Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 45 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2019

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

45 Resultater i Studiet av mat og drikke

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gasma og ElBarri kommer sammen for å presentere et formativ program fullt av kreativitet og avantgarde. En unik mester i verden. En annen innsats for de fagfolk som søker ... [+]

funksjoner:Kvalifikasjon: UCH-CEU mastergradRegissert til: Masterprogrammet er rettet mot studenter og fagfolk i sektoren som ønsker å gjøre et kvalitativt sprang i sin trening og karriere.Varighet: 1. april 2019 / 31. juli 2019 4 måneders praksis i restauranter i ElBarri-Iglesias-gruppen. Fra mandag til fredag, fra 9:00 til 6:00Timer: 1660 timerStudiepoeng: 90 studiepoengLeveres på: SpanskBegrensede stederPris: € 12.500presentasjon

Velkommen til den gastronomiske " evolusjonen" .

Gasma og ElBarri kommer sammen for å presentere et formativ program fullt av kreativitet og avantgarde . En unik mester i verden. En annen innsats for de fagfolk som søker et skritt videre i sitt yrke.... [-]

Spania Castellón de la Plana
April 2020
Heltid studier
4 måneder
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødve ... [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ITALISK SPRÅK.

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike felt - hvor de kan bruke sin designevne - spesielt oppmerksom på at brukerne deltar i å definere behov og forventninger.

Profesjonelle muligheter - kandidater kan starte en bane i alle feltene knyttet til produksjon, kommunikasjon og matproduksjon. Takket være de overførte kritiske kompetansene kan de møte ledelsesmessige og kulturelle feltaktiviteter.

Mål - Master er adressert til BA-kandidater i arkitektur, design, visuell kommunikasjon, næringsvitenskap og relaterte felt.... [-]

Italia Rome
Januar 2021
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Rome Business School

Rome Business School s Master i mat og drikke Management er det ideelle faglige kurset for fagfolk som søker et førsteklasses utdanningsprogram i disse disiplene, som før ... [+]

Startdato: hvert år, i mars og oktober

Rome Business School s Master i mat og drikke Management er det ideelle faglige kurset for fagfolk som søker et førsteklasses utdanningsprogram i disse disiplene, som fører til en vellykket global karriere i Food

Med Rome Business School internasjonale perspektiv tilbyr programmet en unik læreropplevelse og en global faglig eksponering, slik at deltakerne kan studere i en av verdens beste byer eller online. Programmets kvalitetsundervisning og nettverkstjenester bidrar alle til å gjøre den til en perfekt passform for alle som ønsker å stige til toppen i verden av mat og drikkevareindustrien.... [-]

Italia Rome Italy Online
Oktober 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert me ... [+]

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for profesjonelle vindere med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen.

Dette eksepsjonelle programmet utvikler bransjeledere, lærere og forskere, og gir dem en dyp forståelse av de nyeste trender i vinbransjen, demystifiserer sine kompleksiteter og plasserer dem i sterk posisjon for å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlands kinesiske vinforbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vinmarkedet i verden.... [-]

Hongkong Kowloon
September 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Barcelona Culinary Hub

Hovedmålet er å trene fagfolk som er i stand til å lede, skape og foreslå nye kulinariske muligheter, med nye teknikker for matlaging og manipulering; så vel som i stand ... [+]

Trening: Master Tittel: Eget tittel Modalitet: På stedet / Heltid Senter: Barcelona Ring: Oktober 2019 ETCS Studiepoeng: 60 studiepoeng Skoleår: 1 år Profesjonell praksisplasser: Praksis i bedrifter og gastronomiske institusjoner (180 timer)

Hovedmålet er å trene fagfolk som er i stand til å lede, skape og foreslå nye kulinariske muligheter, med nye teknikker for matlaging og manipulering; så vel som i stand til å administrere og designe mellomrom og / eller bærekraftige og lønnsomme kulinariske prosjekter med følsomhet for kulinariske tradisjoner og generelt regionens matidentitet. For å gjøre dette tilbyr masteren et bredt spekter av opplæring i en bestemt og samtidig multifunksjonell retning som går til dagens trender og kulinariske teknikker.... [-]

Spania Barcelona
Oktober 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
North-Caucasus Federal University

Programmet er utviklet på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygiene og sikkerhet i produksjon i samarbeid med utenlandske partnere. Disipliner er utviklet ... [+]

Beskrivelse:

Programmet er utviklet på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygiene og sikkerhet i produksjon i samarbeid med utenlandske partnere. Disipliner er utviklet i samsvar med forskriftene fra Hygienteknikk og Design (Hygiene Engineering and Design Group) med sikte på å bygge kunnskap, praktisk og forskningserfaring med hensyn til teknologisk utstyrsdesign og matproduksjonsprosesser som oppfyller krav til hygienisk design og sikrer produktkvalitet og sikkerhet.

Programmål:

trening spesialister innen design, implementering, vedlikehold og revisjon av teknologisk utstyr og produksjon av mat, biologiske produkter og legemidler for å sikre at de overholder de globale kravene til hygiene og sikkerhet. Det er også rettet mot å trene forskere innen datamodellering og optimalisering av matproduksjonsprosesser, design og testing av nye og / eller forbedrede utstyr og produksjonslinjer for å unngå mulighet for urenhet eller forurensning i produksjonsprosesser.... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er ment som spesifikke mål: ... [+]

Type: Mastergradskurs Varighet: 2 år Klasse: LM-33 - Klasser av andre syklus grader i maskinteknikk Studiepoeng: 120 Tilgang: Gratis

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er ment som spesifikke mål:

Skapelsen av en figur med et solid forberedelse i sektorene som kjennetegner utformingen av maskiner for næringsmiddelindustrien, utforming og styring av planter for næringsmiddelindustrien og styring av matproduksjonsprosesser;Komplementær vektlegging på emballasjeutdyping og bærekraft, simuleringsmodeller for å støtte utforming og styring av næringsmiddelindustrianlegg og tilhørende aktiviteter knyttet til næringsmiddelindustrien.

Mastergradsstudiet består av et førsteår rettet mot fagene innen matvareindustriens vitenskapelige disiplinære sektorer, for eksempel: Matvarehygiene, Landbruksmikrobiologi, Matvitenskap og teknologi. Dette for å utdype grunnleggende kunnskaper i næringsmiddelindustrien som ikke er typisk for den treårige utdannet innen ingeniørfag, for å kunne håndtere disipliner med det mer spesialiserte og applikative innholdet i det følgende år.... [-]

Italia Parma
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food ... [+]

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid forretnings-, strategisk, markedsførings- og kommunikasjonskunnskap kombinert med eksponeringen til den praktiske siden, takket være aktive fagfolk og feltbesøk.

Det gir den nødvendige kunnskap og kompetanse for å komme inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av akademiske søyler og praktiske kurs på ulike bransjesegmenter.

KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset kan brukes direkte til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]

Frankrike Chambéry
Oktober 2019
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk
CAST Alimenti

Veldig omfattende og spesifikk, dette master-kurset i italiensk mat og konditori er et 8 ukers treningsprogram som gir ca 300 treningstimer; Helt praktisk og operativ, vi ... [+]

Veldig omfattende og spesifikk, dette master-kurset i italiensk mat og konditori er et 8 ukers treningsprogram som gir ca 300 treningstimer; Helt praktisk og operativ, vil hver og hver deltaker kunne gjøre seg kjent med mange hemmeligheter bak å forberede typiske italienske baner, samt med de mest kjente italienske bakverkene.

Våre kursstyrkerMaster Professorer sertifisert av CAST AlimentiIndividuelle multiuse arbeidsstasjonerMultipurpose treningslaboratorier med det mest avanserte utstyretSpråkhjelp under kursetAutentiske italienske ingredienser for å lære ekte italiensk matAlt inkludert: måltider, kaffepauser og overnatting gjennom hele kursetDidaktisk feltturer for å oppdage italiensk landskap og produkterVarighet... [-]
Italia Brescia
September 2019
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master i Food & Beverage Ledelse av EUHT StPOL og Spesialisert Diploma i Food & Beverage Management i avtale med Universitetet i Gerona Foundation: Innovasjon og ... [+]

Nøkkelfakta

Foruten sin 60 studiepoeng gjestfrihet-business-orientert akademisk program, tilbyr den en unik profesjonell induksjonsmodul hvor studentene tilbringer en 4 ukers periode i et praktisk program på skolens hotell.

Med vår opplæring involverer vi elevene i å utøve både personlig, teknisk og profesjonell problemløsing. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskapet de må utøve som ledere av selskaper.

Med oss ​​lærer de å ta avgjørelser selvstendig, objektivt og systematisk. Dette vil gjenspeiles i de endelige sosiale og økonomiske resultatene av hvert år i det selskapet de arbeider med.

Vårt treningsprogram omfatter industrilesforelesninger fra anerkjente internasjonale hotellansvarlige fra utmerkede hotellkjeder, slik at elevene våre kan lære om de nyeste trendene innen gjestfrihet.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
8 - 14 måneder
Campus
Les mer på norsk
Taylor’s University

Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's Un ... [+]

Dobbel anerkjennelse og sertifisering av

I løpet av de siste 20 årene har statusen for mat endret seg dramatisk. Krympende matkriser, det voksende fedmeproblemet og mer, har gjentatte ganger satt mat i fokus. På den økonomiske siden har økningen i befolkningen kombinert med rask økonomisk vekst i det siste tiåret økt matforbruket en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, ant... [-]
Malaysia Subang Jaya
Juli 2019
Heltid studier
Deltid
18 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESCP Europe Business School

Programmet er åpent for alle lidenskapelige om F ... [+]

Programmets mål

Programmet er åpent for alle lidenskapelige om F

Når du har fullført programmet, vil flere scenarier være åpne i et multinasjonalt selskap eller i en liten medium bedrift, i oppstart eller i en konsolidert virksomhet i Europa eller rundt om i verden.

Innovative og operasjonelle

Denne MSc tilbyr deg alle elementene i et masterstudium på høyt nivå med en nyskapende tilnærming som tilbyr førstehåndsopplevelsen med mer enn 20 dagers bedriftsbesøk, møter med toppledere fra Food

Talsmenn fra kjente internasjonale Food and Beverage-selskaper vil gi tips og triks om hvordan du kan utvikle nye produkter og ideer og hvordan du kan forbedre ditt personlige nettverk.... [-]

Italia Turin Frankrike Paris
September 2019
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk
Scuola Politecnica di Design SPD

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor It ... [+]

The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme.

Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer.... [-]

Italia Milan
Februar 2020
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master i Hotel Management og Restaurering, som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om d ... [+]

Master i Hotel Management og Restaurering , som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om det fra forretningsperspektivet er nødvendig for å være effektiv i å ta beslutninger innen denne sektoren så globalisert og dynamisk, og ikke unngår virkningen av ny teknologi.

Hvorfor studere Master

lederegenskaper

Sykling av møter med hotellledere og cateringfirmaer, og internasjonale turisme konsulenter.Ledelseserfaring: Studenten skal utvikle de grunnleggende ferdighetene til å håndtere prosjekter effektivt, "Soft Skills".Saksmetode: Saksmetoden gjør det mulig for studenten å systematisk forbedre sin beslutningsprosess gjennom diskusjonen av ekte turisme-saker. I tillegg tillater denne metoden å utvikle andre ferdigheter som kreativitet, analytisk tenkning, muntlig og skriftlig kommunikasjonsferdighet og mellommenneskelige ferdigheter. Noen av sakene som ble arbeidet i tidligere samtaler med dette programmet, har vært El Bulli og Ryanair.Spesiell vekt på inntektsadministrasjon, som leveres gjennom et forretningsspill. Dette bestemte området med hotelmarkedsføring er vidt utviklet i denne spesialiteten gjennom en visjon som er brukt gjennom et forretningsspill.månedlige konferanser med ledere av ulike avdelinger eller administrerende direktører i selskaper som representerer sektoren.Program for utvikling av ledelsesevner : Turisme Ferdighetsutvikling Program (TSDP).... [-]
Spania Barcelona Madrid
Oktober 2019
Heltid studier
Deltid
7 måneder
Campus
Les mer på norsk
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food er en 2-årig, kursbasert, heltid internasjonalt forskning masterstudium fokusert på de fysiologiske og psykologiske determinanter av mat valg, tilbys av University ... [+]

P²food er en 2-årig, kursbasert, heltid internasjonalt forskning masterstudium fokusert på de fysiologiske og psykologiske determinanter av mat valg, tilbys av University of Burgundy - Franche-Comté og AgroSup Dijon.

Mat spiller en mye større rolle i forbrukernes liv enn bare å mate dem. Hver dag lager mennesker flere matvalg. Deres diett har en betydelig innvirkning på ernæringsstatus og helse, men også på miljøet.

En større forståelse av årsakene til forbrukernes valg av mat er nødvendig for å sette opp effektive programmer og utvikle nye produkter, forbedre kostemønsteret i tråd med anbefalinger og øke matens bærekraftighet. Selv om det er tilsynelatende enkelt, er matvalg komplekse atferd som avhenger av mange faktorer og deres interaksjoner. I denne mastergrad er det lagt vekt på de fysiologiske og psykologiske faktorene i matvalg.... [-]

Frankrike Dijon
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk