kulinarisk Kunst

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Heltidsstudier 6 måneder June 2018 Italia Torino

Masterkurset i italiensk mat og vitenskap, som varer 180 dager, er omtalt i to deler: Den første, med en 55-dagers lengde, teoretisk-praktiske leksjoner på ICIF hovedkvarter, suppleres med utdannelsesfeltsturer; Den andre består av en 120-dagers profesjonell internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementsprisen), på restauranter valgt av skolen. [+]

Mastergrad i italiensk mat og økologi

Ni uker teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten for en praktisk opplæringsperiode på de beste italienske restaurantene

Masterkurset i italiensk mat og vitenskap, som varer 180 dager, er omtalt i to deler: Den første, med en 55-dagers lengde, teoretisk-praktiske leksjoner på ICIF hovedkvarter, suppleres med utdannelsesfeltsturer; Den andre består av en 120-dagers profesjonell internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementsprisen), på restauranter valgt av skolen.

Mesteren lærer regionalt tradisjonell mat og sin moderne kreative evolusjon, de grunnleggende teknikkene, de aktuelle dekorasjonene, presentasjonskunst og andre grunnleggende oppfatninger på landbruksprodukter, krydder, aromatiske urter, matråvarer, sammen med en detaljert studie av viner og oljer.... [-]


Master I Mat Design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2019 Italia Milan

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor Italia er referanse. Kurset er rettet mot nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk med erfaring i markedet. Programmet har fokus på næringsmiddelindustrien og dens metoder. [+]

The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme.

Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer.... [-]


Master I Filosofi (matstudier)

Taylor’s University
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 30 måneder July 2018 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere. [+]

Dobbel anerkjennelse og sertifisering av

I løpet av de siste 20 årene har statusen for mat endret seg dramatisk. Krympende matkriser, det voksende fedmeproblemet og mer, har gjentatte ganger satt mat i fokus. På den økonomiske siden har økningen i befolkningen kombinert med rask økonomisk vekst i det siste tiåret økt matforbruket en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere.Taylor Food Studies AdvantageDet eneste malaysiske universitetet med en 'Stol for matstudier: Mat, kulturer og helse' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han legger vekt på matstudier, bidrar til akademiske programmer og gir råd til studenter og fakultetets medlemmer. En fransk sosioantropolog, prof. Dr. Poulain har en lang og vellykket karriere innen matstudier og gjestfrihetsopplæring i både akademisk og internasjonalt liv. Han har utgitt utallige bøker, bokkapitler og artikler, samt aktivt leverte keynote- og konferansepresentasjoner over hele verden på temaer som matssosiologi, matarv og turisme.Det eneste matstudietilbudet tilbyr Global Field Research Program (GRP) som gir mulighet til å utføre feltarbeid i utlandet. Studentene har en spennende mulighet til å utføre forskningsarbeid for sin avhandling i utlandet dersom det er fokusert på et matrelatert emne spesifikt for et bestemt land... [-]

Master I Internasjonal Mat

ESCP Europe Business School
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Master i IFBM på ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-årig heltidsstudium på tvers av 2 land for de som ønsker en vellykket karriere i maten [+]

Den første Master i IFBM fra ESCP Europe Business School

Master i IFBM på ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-årig heltidsstudium på tvers av 2 land for de som ønsker en vellykket karriere i maten

Det undervises på engelsk og foregår på våre Turin og Paris campuser, de perfekte utgangspunktene for å oppleve excellence i Italia og Frankrike, topp territorier i verden i hjertet av mat og drikke kultur og innovasjon.

Programmet starter i september hvert år. Start søknaden din nå!

Velg "Master - Master of Sciences" -menyen i delen "Opptak" etter at du har opprettet din konto.

Master i IFBM er det eneste programmet med et internasjonalt spor i to land og en virkelig transnasjonal og internasjonal ånd, som er utført av et globalt fakultet, med en multikulturell klassemiks og internasjonalt bedriftsnettverk.... [-]


Master I Vindyrking Og Enologi

Georgian Technical University
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Georgia Tbilisi

Etter oppgradering av dette programmet, med kunnskap og tildelt kvalifikasjon, vil personen kunne jobbe i privat sektor Arbeider innen vitenskap og enologi, Landbruksdepartementet og dets tilknyttede byråer. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Programmets mål For å forberede enologist i henhold til arbeidsmarkeds krav, som vil være konkurransedyktige, praktisk orientert og klar til å møte de høyeste forventninger til vinindustrien. Å skaffe studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktisk ferdighet. Å introdusere til elever verden av drue dyrking, vinfremstilling, vin takknemlighet og vin virksomhet. Å undervise dagens teknikker, for å gi informasjon om moderne metoder, innovasjoner som brukes mens man forvalter en vingård og vingård. Forklare betydningen av spesifikke vindyrkingsteknikker for å skape viner med god smak og aroma. Å gi opplevelsen til studenter som utvikler relevante ferdigheter i dagens praksis for høsting av druer og foredling av druer til vin på en kommersiell vingård og / eller vingård. Å bli studenter kjent med felles analytiske ferdigheter, brukt i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse ... [-]

Mastergrad I Mat Design Prosjekt Erfaring

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2019 Italia Roma

Kurset tar sikte på å utdanne designere som har de kritiske-design ferdigheter til å være i stand til selvstendig administrere faglige og ledelsesmessige relasjoner, utvikle tilbøyelighet for innovasjon determinant i å definere ulike visjoner om systemene der vi handler. Å være den figuren av designer i kontinuerlig utvikling, Food Designer må tilegne seg kunnskap som vil tillate ham fleksibilitet til å håndtere ulike design felt, men sammenhengende, som å bruke sine design ferdigheter, med særlig fokus på å involvere brukerne i å definere stier behov og forventninger. [+]

DETTE PROGRAMMET 'LÆRTE på italiensk

Hvem bør delta:

Kurset er åpent for de som er i besittelse av tittelen på akademiske studier av første nivå, som varer i minst tre år i områder knyttet til arkitektur, til design, interiørdesign, visuell kommunikasjon, Food Science eller andre relaterte disipliner adressert i kurset. Det vil bekrefte evnen til å håndtere uavhengig både spekulative aktiviteter som executive.

Kurset inneholder en teoretisk og praktisk kurs som innebærer studenter i praktisk forskning og design. The Master gir simuleringer og konkrete prosjekter i samarbeid med etater og private selskaper, hvor du skal søke teoretiske prinsipper, teknikker, verktøy og metoder ervervet i løpet av kurset.... [-]


Master I Gastronomi Og Kulinarisk Administrasjon

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Heltidsstudier 5 måneder September 2018 Spania Castellón

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri. [+]

Total Immersion i kjøkkenet

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri.

Programmet er 5 måneder og er ferdig med 530 timer med praksisplasser, blant annet i de beste restaurantene i vår kokkelandslaget.

Eleven, STAR

Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget.

høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk.

VÅRT TEAM ... vår beste garanti ... [-]

Mastergrad I Merkevare Design Og Ledelse: Mat, Vin Og Turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Heltidsstudier 11 måneder February 2019 Italia Florence

Barcelona og Firenze er to av de viktigste turistmålene i Europa; både tiltrekke seg turister og reisende takket være sin særegne blanding av kunst og kultur, og den ekstraordinære livskvalitet og gjestfrihet. Utvikle og styrke en merkevare i disse feltene krever myke ferdigheter og en full kulturelle og kommersielle visjon av miljøet der den opererer. Territoriality er ikke lenger en begrensning, men en viktig verdi for å bli gjenkjent på et globalt nivå; Catalonia og Toscana er to områder som har bygget verdien av merkevaren sin på dette prinsippet, og at takket være denne tilnærmingen har skapt suksess, synlighet og verdi. [+]

DETTE PROGRAMMET 'undervist på engelsk

omreisende årlige Master: Barcelona og Florence Dette kurset utdanner fagfolk i stand til å møte den økende etterspørselen kommer fra sektorer av mat / drikke, catering og gjestfrihet turisme, der en ny ledelse og planlegging tilnærming er et konkurransefortrinn av enorm betydning . Strukturen av kurset, basert på veksling av design opplæring knyttet til forbedring av merkevaren og ledelse for sin forsvarlig håndtering, forbereder fremtidige fagfolk i alle sektorer knyttet til gjestfrihet og mat og vin.

The Master oppmuntrer til utvikling av operative ferdigheter gjennom en aktiv tilnærming basert på en pedagogisk modell "learning by doing", som fletter forelesninger og styrke praktisering av design tenkning. Deltakerne skal utvikle ferdigheter i konstruksjonen av identitet og tjenester for Brands opererer i næringer knyttet til reiseliv, mat og vin.... [-]


Internasjonale Mestere I Profesjonell Matlaging (Diploma Sertifisert Av En Europeisk Notarius)

ESNECA
Campus Deltid 300 timer Åpen påmelding Spania Spania Online

Dette kurset er rettet mot gründere, ledere, gründere, arbeidstakere i gjestfrihetsbransjen, turisme og catering og alle som har til hensikt å skaffe seg den nødvendige tekniske kunnskapen for å kunne praktisere som profesjonell kokk. [+]

mottakere

Dette kurset er rettet mot gründere, ledere, gründere, arbeidstakere i gjestfrihetsbransjen, turisme og catering og alle som har til hensikt å skaffe seg den nødvendige tekniske kunnskapen for å kunne praktisere som profesjonell kokk.

modalitet

Master-modus er på nett og Tutorizada

Når registrert, vil studenten få adgangskoder i løpet av 24 timer.Vårt team av lærere og veiledere vil kontakte studenten opptil 48 timer etter påmelding for å veilede studenten følge ham i starten og langs løpet, og svare på eventuelle spørsmål som kan oppstå.varighet

Kurset varighet er 300 timer.

mengdenOpprinnelig beløp: $ 1900Faktisk Beløp: $ 475

* Beløp uttrykt i amerikanske dollar... [-]


Master I Ernæring Og Kulinariske Kunster

ABMS Open University Of Switzerland
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 16 - 20 måneder Åpen påmelding Sveits Zurich + 1 fler

På slutten av Master (MBA) i ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) Studiet kandidatene vil kombinere teori med sitt arbeid experiance og vise en god kunnskap om ernæring og Culinary Arts (Mat Service Management). [+]

3 toppuniversiteter = en europeisk Alle studenter skal ha i tillegg til ABMS Diploma et felles vitnemål med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Mest europeiske universiteter = Best Virtual / Avstand Program = 1 Top European Diploma SVEITS + EU + topp rangert 500

Advance din kompetanse på ABMS

Koble med elever og ledere akkurat som deg i vår online masterprogram. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som en masterstudent ved ABMS.

For Professionals

The Master of Nutrition og Culinary Arts (Food Service Management, MBA) betegner neste nivå av prestasjon i noen akademisk disiplin.

På slutten av Master (MBA) i ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) Studiet kandidatene vil kombinere teori med sitt arbeid experiance og vise en god kunnskap om ernæring og Culinary Arts (Mat Service Management). Studentene er utstyrt med nyttige helse konsulent verktøy for å komme inn på arbeidsmarkedet og mer bidra effektivt til organisasjoner innenfor dette feltet.... [-]


MSc. / MBA I Luksus Brand Management, Mat

INSEEC Chambéry campus
Campus Heltidsstudier 2 semestre October 2018 Frankrike Chambéry

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid forretnings-, strategisk, markedsførings- og kommunikasjonskunnskap kombinert med eksponeringen til den praktiske siden, takket være aktive fagfolk og feltbesøk.

Det gir den nødvendige kunnskap og kompetanse for å komme inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av akademiske søyler og praktiske kurs på ulike bransjesegmenter.

KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset kan brukes direkte til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]


Mastergrad I Mat Og Vin Management (roma) - Sti På Italiensk

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Heltidsstudier 11 måneder October 2018 Italia Roma

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har som mål å lære opp nye tekniske jobb profiler og mat og vin ledere med en grundig forståelse av industri og næringsmiddelindustrien prosesser. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har som mål å lære opp nye tekniske jobb profiler og mat og vin ledere med en grundig forståelse av industri og næringsmiddelindustrien prosesser.

STRUKTUR

The Master Food & Wine Ledelse heltid, begrenset antall og obligatorisk frammøte, har en varighet på 11 måneder:

5 måneder heltid klasserom trening 6 måneder internship på fasilitetene på vin og næringsmiddelindustrien PROGRAM

Klasserommet Programmet er delt inn i følgende hovedpunkter:

Fundamentals of Management: elementer av økonomi og virksomhetsstyring grunnleggende prinsipper for ernæring og dietetics Maten og vinen og agri-food system Økonomi og mat selskapsledelse Markedsføring, kommunikasjon og næringsutvikling i mat og vin sektor internasjonaliseringsstrategier. Fokus på land i Asia, Afrika, USA tekniske og ledelsesmessige ferdigheter mat og risikostyring riktig Lanseringen av en start-up i mat og vin. ... [-]

Master I Mat Og Drikke Ledelse

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Heltidsstudier 8 - 14 måneder September 2018 Spania Barcelona

Master i Food & Beverage Ledelse av EUHT StPOL og Spesialisert Diploma i Food & Beverage Management i avtale med Universitetet i Gerona Foundation: Innovasjon og opplæring [+]

Nøkkelfakta

Foruten sin 60 studiepoeng gjestfrihet-business-orientert akademisk program, tilbyr den en unik profesjonell induksjonsmodul hvor studentene tilbringer en 4 ukers periode i et praktisk program på skolens hotell.

Med vår opplæring involverer vi elevene i å utøve både personlig, teknisk og profesjonell problemløsing. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskapet de må utøve som ledere av selskaper.

Med oss ​​lærer de å ta avgjørelser selvstendig, objektivt og systematisk. Dette vil gjenspeiles i de endelige sosiale og økonomiske resultatene av hvert år i det selskapet de arbeider med.

Vårt treningsprogram omfatter industrilesforelesninger fra anerkjente internasjonale hotellansvarlige fra utmerkede hotellkjeder, slik at elevene våre kan lære om de nyeste trendene innen gjestfrihet.... [-]