Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 32 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2019/2020

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

32 Resultater i Studiet av mat og drikke

Rome Business School

Rome Business School 's Online Master i mat ... [+]

Startdato: hvert år, i mars og oktober

Opplæring av excellence betalt praktik, karriere service, internasjonalt nettverk, og mange andre fordeler fra din faglige og personlige utvikling. Undervisningsformler for hver etterspørsel.

Rome Business School 's Online Master i mat

Den italienske mat- og drikkevareindustrien vokser både hjemme og internasjonalt. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsnivå som er anerkjent og verdsatt over hele verden når det gjelder både råvarer og geografisk herkomst.

Rollen i italiensk-laget produkter er også stadig dominerende i gjestfrihetsbransjen, som er et viktig aspekt av den nye italienske identiteten. Et sterkt bidrag til denne "bevegelsen" hadde blitt gitt av hotellkjeder, som med sin følsomhet og markedskunnskap har begynt å presentere italienske produkter og kokker i sine internasjonale restaurantene - både husstandsnavn og kommende de som sprer deres personlige engasjement, kultur og eksperiment i sine tilbud. Dette har gjort det mulig for hotellrestauranter, som i lang tid ble ansett å gi en annen matvare- og drikkevarebutikk - å ta igjen senterfasen igjen.... [-]

Italia Rome Italy Online
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert me ... [+]

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for profesjonelle vindere med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen.

Dette eksepsjonelle programmet utvikler bransjeledere, lærere og forskere, og gir dem en dyp forståelse av de nyeste trender i vinbransjen, demystifiserer sine kompleksiteter og plasserer dem i sterk posisjon for å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlands kinesiske vinforbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vinmarkedet i verden.... [-]

Hongkong Kowloon
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
Taylor’s University

Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's Un ... [+]

Dobbel anerkjennelse og sertifisering av

I løpet av de siste 20 årene har statusen for mat endret seg dramatisk. Krympende matkriser, det voksende fedmeproblemet og mer, har gjentatte ganger satt mat i fokus. På den økonomiske siden har økningen i befolkningen kombinert med rask økonomisk vekst i det siste tiåret økt matforbruket en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, ant... [-]
Malaysia Subang Jaya
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Scuola Politecnica di Design SPD

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor It ... [+]

The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme.

Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke ... [+]

Total Immersion i kjøkkenet

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri.

Programmet er 5 måneder og er ferdig med 530 timer med praksisplasser, blant annet i de beste restaurantene i vår kokkelandslaget.

Eleven, STAR

Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget.

høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk.

VÅRT TEAM ... vår beste garanti ... [-]
Spania Castellón de la Plana
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
5 måneder
Campus
Les mer på norsk
North-Caucasus Federal University

Programmet er utviklet på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygiene og sikkerhet i produksjon i samarbeid med utenlandske partnere. Disipliner er utviklet ... [+]

Beskrivelse:

Programmet er utviklet på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygiene og sikkerhet i produksjon i samarbeid med utenlandske partnere. Disipliner er utviklet i samsvar med forskriftene fra Hygienteknikk og Design (Hygiene Engineering and Design Group) med sikte på å bygge kunnskap, praktisk og forskningserfaring med hensyn til teknologisk utstyrsdesign og matproduksjonsprosesser som oppfyller krav til hygienisk design og sikrer produktkvalitet og sikkerhet.

Programmål:

trening spesialister innen design, implementering, vedlikehold og revisjon av teknologisk utstyr og produksjon av mat, biologiske produkter og legemidler for å sikre at de overholder de globale kravene til hygiene og sikkerhet. Det er også rettet mot å trene forskere innen datamodellering og optimalisering av matproduksjonsprosesser, design og testing av nye og / eller forbedrede utstyr og produksjonslinjer for å unngå mulighet for urenhet eller forurensning i produksjonsprosesser.... [-]

Russland Stavropol
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ESCP Europe Business School

Programmet er åpent for alle lidenskapelige om F ... [+]

Programmets mål

For en vellykket karriere i maten

Programmet er åpent for alle lidenskapelige om F

Når du har fullført programmet, vil flere scenarier være åpne i et multinasjonalt selskap eller i en liten medium bedrift, i oppstart eller i en konsolidert virksomhet i Europa eller rundt om i verden.

Innovative og operasjonelle

Denne MSc tilbyr deg alle elementene i et masterstudium på høyt nivå med en nyskapende tilnærming som tilbyr førstehåndsopplevelsen med mer enn 20 dagers bedriftsbesøk, møter med toppledere fra Food

Talsmenn fra kjente internasjonale Food and Beverage-selskaper vil gi tips og triks om hvordan du kan utvikle nye produkter og ideer og hvordan du kan forbedre ditt personlige nettverk.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Masterkurset i italiensk mat og vitenskap, som varer 180 dager, er omtalt i to deler: Den første, med en 55-dagers lengde, teoretisk-praktiske leksjoner på ICIF hovedkvar ... [+]

Mastergrad i italiensk mat og økologi

Ni uker teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten for en praktisk opplæringsperiode på de beste italienske restaurantene

Masterkurset i italiensk mat og vitenskap, som varer 180 dager, er omtalt i to deler: Den første, med en 55-dagers lengde, teoretisk-praktiske leksjoner på ICIF hovedkvarter, suppleres med utdannelsesfeltsturer; Den andre består av en 120-dagers profesjonell internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementsprisen), på restauranter valgt av skolen.

Mesteren lærer regionalt tradisjonell mat og sin moderne kreative evolusjon, de grunnleggende teknikkene, de aktuelle dekorasjonene, presentasjonskunst og andre grunnleggende oppfatninger på landbruksprodukter, krydder, aromatiske urter, matråvarer, sammen med en detaljert studie av viner og oljer.... [-]

Italia Turin Italy Online
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er ment som spesifikke mål: ... [+]

Type: Mastergradskurs Varighet: 2 år Klasse: LM-33 - Klasser av andre syklus grader i maskinteknikk Studiepoeng: 120 Tilgang: Gratis

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er ment som spesifikke mål:

Skapelsen av en figur med et solid forberedelse i sektorene som kjennetegner utformingen av maskiner for næringsmiddelindustrien, utforming og styring av planter for næringsmiddelindustrien og styring av matproduksjonsprosesser;Komplementær vektlegging på emballasjeutdyping og bærekraft, simuleringsmodeller for å støtte utforming og styring av næringsmiddelindustrianlegg og tilhørende aktiviteter knyttet til næringsmiddelindustrien.

Mastergradsstudiet består av et førsteår rettet mot fagene innen matvareindustriens vitenskapelige disiplinære sektorer, for eksempel: Matvarehygiene, Landbruksmikrobiologi, Matvitenskap og teknologi. Dette for å utdype grunnleggende kunnskaper i næringsmiddelindustrien som ikke er typisk for den treårige utdannet innen ingeniørfag, for å kunne håndtere disipliner med det mer spesialiserte og applikative innholdet i det følgende år.... [-]

Italia Parma
Kontakt skolen
Italiensk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master i Food & Beverage Ledelse av EUHT StPOL og Spesialisert Diploma i Food & Beverage Management i avtale med Universitetet i Gerona Foundation: Innovasjon og ... [+]

Nøkkelfakta

Foruten sin 60 studiepoeng gjestfrihet-business-orientert akademisk program, tilbyr den en unik profesjonell induksjonsmodul hvor studentene tilbringer en 4 ukers periode i et praktisk program på skolens hotell.

Med vår opplæring involverer vi elevene i å utøve både personlig, teknisk og profesjonell problemløsing. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskapet de må utøve som ledere av selskaper.

Med oss ​​lærer de å ta avgjørelser selvstendig, objektivt og systematisk. Dette vil gjenspeiles i de endelige sosiale og økonomiske resultatene av hvert år i det selskapet de arbeider med.

Vårt treningsprogram omfatter industrilesforelesninger fra anerkjente internasjonale hotellansvarlige fra utmerkede hotellkjeder, slik at elevene våre kan lære om de nyeste trendene innen gjestfrihet.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
8 - 14 måneder
Campus
Les mer på norsk
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master i Hotel Management og Restaurering, som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om d ... [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke.

Master i Hotel Management og Restaurering , som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om det fra forretningsperspektivet er nødvendig for å være effektiv i å ta beslutninger innen denne sektoren så globalisert og dynamisk, og ikke unngår virkningen av ny teknologi.

Hvorfor studere Master

lederegenskaper

Sykling av møter med hotellledere og cateringfirmaer, og internasjonale turisme konsulenter.Ledelseserfaring: Studenten skal utvikle de grunnleggende ferdighetene til å håndtere prosjekter effektivt, "Soft Skills".Saksmetode: Saksmetoden gjør det mulig for studenten å systematisk forbedre sin beslutningsprosess gjennom diskusjonen av ekte turisme-saker. I tillegg tillater denne metoden å utvikle andre ferdigheter som kreativitet, analytisk tenkning, muntlig og skriftlig kommunikasjonsferdighet og mellommenneskelige ferdigheter. Noen av sakene som ble arbeidet i tidligere samtaler med dette programmet, har vært El Bulli og Ryanair.Spesiell vekt på inntektsadministrasjon, som leveres gjennom et forretningsspill. Dette bestemte området med hotelmarkedsføring er vidt utviklet i denne spesialiteten gjennom en visjon som er brukt gjennom et forretningsspill.månedlige konferanser med ledere av ulike avdelinger eller administrerende direktører i selskaper som representerer sektoren.Program for utvikling av ledelsesevner : Turisme Ferdighetsutvikling Program (TSDP).... [-]
Spania Barcelona Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
7 måneder
Campus
Les mer på norsk
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra ... [+]

Master i Hospitality Management og Restaurering

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi.

Hvorfor studere Master:

Revenue Management, som er undervist gjennom en Business Game. Denne spesielle felt av hotellet markedsføring er mye utviklet på dette feltet gjennom en anvendt gjennom en virksomhet spillet visjon. Dette Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerte praksis: Den teoretiske del av de anvendte fagene utviklet i klasserommet, men implementeringen er et samarbeidsforretningspraksis. Profesjonell praksis. The Master tilbyr muligheten for arbeidserfaring i områdene ledelse av hotellkjeder og cateringselskaper. Det inkluderer en rekke møter med ledere av hoteller, catering virksomhet og internasjonal turisme konsulenter. Ostelea er medlem av den spanske Association of Directors og Executives Hotel (AEDH). Sak metode: Saken metoden gjør det beste student systematisk sin beslutningsprosess gjennom diskusjon av konkrete tilfeller av turist selskaper. Noen av sakene som arbeider er: El Bulli og Ryanair. Deltakelse på messer: Studenter delta på messer som Alimentaria (Barcelona), ansett som en av messene i verdens viktigste matsektoren; eller IBTM (Barcelona), en av lederne i virksomheten turisme. Mål ... [-]
Spania Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spansk,Spanish (Spain)
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
University of Bologna

Mat System Management (FoodSys) er et 2-årig 2. syklus grad programmet helt undervist på engelsk særskilt designet med en tverrfaglig tilnærming og et internasjonalt pers ... [+]

Mat System Management (FoodSys) er et 2-årig 2. syklus grad programmet helt undervist på engelsk særskilt designet med en tverrfaglig tilnærming og et internasjonalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellom ulike kunnskapsområder og virkelige ledelsesituasjoner for å utvikle proaktive beslutningstakere og ledere med avanserte kvantitative og analytiske ferdigheter som er viktige for å lykkes i organisasjoner som angår agro-mat-systemer. Spesifikke kompetanser inkluderer kunnskap om agro-mat, miljøøkonomi, forretningslogistikk og matforsyningskjede ledelse, matkvalitet ledelse, internasjonal matmarkedsføring, mat og landbruksøkonomi og politikk, internasjonale relasjoner og prosjektledelse.... [-]

Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food er en 2-årig, kursbasert, heltid internasjonalt forskning masterstudium fokusert på de fysiologiske og psykologiske determinanter av mat valg, tilbys av University ... [+]

P²food er en 2-årig, kursbasert, heltid internasjonalt forskning masterstudium fokusert på de fysiologiske og psykologiske determinanter av mat valg, tilbys av University of Burgundy - Franche-Comté og AgroSup Dijon.

Mat spiller en mye større rolle i forbrukernes liv enn bare å mate dem. Hver dag lager mennesker flere matvalg. Deres diett har en betydelig innvirkning på ernæringsstatus og helse, men også på miljøet.

En større forståelse av årsakene til forbrukernes valg av mat er nødvendig for å sette opp effektive programmer og utvikle nye produkter, forbedre kostemønsteret i tråd med anbefalinger og øke matens bærekraftighet. Selv om det er tilsynelatende enkelt, er matvalg komplekse atferd som avhenger av mange faktorer og deres interaksjoner. I denne mastergrad er det lagt vekt på de fysiologiske og psykologiske faktorene i matvalg.... [-]

Frankrike Besançon
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Hovedmålet med mastergrad i økologi og vinkultur er: Avansert trening, utfylling og innovasjon av første syklus; Utvikling av vitenskapelige, teknologiske og faglige ferd ... [+]

Hovedmålet med mastergrad i økologi og vinkultur er:

Avansert trening, komplementering og innovasjon av første syklus;Utvikling av vitenskapelige, teknologiske og faglige ferdigheter;Forbedring av intervensjonskapasiteten i vinsektoren;Evne til å planlegge, innovere og evaluere nye teknikker og prosesser eller forbedre prosedyrer i bruk;Mekanismer for kritisk analyse basert på vitenskapelig kontekst;Progresjon i formasjonen og oppdatering av kunnskap og ferdigheter.

plan

Flertallet av kontakttimene er konsentrert på fredag ​​og lørdag (med unntak av studiekursus og avhandlingsenheter). Regulering av masterprogrammet (2. syklus) i økologi og vinkultur publisert i form av melding nr. 14407/2015, i Diário da República, 2. serie, 9. desember 2015.... [-]

Portugal Vila Real
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk