Mastergrad i Studiet av mat og drikke

Topp universiteter 34 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2017

Studiet av mat og drikke

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Mastergrad I Hotellets Ledelse Og Catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Heltidsstudier October 2017 Spania Barcelona Madrid

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Master i Hospitality Management og Restaurering Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi. Hvorfor studere Master: Revenue Management, som er undervist gjennom en Business Game. Denne spesielle felt av hotellet markedsføring er mye utviklet på dette feltet gjennom en anvendt gjennom en virksomhet spillet visjon. Dette Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerte praksis: Den teoretiske del av de anvendte fagene utviklet i klasserommet, men implementeringen er et samarbeidsforretningspraksis. Profesjonell praksis. The Master tilbyr muligheten for arbeidserfaring i områdene ledelse av hotellkjeder og cateringselskaper. Det inkluderer en rekke møter med ledere av hoteller, catering virksomhet og internasjonal turisme konsulenter. Ostelea er medlem av den spanske Association of Directors og Executives Hotel (AEDH). Sak metode: Saken metoden gjør det beste student systematisk sin beslutningsprosess gjennom diskusjon av konkrete tilfeller av turist selskaper. Noen av sakene som arbeider er: El Bulli og Ryanair. Deltakelse på messer: Studenter delta på messer som Alimentaria (Barcelona), ansett som en av messene i verdens viktigste matsektoren; eller IBTM (Barcelona), en av lederne i virksomheten turisme. Mål Master i Hospitality Management og restaurering selskaper lar deg: VET hotellbransjen, og CATERING Bygge en sterk base av kunnskap om reiselivsnæringen fra et internasjonalt perspektiv og alltid fra ledelsen tilnærming. OVERSIKT... [-]

Master Retning Og Innovasjon I Gastronomi

Institut Paul Bocuse España
Campus Heltidsstudier 1 år September 2017 Spania Barcelona

Paul Bocuse Spania Institute en ny Master i ledelse og innovasjon i Gastronomi erfaring og kunnskap om en av de viktigste og mest innflytelsesrike kokkene i verden, som var grunnleggeren av Nouvelle Cuisine, men en innovativ gastronomisk miljø og kreative som det er byen Barcelona. Kapteinen er utviklet i henhold til en internasjonal tilnærming, hvor kjøkken for ikke bare forstås som platen og med den transformasjonen av agrifood produkter, men tvert imot, krever en omfattende oversikt over både agrifood sektor, og restaurering som han er nedsenket. [+]

Presentasjon og Mål I dagens internasjonale gastronomiske scene i kjøkken, mat, lokale produkter, tradisjoner og kunnskap i transformasjonen av rettene de er anerkjent som immateriell kulturarv; Det har generert en betydelig og økende etterspørsel etter kreative, proaktiv og engasjert i stand til å følge stien til konstant transformasjon og innovasjon kulinariske fagfolk. Gitt dette paradigmet, Institutt Paul Bocuse Spania en ny Master i ledelse og innovasjon i Gastronomi erfaring og kunnskap om en av de viktigste og mest innflytelsesrike kokkene i verden, som var grunnleggeren av Nouvelle Cuisine, men i en innovative og kreative som er byen Barcelona gastronomiske miljøet. Kapteinen er utviklet i henhold til en internasjonal tilnærming, hvor kjøkken for ikke bare forstås som platen og med den transformasjonen av agrifood produkter, men tvert imot, krever en omfattende oversikt over både agrifood sektor, og restaurering som han er nedsenket. Hovedmålet med Master er å trene fagfolk i stand til å lede, skape og foreslå nye opsjoner knyttet til gastronomi i en global sammenheng, men i sin tur bekymret grunnleggende aspekter av mat som bærekraft, mattradisjoner, og samlet, mat identiteten av regionene. For dette, Master tilbyr omfattende opplæring i bestemt retning og samtidig allsidige serverer dagens trender relatert til gastronomi, for eksempel langsom mat, middelhavsdiett, rå vegansk mat eller mat. The Master gir verktøy fokusert på å forstå kombinasjonen av tradisjon, teknologi og innovasjon, med sikte på at våre studenter få en strategisk, global og bærekraftig visjon i noen faglige muligheter som Mesteren har blitt utformet. Mål Den Master... [-]

Master I Kjøkkenet, Kultur Og ønologi Av De Italienske Regionene

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Heltidsstudier 6 måneder October 2017 Italia Italia Online

Master i italiensk kjøkken og Ønologi, som varer 180 dager, er delt inn i to faser: den første består av teoretiske og praktiske leksjoner på ICIF hovedkvarter, flankert av bedriftsbesøk; den andre søknaden med et internship (valgfritt, ikke inkludert i kursprisen) på utvalgte restauranter fra skolen. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Ni uker med teoretisk og praktisk undervisning og muligheten for en periode med trening på de beste italienske restauranter Den Master i italiensk kjøkken og Ønologi, Varig 180 dager, er det delt inn i to faser: den første består av teoretiske og praktiske leksjoner på ICIF hovedkvarter, flankert av bedriftsbesøk; den andre søknaden med et internship (valgfritt, ikke inkludert i kursprisen) på utvalgte restauranter fra skolen. The Master lærer tradisjonell regional mat og dens moderne kreativ evolusjon, det tekniske grunnlaget, de riktige dekorasjoner, kunsten presentasjon og også det grunnleggende på matvarer, krydder, urter, råvarer, inntil 'dypere vin og olje. Under oppholdet ved skolen alle elever, delt inn i grupper og med et rotasjonssystem, som arbeider med utarbeidelse av ingredienser for gjennomføring av oppskriftene og er involvert i praksis, både når det gjelder vedlikehold av kjøkken som for det hall. Minimum oppmøte 12 - maks 24. Livstid Kurset har en total varighet på 6 måneder: 9 uker teoretisk og praktisk undervisning ved instituttet 15 ukers praksisopplæring (valgfritt) på utvalgte restauranter fra ICIF. Kan melde seg på kurs Uteksaminert fra institutter for høyere hotell trening Fagfolk av den italienske og utenlandsk mat og vin sektor næringen med minst tre års dokumentert selve tjenesten i turist-hotellet aktiviteter rundt om i verden Temaer på matlagingskurs matlaging Generell kunnskap og teknisk terminologi. Den tradisjonelle, regionale og moderne kreativ Kjøkkenet Region i Italia: krydder, urter og krydder, sauser, varme og kalde forretter, kjøtt og pølser, fersk pasta, tørket... [-]

Mengsc Mat Ingeniør Ft

UCD College of Engineering and Architecture
Campus Heltidsstudier 1 år September 2017 Irland Dublin

The Master of Engineering Science in Food Engineering gir en omfattende dekning av bioteknologi og mat produksjonssystemer engineering. [+]

MEngSc Food Engineering FT Graduate Lærte (nivå 9 NFQ, kreditter 90) The Master of Engineering Science in Food Engineering gir en omfattende dekning av bioteknologi og mat produksjonssystemer engineering. På dette Masters vil du utvikle nye tekniske kompetanse i mat og bioteknologi engineering, lære å utvikle og gjennomføre en forskningsplan og tilegne seg ferdigheter i bruk av ledende teknologier til Agri-food og bioteknologisk industri, inkludert roman næringsmiddelteknologi, mat prosessautomasjon, risikovurdering, datamaskin visjon for matkvalitet og mattrygghet. I tillegg: Dette Masters er levert av et sterkt forskningsintensive skole, bestående av et European Research Council Fellow og seks Marie Curie Fellowships. To professorer, Sun og O'Donnell, er i verdens toppen én prosent av de mest siterte forskere på sitt felt. Hvem bør søke? Fulltid alternativ som passer for: Bolig (EØS) søkere: ja International (Non EØS) søkere tiden bosatt utenfor EØS-regionen. ja Programmet vil være av spesiell interesse for akademikere i Engineering, Science og relaterte disipliner som er interessert i mat og bioteknologi engineering, risikovurdering, prosessutvikling, prosesskontroll, avanserte produksjonssystemer og tilhørende miljøspørsmål. Karrieremuligheter Produksjon av mat og drikke produkter er Irlands viktigste urfolk industrien med en omsetning som nærmer seg € 24 milliard. Nesten 50.000 mennesker er direkte sysselsatt i mat og drikke sektor med ytterligere 60 000 sysselsatte indirekte i alle regioner av landet. Gode ​​jobbmuligheter som er tilgjengelige for nyutdannede i mat, bioteknologi, produksjon og relaterte etater og bransjer i Norge. Nyutdannede har kommet til karrieremuligheter i et bredt spekter av internasjonalt anerkjente selskaper, inkludert: Glanbia, Kepac, Coca Cola, Guinness, Kerry... [-]

Master I Gastronomi Og Kulinarisk Administrasjon

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Heltidsstudier 5 måneder September 2017 Spania Castellón

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Total Immersion i kjøkkenet Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri. Programmet er 5 måneder og er ferdig med 530 timer med praksisplasser, blant annet i de beste restaurantene i vår kokkelandslaget. Eleven, STAR Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk. VÅRT TEAM ... vår beste garanti Lær av de beste produkteksperter og fagfolk i områder som kontrast kulinariske ledelse eller R & D + jeg brukt til gastronomi. Kunnskap og erfaring til tjeneste. Sysselsetting og entreprenørskap Vår banebrytende metodikk og direkte kontakt med de beste fagfolk forberede deg til å ta på seg utfordringen med å svare på behovene til sektoren. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk. Hvorfor studere denne graden? 1. Du vil forstå det grunnleggende klassiske retter og studere grundig produktet og dets funksjoner for å dra full nytte. 2. Du vil mestre de mest innovative teknikker og utvikle dine kreative potensial; du vil være i stand til å konfigurere en unik og original mat. Tre. Du vil oppdage kulinariske teknikker fra hele verden og lære å integrere... [-]

Master Of Philosophy (mat Studier)

Taylor’s University
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) har som mål å stelle kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen Food Studies. [+]

Dual anerkjennelse og sertifisering av Master of Philosophy (Food Studies) har som mål å stelle kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen Food Studies. For å oppnå dette, har Taylor 's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet et omfattende pensum som omfatter forskning ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og næringsliv utsikter, sosio-politiske saker på mat ernæring og offentlig helse og mye mer. Program Advantage Den eneste malaysiske universitet med en 'Chair of Food Studies: Mat, kultur og helse "- Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han opprettholder fokus på mat studier, bidrar til faglige programmer og gir råd til studenter og lærere medlemmer. En fransk sosio-antropolog, professor dr Poulain har en lang og suksessrik karriere innen mat studier og gjestfrihet utdanning i både akademisk og internasjonal liv. Han har publisert en rekke bøker, bokkapitler og artikler, samt aktivt levert keynote og konferansepresentasjoner rundt om i verden på temaer som mat sosiologi, mat arv og praksiser innen turisme. Den eneste Food Studies program å tilby Global Feltet Research Programme (GRP), som gir mulighet for å drive feltarbeid i utlandet. Studenter har spennende mulighet til å drive forskningsarbeid for sin avhandling i utlandet hvis det er fokusert på en mat-relaterte tema spesifikke for et bestemt land i 3 - 6 måneder. Velg fra et internasjonalt nettverk av samarbeidende universiteter for forskning i land som Frankrike, Spania, Italia, Hong Kong og Japan. Dette vil gi studentene en mer omfattende forskningserfaring som de samhandler... [-]

Master I Internasjonal Mat Og Drikke Ledelse

ESCP Europe Business School
Campus Heltidsstudier 1 år September 2017 Italia Torino Frankrike Paris Tyskland Berlin + 4 fler

Dette programmet er en 1-årig 2-country, heltid Specialized Master program utviklet for postgraduates sikte på en fremragende trenerkarriere i næringsmiddelindustrien i de beste internasjonale selskaper [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Studier ved Torino og Paris studiesteder. Forskningssjef: Prof. Francesco Rattalino Mål for programmet Dette programmet er en 1-årig 2-country, heltid Specialized Master program utviklet for postgraduates sikte på en fremragende trenerkarriere i næringsmiddelindustrien i de beste internasjonale selskaper (f.eks Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) som ledere, ledere og gründere. Karrieremuligheter Vårt dedikerte Karrieretjenesten vil hjelpe deg å utvikle dine potensielle takket være coaching økter og nettverksaktiviteter med både bedrifter og alumni. Legge inn ESCP Europe gir deg muligheten til å dra nytte av et globalt nettverk. Noen eksempler på hva din fremtidige yrkesrolle kan være: Gründer karriere i familiebedrifter eller på Start-Ups Produktsjef, Brand Manager, Eksport / Import Manager Supply Chain Manager Communications Manager, Marketing Manager, Product and Business Developer, Area Manager i Mat og drikke selskaper som Ferrero, Lavazza, Barilla ... Curriculum Dette programmet tilbyr en perfekt kombinasjon av teknisk kunnskap og praktiske aktiviteter: mer enn 20 dager med bedriftsbesøk, ett selskap konsulentselskap prosjekt, smaksprøver, gruppearbeid og muligheter for nettverksbygging med F & B ledere, Alumni arbeider i sektoren og eksperter. Noen av de mest relevante kursene er listet opp nedenfor, bruker ESCP Europe en case-studie methology: Ledelse i mat og drikke (F & B) industrien Financial Accounting i F & B Cost & Performance Management i F & B Leder Economics: makro- og... [-]

Mastergrad I Hospitality Management

Up Level School of Management
Campus Heltidsstudier 1 - 1 måned October 2017 Italia Milan

Master i Hospitality Management Up nivå er et avansert kurs i forvaltningen av hotellbransjen med garantert praksisplasser på store hoteller. [+]

Master i Hospitality Management Up nivå er et avansert kurs i forvaltningen av hotellbransjen med garantert praksisplasser på store hoteller. Du vil bli ledere i store hotellkjeder, feriesteder, konferansearealer og gjennomføring av arrangementer, eller tilgang til lederstillinger i følgende avdelinger av hotellet faktisk: operasjoner Salg og markedsføring Human Resources finans~~POS=TRUNC Hvorfor velge Master i Hospitality Management? Master i Hospitality Management er utviklet for å tilby en læreplan for forskning: en nyskapende formel for en profesjonell verdi. Ett av hovedmålene er å gi potensielle manager gjestfrihet all teoretisk og praktisk fremfor alt, å gå inn med overlegen kunnskap i den fascinerende verden av hoteller og gjøre en kunst av sitt yrke blant de mest ettertraktede i markedet . Kursene Salg og markedsføring Møter og konferanser Human Resources finans~~POS=TRUNC GDS Front Office Mat og Drikke rengjøring Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP Master i Hospitality Management åpner viktige jobbmuligheter i gjestfrihet og hotellet virkelighet. Her er noen mulige stillinger som du vil åpne etter å ha deltatt master: Lederroller i ulike avdelinger av et hotell Hospitalitysjef Revenue manager Director of Business Development housekeeping manager Front Office Manager Manager for møter og konferanser Human Resources for hoteller Food & Beverage Manager Salgs- og markedssjef [-]

MSc / MBA I Luksus Merkevareledelse, Mat & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
Campus Heltidsstudier 2 semestre October 2017 Frankrike Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, er Food & Wine M2 en tre periode kurs med 350 timer med ansikt-til-ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepoeng. Alle klasser blir undervist på engelsk [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. MBA / MSc. in Luxury Brand Management, Food & Wine er en tre periode kurs med 350 timer med ansikt-til-ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepoeng. Alle klasser blir undervist på engelsk. Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid bedrift, strategisk, markedsføring og kommunikasjon kunnskap kombinert med eksponering for den praktiske siden, takket være bidrag fra aktive fagfolk og til feltbesøk. Det gir nødvendig kunnskap og kompetanse til å gå inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av faglige søyler og praktiske kurs på ulike bransjer. KARRIEREMULIGHETER Dette kurset kan direkte brukes til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinariske Tourism, Ledelse gastronomi og vin, mat og drikke, Event Management, salg eller gjest Service. Opptakskrav MSc: Interessert kandidat med BSc. HNS. Grad (4 års universitetsstudier utfylt eller 5 år for kinesiske studenter) med nivået i engelsk språkkompetanse trengs for å studere på engelsk. MBA: interessert kandidat med BSc. Grad (3 års universitetsstudier utfylt eller 4 år for kinesiske studenter) og minst 2 års arbeidserfaring i en mellom lederstilling med nivået av engelsk språkkompetanse trengs for å studere på engelsk. IELTS: 6.5 -7,0 (Med bandet scorer ikke mindre enn 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 French Kunnskaper: ingen forutsetning. Fransk-as-a-fremmedspråkundervisning inkludert i programmet. Send inn søknaden og nødvendige dokumenter via e-post: akpallattu@inseec.com. Shortlist kandidater vil bli kontaktet en uke etter sending applikasjoner. Du kan også besøke programmet ledd... [-]

Gourmet Korte Kurs

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Åpen påmelding Canada Ottawa

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har noen [+]

Gourmet Kort Kurs

 

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har en kulinarisk opplevelse, kommer et stort antall fra ulike fagfag og faglig bakgrunn . Noen ser etter å starte en ny karriere, og andre ønsker å kombinere sine interesser eller fremskritt i deres nåværende yrke. Våre studenter streber etter vellykkede karrierer i et bredt spekter av områder, inkludert restaurantkjøkken, catering, restaurant og hotellledelse, journalistikk, rådgivning, mat service, mat styling og utdanning.

Noen av våre kommende kurs inkluderer: Molekylær Gastronomi - Avanserte Matsteknikker Første demonstrasjon: Mandag 14. august 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstrasjon: mandag 2. oktober 2017 | 5.00 til 7.00 pm Se som våre kokker demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i kjøkkenet! Demonstrasjonen er sikker på å stimulere kreativiteten din på kjøkkenet ved å bruke de nyeste avanserte teknikkene. Tour De France - Cuisine Mandag 18. september 2017 til torsdag 21. september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrike har et rykte som mål for utmerket mat av en grunn! Fransk matlaging har utviklet seg over landets lange historie, og hver region har sine egne distinkte matvarer og unike ingredienser. Det er tolv store regioner i Frankrike når det gjelder mat og hver dag på kurset vil du dekke tre. Du lærer klassiske teknikker av en Le Cordon Bleu Chef, og du vil da gå inn i det praktiske kjøkkenet for å forberede utvalgte menyer som fremhever... [-]

Master Of Professional Og Reklame Fotografi. Spesialiseringsgrad Og Gastronomi

Seeway - Barcelona
Campus Deltid 9 måneder October 2017 Spania Barcelona

Master i Professional, reklame i sin spesialisering i produkt og Gastronomi er et banebrytende program i sammensmeltingen av rikdom og gastronomiske omdømmet vårt land og mediedekningen og grafisk kommunikasjon av denne trenden. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Den Master i profesjonell fotografering og annonsering i sin spesialisering i Produkt- og Gastronomi programmet er en pioner i sammensmeltingen av rikdom og gastronomiske omdømmet vårt land og mediedekningen og grafisk kommunikasjon av denne trenden. Essensen i dette programmet går utover egen plass med skyting og tar for seg egne disipliner av yrket, fra styling til art direction, og dermed svarer til kravene og behovene i arbeidsmarkedet. Aksen er produktet spesialisering og gastronomi og Snitt med art direction som vedlikeholder og forbedrer personligheten til forfatteren. En innovativ forslag som tar sikte på kreativitet og kompetanse til å skape synergier mellom ekspanderende sektorer med sikte på å utvikle prosjekter fra konseptualisering Full kommersiell eller profesjonell kvalitet og en sterk stempel forfatter. sammendrag Kvalifisering: Master Degree Studiepoeng: 40 studiepoeng Åpningstider: Mandag og onsdag fra 18:30 til 21: 30 timer Mode: Barcelona Semester: oktober til juni. observasjoner: klasseromsundervisning. 100% praktisk veiledning. Små grupper. Mål Den pedagogiske Målet med Master er å trene deltakerne som en ledende fagfolk med initiativ og stil, og tilbyr domene kunnskap, verktøy, prosesser og metoder på tekniske, estetiske og ledelsesmessige, alltid favoriserer de fleste av utvidelsen av sine egne tilbøyeligheter og ferdigheter. Du vil være i stand til å kontrollere hele prosessen med etablering og produksjon, og du kan postularte som forfatter og skaperen av trender. PENSUM Programmet er strukturert i to hovedblokker: den første i dybden av de grunnleggende kunnskap og reklame profesjonelle fotografiske praksis så vel som i art... [-]

Master Sikkerhet Og Kvalitet På Maten

Universidad de La Laguna
Campus Heltidsstudier 1 år September 2017 Spania Santa Cruz de Tenerife

Master i Sikkerhet og kvalitet på maten har som mål at toget universitetsutdannede i helsefag og realfag, kontroll og sertifisering av kvalitet og mattrygghet i tråd med nasjonal og overnasjonal rett, slik at de kan designe utvikle, implementere og sertifisere teknikker og prosedyrer for bromatológico, ernæringsmessige, toksikologiske og biologisk kontroll av mat, som et sluttprodukt, og garanti for kvalitet og hygiene. [+]

Den Master i Sikkerhet og kvalitet på maten har som mål å trene universitetsutdannede i helsefag og realfag, kontroll og sertifisering av kvalitet og mattrygghet i tråd med nasjonal og overnasjonal rett, slik at de kan designe, utvikle, implementere og sertifisere teknikker og prosedyrer for bromatológico, ernæringsmessige, toksikologiske og biologisk av mat, som et sluttprodukt, og garanti for kvalitet og hygiene kontroll. Dette grad integrerer fakultetet som har undervisning og forskningsvirksomhet er knyttet til ulike felt av sikkerhet og kvalitet på mat. Det har også i samarbeid med fagfolk fra helseforvaltningen av Kanariøyene, samt representanter for næringslivet med ansvar for kontroll og kvalitetssikring av mat. Samarbeidsavtaler med ulike offentlige institusjoner og næringsmiddelforetak tillate elevene å lære førstehånds prosedyrer, regler og teknikker som omtales i treningsprogrammet og utfylle deres trening. Inntekt profil. Preferanse vil bli gitt til studenter akademikere i realfag og helsefag inntekt. Nyutdannede i helsefag og realfag, for eksempel farmasøyter, veterinærer, akademikere i vitenskap og næringsmiddelteknologi (CTA), leger, kjemikere, biologer, etc. Graduate profil. Sikkerhetsekspert og matkvalitet. Mål Kunnskap og forståelse som gir grunnlag eller mulighet for originalitet i å utvikle og / eller bruke ideer, ofte i forskningssammenheng. At elevene kan anvende sine kunnskaper og sin evne til å løse problemer i nye eller ukjente miljøer innenfor bredere (eller tverrfaglige) sammenhenger knyttet til sitt fagområde. At elevene er i stand til å integrere kunnskap og håndtere kompleksitet og formulere dommer basert på informasjon som var ufullstendig eller begrenset, inneholder refleksjoner rundt sosiale og etiske ansvar knyttet til bruk av... [-]

Mastergrad I Mat Og Vin Management (roma) - Sti På Italiensk

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Heltidsstudier 11 måneder October 2017 Italia Roma

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har som mål å lære opp nye tekniske jobb profiler og mat og vin ledere med en grundig forståelse av industri og næringsmiddelindustrien prosesser. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har som mål å lære opp nye tekniske jobb profiler og mat og vin ledere med en grundig forståelse av industri og næringsmiddelindustrien prosesser. STRUKTUR The Master Food & Wine Ledelse heltid, begrenset antall og obligatorisk frammøte, har en varighet på 11 måneder: 5 måneder heltid klasserom trening 6 måneder internship på fasilitetene på vin og næringsmiddelindustrien PROGRAM Klasserommet Programmet er delt inn i følgende hovedpunkter: Fundamentals of Management: elementer av økonomi og virksomhetsstyring grunnleggende prinsipper for ernæring og dietetics Maten og vinen og agri-food system Økonomi og mat selskapsledelse Markedsføring, kommunikasjon og næringsutvikling i mat og vin sektor internasjonaliseringsstrategier. Fokus på land i Asia, Afrika, USA tekniske og ledelsesmessige ferdigheter mat og risikostyring riktig Lanseringen av en start-up i mat og vin. Det vil være en rekke prosjektarbeid i samarbeid med selskaper i sektoren, både for utvikling av nye produkter - med markedssjefer, salgssjefer og produktsjefer - både på eksport- og internasjonaliseringsspørsmål. Noen selskaper han har jobbet med Master: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila og Molinari. I løpet av månedene klasserom deltakerne også gjennomføre omvisninger i mat og vin industri og anlegg. Noen selskaper besøkt i nåværende og tidligere utgaver: Home of the Chocolate Perugina, Relais Chateaux The Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (olje), Urbani Tartufi, Taste Florence. STAGE The Master tar sikte på å utdanne profesjonelle øremerket til å dekke strategiske roller i selskaper som opererer med suksess i mat og... [-]

Master I Mat Design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2018 Italia Milan

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor Italia er referanse. Kurset er rettet mot nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk med erfaring i markedet. Programmet har fokus på næringsmiddelindustrien og dens metoder. [+]

The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme. Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer. Undervisningen i masterstudiet omfatter, i tillegg til klasser, workshops og foredrag med fagfolk av agri-food sektor og design: gründere, ledere, journalister, mat kritikere, arkitekter, designere og kokker. Studentene skal også besøke bedrifter i bransjen, konseptbutikker (konsept butikker), messer og kulinariske begivenheter. Ved fullføring av kurset, gitt en tre måneders utplassering i bedrifter, etater eller institusjoner i matsektoren. ENTRY The Master er for italienske og utenlandske akademikere i feltene nøyaktig, menneskelig, vitenskapelig og kunstnerisk. Begrenset antall plasser. Tilgang er via en utvelgelsesprosess som evaluerer kandidatens CV og portefølje, samt et intervju. VARIGHET Det er obligatorisk oppmøte. Fra mars 2016 til ferdigstillelse i mars neste år. De er gitt 580 timer i klassen og et internship på en tre måneders utplassering: totalt... [-]

Mastergrad I Mat Design Prosjekt Erfaring

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2018 Italia Roma

Kurset tar sikte på å utdanne designere som har de kritiske-design ferdigheter til å være i stand til selvstendig administrere faglige og ledelsesmessige relasjoner, utvikle tilbøyelighet for innovasjon determinant i å definere ulike visjoner om systemene der vi handler. Å være den figuren av designer i kontinuerlig utvikling, Food Designer må tilegne seg kunnskap som vil tillate ham fleksibilitet til å håndtere ulike design felt, men sammenhengende, som å bruke sine design ferdigheter, med særlig fokus på å involvere brukerne i å definere stier behov og forventninger. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. DETTE PROGRAMMET 'LÆRTE på italiensk Hvem bør delta: Kurset er åpent for de som er i besittelse av tittelen på akademiske studier av første nivå, som varer i minst tre år i områder knyttet til arkitektur, til design, interiørdesign, visuell kommunikasjon, Food Science eller andre relaterte disipliner adressert i kurset. Det vil bekrefte evnen til å håndtere uavhengig både spekulative aktiviteter som executive. Kurset inneholder en teoretisk og praktisk kurs som innebærer studenter i praktisk forskning og design. The Master gir simuleringer og konkrete prosjekter i samarbeid med etater og private selskaper, hvor du skal søke teoretiske prinsipper, teknikker, verktøy og metoder ervervet i løpet av kurset. The Master Programmet er strukturert for å møte behovene i arbeidsmarkedet, forberede fagfolk i stand til å designe og implementere innovasjon, for å møte de teknologiske og strategiske utfordringer de kommende årene i en raskt skiftende bransjen. Maten er ikke bare en primær behov, men en opplevelse for sansene. Erfaring som må ses i alle dens aspekter, fra bruk av råvarer til definisjonen av forbruksmønstre. Uopphørlig utvikling av konkurranseevne og strategiske behov selskaper krever evnen til å kommunisere designeren, som hensiktsmessig, med eksperter fra markedsføring og det tekniske området med ingeniører, med bedriftens image konsulenter og med " grafisk kreativ apparat, med planleggerne av kommunikasjon og de som er involvert i etableringen av steder. The Master gir derfor også for kjøp av myke ferdigheter, knyttet til analyse og tolkning av behov og forbrukernes atferd, unnfangelsen... [-]