Mastergrad i Studiet av mat og drikke

Topp universiteter 37 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2018/2019

Studiet av mat og drikke

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Online Master I Mat og Drikke Ledelse

Rome Business School
Nettstudie Deltid 1 år Åpen påmelding Italia Rome

Rome Business School [+]

Startdato: hvert år, i mars og oktober

Opplæring av excellence betalt praktik, karriere service, internasjonalt nettverk, og mange andre fordeler fra din faglige og personlige utvikling. Undervisningsformler for hver etterspørsel.

Rome Business School hovedkurs i mat og drikkevareforvaltning tilbyr generell ledelsestrening kombinert med produksjonsspesifikke kompetanser, for å produsere profesjonelle fagfolk som er i stand til å håndtere utfordringene i mat og drikkeindustrien i en internasjonal og multikulturell sammenheng.

Den italienske mat- og drikkevareindustrien vokser både hjemme og internasjonalt. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsnivå som er anerkjent og verdsatt over hele verden når det gjelder både råvarer og geografisk herkomst.... [-]


Master i merkevare design og ledelse: mat, vin og turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Heltidsstudier 11 måneder February 2019 Italia Florence

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å utvikle sine ferdigheter som fremtidige ledere innen horecaindustrien, integrere matvin og turisme i livsstil tilbud. Kurset, som holdes i Firenze og Barcelona, ​​gir transversale ferdigheter innen servicedesign på gjestfrihet og turisme, med et spesielt fokus på mat i Barcelona og en vertikal utforskning av vinsektoren i Firenze. Catalunya og Toscana bygget deres branding strategier på territorialitet verdien som en nøkkel for global særpreg. Takket være denne master har studentene mulighet til å eksperimentere de ulike branding- og prosjektledelsesmetodikkene som to av de viktigste turistmålene i Europa har brukt. [+]

Hva betyr det å skape og administrere et merke i næringsmiddelindustrien? Hvordan markedsføre et vinbedrift og jobbe med sin identitet? Hvordan integrere turisme i alt det?

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å utvikle sine ferdigheter som fremtidige ledere innen horecaindustrien, integrere matvin og turisme i livsstil tilbud.

Kurset, som holdes i Firenze og Barcelona, ​​gir transversale ferdigheter innen servicedesign på gjestfrihet og turisme, med et spesielt fokus på mat i Barcelona og en vertikal utforskning av vinsektoren i Firenze.... [-]


Master i matdesign prosjektopplevelse

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2019 Italia Rome

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike felt - hvor de kan bruke sin designevne - spesielt oppmerksom på at brukerne deltar i å definere behov og forventninger. Profesjonelle muligheter - kandidater kan starte en bane i alle feltene knyttet til produksjon, kommunikasjon og matproduksjon. Takket være de overførte kritiske kompetansene kan de møte ledelsesmessige og kulturelle feltaktiviteter. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ITALISK SPRÅK.

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike felt - hvor de kan bruke sin designevne - spesielt oppmerksom på at brukerne deltar i å definere behov og forventninger.

Profesjonelle muligheter - kandidater kan starte en bane i alle feltene knyttet til produksjon, kommunikasjon og matproduksjon. Takket være de overførte kritiske kompetansene kan de møte ledelsesmessige og kulturelle feltaktiviteter.

Mål - Master er adressert til BA-kandidater i arkitektur, design, visuell kommunikasjon, næringsvitenskap og relaterte felt.... [-]


Mastergrad i Restaurant Management (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Deltid October 2018 Spania Barcelona Madrid

Master i hotellledelse og matforvaltning [+]

Mastergrad i Restaurant Management

Master i hotellledelse og matforvaltning

Grunner til å studere mesteren:

Inntektsforvaltning er undervist gjennom et forretningsspill. Dette bestemte området med hotelmarkedsføring er vidt utviklet i denne spesialiteten gjennom en visjon som er brukt gjennom et forretningsspill.Denne master er undervist i Madrid og BarcelonaNettverk: Masterstudenter kan delta i Afterwork-syklusen, en aktivitet som forbinder dem med næringslivet gjennom møter med entreprenører. I tillegg kan de delta på møtene med hotellledere og cateringfirmaer og internasjonale turisme konsulenter.Coaching syklus: Masterstudenter kan delta i Ostelea Coaching Cycle, som kombinerer gruppesemester på ulike områder, som emosjonell coaching eller familie coaching.Deltakelse på bransjemesser: Masterstudenter kan delta på ulike bransjemesser, som Alimentaria eller IBTM.Profesjonell praksis Master tilbyr muligheten for profesjonelle praktikplasser innen hotellkjede og cateringfirmaer.Det inkluderer en syklus med møter med Hotel Managers and Restaurant Companies.målsettinger... [-]

Executive Master in Hotel Management

Ostelea Morocco
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Marokko Rabat

The Executive Master Program in Management of Hotel og Restaurant Management ble utviklet i samarbeid med de operasjonelle og institusjonelle aktører i sektoren for å gi et svar på problemene knyttet til utvikling og vekst av sektoren på den ene siden, og behovene i arbeidsmarkedet, på den andre. [+]

presentasjon

I en globalisert kontekst og utvikling, Executive Master in Hospitality Management

Denne treningen fokuserer på styring og kontroll av strukturelle kjennetegn ved produksjonsenhetene i et selskap, det være seg nasjonalt eller internasjonalt perspektiv.

Paroler: effektive beslutningsprosesser og aktiv bruk av ny teknologi.

The Executive Masters Program i Hospitality Management

målsettinger

The Executive Master in Hospitality Management

På slutten av reisen, vil ledere med ferdigheter, evner og verdier følger:

Kunnskap om serveringsbransjen og catering: gjennom et internasjonalt perspektiv og tilnærming til "business" business-modus, får du en solid kunnskapsbase for hotellbransjen og catering, og i form av politikk, prosedyrer, rutiner og erfaringer innenfor områdene turisme, gjestfrihet og fritid.... [-]


Master i vindyrking og enologi

Georgian Technical University
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Georgia Tbilisi

Etter oppgradering av dette programmet, med kunnskap og tildelt kvalifikasjon, vil personen kunne jobbe i privat sektor Arbeider innen vitenskap og enologi, Landbruksdepartementet og dets tilknyttede byråer. [+]

Programmets mål For å forberede enologist i henhold til arbeidsmarkeds krav, som vil være konkurransedyktige, praktisk orientert og klar til å møte de høyeste forventninger til vinindustrien. Å skaffe studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktisk ferdighet. Å introdusere til elever verden av drue dyrking, vinfremstilling, vin takknemlighet og vin virksomhet. Å undervise dagens teknikker, for å gi informasjon om moderne metoder, innovasjoner som brukes mens man forvalter en vingård og vingård. Forklare betydningen av spesifikke vindyrkingsteknikker for å skape viner med god smak og aroma. Å gi opplevelsen til studenter som utvikler relevante ferdigheter i dagens praksis for høsting av druer og foredling av druer til vin på en kommersiell vingård og / eller vingård. Å bli studenter kjent med felles analytiske ferdigheter, brukt i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse ... [-]

Master i filosofi (matstudier)

Taylor’s University
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 30 måneder July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere. [+]

Dobbel anerkjennelse og sertifisering av

I løpet av de siste 20 årene har statusen for mat endret seg dramatisk. Krympende matkriser, det voksende fedmeproblemet og mer, har gjentatte ganger satt mat i fokus. På den økonomiske siden har økningen i befolkningen kombinert med rask økonomisk vekst i det siste tiåret økt matforbruket en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere.Taylor Food Studies AdvantageDet eneste malaysiske universitetet med en 'Stol for matstudier: Mat, kulturer og helse' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han legger vekt på matstudier, bidrar til akademiske programmer og gir råd til studenter og fakultetets medlemmer. En fransk sosioantropolog, prof. Dr. Poulain har en lang og vellykket karriere innen matstudier og gjestfrihetsopplæring i både akademisk og internasjonalt liv. Han har utgitt utallige bøker, bokkapitler og artikler, samt aktivt leverte keynote- og konferansepresentasjoner over hele verden på temaer som matssosiologi, matarv og turisme.Det eneste matstudietilbudet tilbyr Global Field Research Program (GRP) som gir mulighet til å utføre feltarbeid i utlandet. Studentene har en spennende mulighet til å utføre forskningsarbeid for sin avhandling i utlandet dersom det er fokusert på et matrelatert emne spesifikt for et bestemt land... [-]

MSc. / MBA I Luksus Brand Management, Mat

INSEEC Chambéry campus
Campus Heltidsstudier 2 semestre October 2018 Frankrike Chambéry

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid forretnings-, strategisk, markedsførings- og kommunikasjonskunnskap kombinert med eksponeringen til den praktiske siden, takket være aktive fagfolk og feltbesøk.

Det gir den nødvendige kunnskap og kompetanse for å komme inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av akademiske søyler og praktiske kurs på ulike bransjesegmenter.

KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset kan brukes direkte til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]


Master i internasjonal mat

ESCP Europe Business School
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Master i IFBM på ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-årig heltidsstudium på tvers av 2 land for de som ønsker en vellykket karriere i maten [+]

Den første Master i IFBM fra ESCP Europe Business School

Master i IFBM på ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-årig heltidsstudium på tvers av 2 land for de som ønsker en vellykket karriere i maten

Det undervises på engelsk og foregår på våre Turin og Paris campuser, de perfekte utgangspunktene for å oppleve excellence i Italia og Frankrike, topp territorier i verden i hjertet av mat og drikke kultur og innovasjon.

Programmet starter i september hvert år. Start søknaden din nå!

Velg "Master - Master of Sciences" -menyen i delen "Opptak" etter at du har opprettet din konto.

Master i IFBM er det eneste programmet med et internasjonalt spor i to land og en virkelig transnasjonal og internasjonal ånd, som er utført av et globalt fakultet, med en multikulturell klassemiks og internasjonalt bedriftsnettverk.... [-]


Master i gastronomi og kulinarisk administrasjon

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Heltidsstudier 5 måneder September 2018 Spania Castellón de la Plana

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri. [+]

Total Immersion i kjøkkenet

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri.

Programmet er 5 måneder og er ferdig med 530 timer med praksisplasser, blant annet i de beste restaurantene i vår kokkelandslaget.

Eleven, STAR

Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget.

høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk.

VÅRT TEAM ... vår beste garanti ... [-]

Master i mat design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2019 Italia Milan

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor Italia er referanse. Kurset er rettet mot nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk med erfaring i markedet. Programmet har fokus på næringsmiddelindustrien og dens metoder. [+]

The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme.

Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer.... [-]


Master i mat og drikke ledelse

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Heltidsstudier 8 - 14 måneder September 2018 Spania Barcelona

Master i Food & Beverage Ledelse av EUHT StPOL og Spesialisert Diploma i Food & Beverage Management i avtale med Universitetet i Gerona Foundation: Innovasjon og opplæring [+]

Nøkkelfakta

Foruten sin 60 studiepoeng gjestfrihet-business-orientert akademisk program, tilbyr den en unik profesjonell induksjonsmodul hvor studentene tilbringer en 4 ukers periode i et praktisk program på skolens hotell.

Med vår opplæring involverer vi elevene i å utøve både personlig, teknisk og profesjonell problemløsing. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskapet de må utøve som ledere av selskaper.

Med oss ​​lærer de å ta avgjørelser selvstendig, objektivt og systematisk. Dette vil gjenspeiles i de endelige sosiale og økonomiske resultatene av hvert år i det selskapet de arbeider med.

Vårt treningsprogram omfatter industrilesforelesninger fra anerkjente internasjonale hotellansvarlige fra utmerkede hotellkjeder, slik at elevene våre kan lære om de nyeste trendene innen gjestfrihet.... [-]


Mastergrad i hotellets ledelse og catering virksomhet - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 år November 2018 Spania Spain Online + 1 fler

Ifølge den nyeste utgaven av UNWTO World Tourism Barometer, i 2014, internasjonale turistankomster utgjorde 1138 millioner kroner, en økning på 4,7% fra året før. [+]

oversikt Modalitet: Online Begynn: November Varighet: 1 studieår Studiepoeng: 60 Regi: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Ifølge den nyeste utgaven av UNWTO World Tourism Barometer, i 2014, internasjonale turistankomster utgjorde 1138 millioner kroner, en økning på 4,7% fra året før.

"I de senere årene har turismen vist seg å være en overraskende sterk og tøff, og med en stor evne til å bidra til økonomisk utvinning økonomisk aktivitet, siden den genererer tusenvis av millioner av dollar i eksporten og skape millioner av arbeidsplasser. Dette har skjedd i destinasjoner over hele verden, men spesielt i Europa, som regionen arbeider for å befeste sin exit fra en av de verste økonomiske perioder i sin historie, "sier Taleb Rifai, generalsekretær i WTO, på Spania åpning av Global Tourism Forum i Madrid. ... [-]


Masterstudiet på italiensk kulinarisk kunst

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Heltidsstudier 6 måneder October 2018 Italia Turin

Masterkurset i italiensk mat og vitenskap, som varer 180 dager, er omtalt i to deler: Den første, med en 55-dagers lengde, teoretisk-praktiske leksjoner på ICIF hovedkvarter, suppleres med utdannelsesfeltsturer; Den andre består av en 120-dagers profesjonell internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementsprisen), på restauranter valgt av skolen. [+]

Mastergrad i italiensk mat og økologi

Ni uker teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten for en praktisk opplæringsperiode på de beste italienske restaurantene

Masterkurset i italiensk mat og vitenskap, som varer 180 dager, er omtalt i to deler: Den første, med en 55-dagers lengde, teoretisk-praktiske leksjoner på ICIF hovedkvarter, suppleres med utdannelsesfeltsturer; Den andre består av en 120-dagers profesjonell internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementsprisen), på restauranter valgt av skolen.

Mesteren lærer regionalt tradisjonell mat og sin moderne kreative evolusjon, de grunnleggende teknikkene, de aktuelle dekorasjonene, presentasjonskunst og andre grunnleggende oppfatninger på landbruksprodukter, krydder, aromatiske urter, matråvarer, sammen med en detaljert studie av viner og oljer.... [-]


Mastergrad i økologi og vinkultur

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Portugal Vila Real

Hovedmålet med mastergrad i økologi og vinkultur er: Avansert trening, utfylling og innovasjon av første syklus; Utvikling av vitenskapelige, teknologiske og faglige ferdigheter; Forbedring av intervensjonskapasiteten i vinsektoren; Evne til å planlegge, innovere og evaluere nye teknikker og prosesser eller forbedre prosedyrer i bruk; Mekanismer for kritisk analyse basert på vitenskapelig kontekst; Progresjon i formasjonen og oppdatering av kunnskap og ferdigheter. [+]

Hovedmålet med mastergrad i økologi og vinkultur er:

Avansert trening, komplementering og innovasjon av første syklus;Utvikling av vitenskapelige, teknologiske og faglige ferdigheter;Forbedring av intervensjonskapasiteten i vinsektoren;Evne til å planlegge, innovere og evaluere nye teknikker og prosesser eller forbedre prosedyrer i bruk;Mekanismer for kritisk analyse basert på vitenskapelig kontekst;Progresjon i formasjonen og oppdatering av kunnskap og ferdigheter.

plan

Flertallet av kontakttimene er konsentrert på fredag ​​og lørdag (med unntak av studiekursus og avhandlingsenheter). Regulering av masterprogrammet (2. syklus) i økologi og vinkultur publisert i form av melding nr. 14407/2015, i Diário da República, 2. serie, 9. desember 2015.... [-]