Mastergrad i Studiet av mat og drikke

Topp universiteter 38 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2019

Studiet av mat og drikke

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Master i mat

Rome Business School
Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Italia Rome

Rome Business School s Master i mat og drikke ledelse tilbyr generell ledelse trening kombinert med produksjonsspesifikke kompetanser, for å produsere spesialist fagfolk som er i stand til å håndtere utfordringene i mat og drikke industri i en internasjonal og multikulturell sammenheng. [+]

Opplæring av excellence betalt praktik, karriere service, internasjonalt nettverk og mange andre dra nytte av din faglige og personlige utvikling. Undervisningsformler for hver etterspørsel.

Startdato: hvert år, i mars og oktober

Rome Business School hovedkurs i mat og drikkevareforvaltning tilbyr generell ledelsestrening kombinert med produksjonsspesifikke kompetanser, for å produsere profesjonelle fagfolk som er i stand til å håndtere utfordringene i mat og drikkeindustrien i en internasjonal og multikulturell sammenheng.

Den italienske mat- og drikkevareindustrien vokser både hjemme og internasjonalt. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsnivå som er anerkjent og verdsatt over hele verden når det gjelder både råvarer og geografisk herkomst.... [-]


Master i matdesign prosjektopplevelse

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2019 Italia Rome

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike felt - hvor de kan bruke sin designevne - spesielt oppmerksom på at brukerne deltar i å definere behov og forventninger. Profesjonelle muligheter - kandidater kan starte en bane i alle feltene knyttet til produksjon, kommunikasjon og matproduksjon. Takket være de overførte kritiske kompetansene kan de møte ledelsesmessige og kulturelle feltaktiviteter. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ITALISK SPRÅK.

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike felt - hvor de kan bruke sin designevne - spesielt oppmerksom på at brukerne deltar i å definere behov og forventninger.

Profesjonelle muligheter - kandidater kan starte en bane i alle feltene knyttet til produksjon, kommunikasjon og matproduksjon. Takket være de overførte kritiske kompetansene kan de møte ledelsesmessige og kulturelle feltaktiviteter.

Mål - Master er adressert til BA-kandidater i arkitektur, design, visuell kommunikasjon, næringsvitenskap og relaterte felt.... [-]


Master i merkevare design og ledelse: mat, vin og turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Heltidsstudier 11 måneder February 2019 Italia Florence

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å utvikle sine ferdigheter som fremtidige ledere innen horecaindustrien, integrere matvin og turisme i livsstil tilbud. Kurset, som holdes i Firenze og Barcelona, ​​gir transversale ferdigheter innen servicedesign på gjestfrihet og turisme, med et spesielt fokus på mat i Barcelona og en vertikal utforskning av vinsektoren i Firenze. Catalunya og Toscana bygget deres branding strategier på territorialitet verdien som en nøkkel for global særpreg. Takket være denne master har studentene mulighet til å eksperimentere de ulike branding- og prosjektledelsesmetodikkene som to av de viktigste turistmålene i Europa har brukt. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Hva betyr det å skape og administrere et merke i næringsmiddelindustrien? Hvordan markedsføre et vinbedrift og jobbe med sin identitet? Hvordan integrere turisme i alt det?

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å utvikle sine ferdigheter som fremtidige ledere innen horecaindustrien, integrere matvin og turisme i livsstil tilbud.

Kurset, som holdes i Firenze og Barcelona, ​​gir transversale ferdigheter innen servicedesign på gjestfrihet og turisme, med et spesielt fokus på mat i Barcelona og en vertikal utforskning av vinsektoren i Firenze.... [-]


Offisiell Mastergrad i Hotel Management og Restaurering

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campus Heltidsstudier Deltid 7 måneder April 2019 Spania Barcelona Madrid + 2 fler

Master i Hotel Management og Restaurering, som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om det fra forretningsperspektivet er nødvendig for å være effektiv i å ta beslutninger innen denne sektoren så globalisert og dynamisk, og hindrer ikke virkningen av ny teknologi. [+]

Master i Hotel Management og Restaurering , som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om det fra forretningsperspektivet er nødvendig for å være effektiv i å ta beslutninger innen denne sektoren så globalisert og dynamisk, og ikke unngår virkningen av ny teknologi.

Hvorfor studere Master

lederegenskaper

Sykling av møter med hotellledere og cateringfirmaer, og internasjonale turisme konsulenter.Ledelseserfaring: Studenten skal utvikle de grunnleggende ferdighetene til å håndtere prosjekter effektivt, "Soft Skills".Saksmetode: Saksmetoden gjør det mulig for studenten å systematisk forbedre sin beslutningsprosess gjennom diskusjonen av ekte turisme-saker. I tillegg tillater denne metoden å utvikle andre ferdigheter som kreativitet, analytisk tenkning, muntlig og skriftlig kommunikasjonsferdighet og mellommenneskelige ferdigheter. Noen av sakene som ble arbeidet i tidligere samtaler med dette programmet, har vært El Bulli og Ryanair.Spesiell vekt på inntektsadministrasjon, som leveres gjennom et forretningsspill. Dette bestemte området med hotelmarkedsføring er vidt utviklet i denne spesialiteten gjennom en visjon som er brukt gjennom et forretningsspill.månedlige konferanser med ledere av ulike avdelinger eller administrerende direktører i selskaper som representerer sektoren.Program for utvikling av ledelsesevner : Turisme Ferdighetsutvikling Program (TSDP).... [-]

Mastergrad i hotell og restaurant ledelse (Madrid)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campus Heltidsstudier October 2019 Spania Madrid

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi. [+]

Master i Hospitality Management og Restaurering

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi.

Hvorfor studere Master:

Revenue Management, som er undervist gjennom en Business Game. Denne spesielle felt av hotellet markedsføring er mye utviklet på dette feltet gjennom en anvendt gjennom en virksomhet spillet visjon. Dette Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerte praksis: Den teoretiske del av de anvendte fagene utviklet i klasserommet, men implementeringen er et samarbeidsforretningspraksis. Profesjonell praksis. The Master tilbyr muligheten for arbeidserfaring i områdene ledelse av hotellkjeder og cateringselskaper. Det inkluderer en rekke møter med ledere av hoteller, catering virksomhet og internasjonal turisme konsulenter. Ostelea er medlem av den spanske Association of Directors og Executives Hotel (AEDH). Sak metode: Saken metoden gjør det beste student systematisk sin beslutningsprosess gjennom diskusjon av konkrete tilfeller av turist selskaper. Noen av sakene som arbeider er: El Bulli og Ryanair. Deltakelse på messer: Studenter delta på messer som Alimentaria (Barcelona), ansett som en av messene i verdens viktigste matsektoren; eller IBTM (Barcelona), en av lederne i virksomheten turisme. Mål ... [-]

Master of Science i International Wine Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2019 Hongkong Kowloon

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for profesjonelle vindere med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen. Dette eksepsjonelle programmet utvikler bransjeledere, lærere og forskere, og gir dem en dyp forståelse av de nyeste trender i vinbransjen, demystifiserer sine kompleksiteter og plasserer dem i sterk posisjon for å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlands kinesiske vinforbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vinmarkedet i verden. [+]

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for profesjonelle vindere med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen.

Dette eksepsjonelle programmet utvikler bransjeledere, lærere og forskere, og gir dem en dyp forståelse av de nyeste trender i vinbransjen, demystifiserer sine kompleksiteter og plasserer dem i sterk posisjon for å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlands kinesiske vinforbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vinmarkedet i verden.... [-]


MSc. / MBA I Luksus Brand Management, Mat

INSEEC Chambéry campus
Campus Heltidsstudier 2 semestre October 2019 Frankrike Chambéry

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid forretnings-, strategisk, markedsførings- og kommunikasjonskunnskap kombinert med eksponeringen til den praktiske siden, takket være aktive fagfolk og feltbesøk.

Det gir den nødvendige kunnskap og kompetanse for å komme inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av akademiske søyler og praktiske kurs på ulike bransjesegmenter.

KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset kan brukes direkte til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]


Master i filosofi (matstudier)

Taylor’s University
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 30 måneder July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere. [+]

Dobbel anerkjennelse og sertifisering av

I løpet av de siste 20 årene har statusen for mat endret seg dramatisk. Krympende matkriser, det voksende fedmeproblemet og mer, har gjentatte ganger satt mat i fokus. På den økonomiske siden har økningen i befolkningen kombinert med rask økonomisk vekst i det siste tiåret økt matforbruket en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere.Taylor Food Studies AdvantageDet eneste malaysiske universitetet med en 'Stol for matstudier: Mat, kulturer og helse' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han legger vekt på matstudier, bidrar til akademiske programmer og gir råd til studenter og fakultetets medlemmer. En fransk sosioantropolog, prof. Dr. Poulain har en lang og vellykket karriere innen matstudier og gjestfrihetsopplæring i både akademisk og internasjonalt liv. Han har utgitt utallige bøker, bokkapitler og artikler, samt aktivt leverte keynote- og konferansepresentasjoner over hele verden på temaer som matssosiologi, matarv og turisme.Det eneste matstudietilbudet tilbyr Global Field Research Program (GRP) som gir mulighet til å utføre feltarbeid i utlandet. Studentene har en spennende mulighet til å utføre forskningsarbeid for sin avhandling i utlandet dersom det er fokusert på et matrelatert emne spesifikt for et bestemt land... [-]

Master i internasjonal mat

ESCP Europe Business School
Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Frankrike Paris

Master i IFBM på ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-årig heltidsstudium på tvers av 2 land for de som ønsker en vellykket karriere i maten [+]

Den første Master i IFBM fra ESCP Europe Business School

Master i IFBM på ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-årig heltidsstudium på tvers av 2 land for de som ønsker en vellykket karriere i maten

Det undervises på engelsk og foregår på våre Turin og Paris campuser, de perfekte utgangspunktene for å oppleve excellence i Italia og Frankrike, topp territorier i verden i hjertet av mat og drikke kultur og innovasjon.

Programmet starter i september hvert år. Start søknaden din nå!

Velg "Master - Master of Sciences" -menyen i delen "Opptak" etter at du har opprettet din konto.

Master i IFBM er det eneste programmet med et internasjonalt spor i to land og en virkelig transnasjonal og internasjonal ånd, som er utført av et globalt fakultet, med en multikulturell klassemiks og internasjonalt bedriftsnettverk.... [-]


Master i mat design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2019 Italia Milan

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor Italia er referanse. Kurset er rettet mot nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk med erfaring i markedet. Programmet har fokus på næringsmiddelindustrien og dens metoder. [+]

The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme.

Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer.... [-]


Master i mat og drikke ledelse

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Heltidsstudier 8 - 14 måneder September 2019 Spania Barcelona

Master i Food & Beverage Ledelse av EUHT StPOL og Spesialisert Diploma i Food & Beverage Management i avtale med Universitetet i Gerona Foundation: Innovasjon og opplæring [+]

Nøkkelfakta

Foruten sin 60 studiepoeng gjestfrihet-business-orientert akademisk program, tilbyr den en unik profesjonell induksjonsmodul hvor studentene tilbringer en 4 ukers periode i et praktisk program på skolens hotell.

Med vår opplæring involverer vi elevene i å utøve både personlig, teknisk og profesjonell problemløsing. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskapet de må utøve som ledere av selskaper.

Med oss ​​lærer de å ta avgjørelser selvstendig, objektivt og systematisk. Dette vil gjenspeiles i de endelige sosiale og økonomiske resultatene av hvert år i det selskapet de arbeider med.

Vårt treningsprogram omfatter industrilesforelesninger fra anerkjente internasjonale hotellansvarlige fra utmerkede hotellkjeder, slik at elevene våre kan lære om de nyeste trendene innen gjestfrihet.... [-]


Master i moderne konditori og søtt mat

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Heltidsstudier 5 måneder September 2019 Spania Castellón de la Plana

En reise gjennom patisserieverdenen, fra verkstedforbedringer til søtt mat. Mastergrad i moderne konditori og søtt mat er den mest komplette og oppdaterte opplæringen i det søteste kjøkkenområdet. [+]

FRA WORKSHOP UTVIKLINGER TIL SWEET CUISINE

En reise gjennom patisserieverdenen, fra verkstedforbedringer til søtt mat. Mastergrad i moderne konditori og søtt mat er den mest komplette og oppdaterte opplæringen i det søteste kjøkkenområdet.

Presenterer en læreplan som tar sikte på å mestre teknikken til haute konditori, søtt mat og formulering. Kunnskaper om råvarer, produksjonsprosesser og teknikker vil gi grunnlaget for å fremme kreativitet og innovasjon.

Et femmåneders langt program med 530 timers ekstern praksis i de beste restaurantene og bakeriene fra vårt kulinariske team.

VÅRE TEAM, VÅRE BESTE GARANTI

Lær førstehånds fra flotte fagfolk som Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis og José Montejano.... [-]


Mastergrad i hotellets ledelse og catering virksomhet - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 år November 2018 Spania Spain Online + 1 fler

Ifølge den nyeste utgaven av UNWTO World Tourism Barometer, i 2014, internasjonale turistankomster utgjorde 1138 millioner kroner, en økning på 4,7% fra året før. [+]

oversikt Modalitet: Online Begynn: November Varighet: 1 studieår Studiepoeng: 60 Regi: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Ifølge den nyeste utgaven av UNWTO World Tourism Barometer, i 2014, internasjonale turistankomster utgjorde 1138 millioner kroner, en økning på 4,7% fra året før.

"I de senere årene har turismen vist seg å være en overraskende sterk og tøff, og med en stor evne til å bidra til økonomisk utvinning økonomisk aktivitet, siden den genererer tusenvis av millioner av dollar i eksporten og skape millioner av arbeidsplasser. Dette har skjedd i destinasjoner over hele verden, men spesielt i Europa, som regionen arbeider for å befeste sin exit fra en av de verste økonomiske perioder i sin historie, "sier Taleb Rifai, generalsekretær i WTO, på Spania åpning av Global Tourism Forum i Madrid. ... [-]


Executive Master i Hotel Management, restauranter og mat selskaper

OSTELEA | Distancia
Nettstudie Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 12 måneder September 2019 Spania Madrid Barcelona + 2 fler

Master i Hotel Management og Restaurering, som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om det fra forretningsperspektivet er nødvendig for å være effektiv i å ta beslutninger innen denne sektoren så globalisert og dynamisk, og hindrer ikke virkningen av ny teknologi. [+]

Turistsektoren har i flere tiår vært en av de grunnleggende sektorene i den sosiale og økonomiske utviklingen av landet. Således vokste sektoren i fjor med 3%, og genererte over 53 000 arbeidsplasser. Og innenfor det er hotellbransjen nøkkelen til turisme og en av de som har opplevd større vekst de siste årene.

I denne sammenhengen, med en voksende sektor som permanent krever utdannede fagfolk til å handle i et stadig utviklende marked, er Executive Master of Hotel Management og Restaurering undervist av The Ostelea School of Tourism født

Mesteren, som er utviklet under en nettbasert avstandsmetodikk, kan gjennomføres på 12 måneder, takket være den fleksible læringsmodellen som tilpasser seg deltakerens behov.... [-]


Mastergrad i økologi og vinkultur

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Heltidsstudier 2 år October 2019 Portugal Vila Real

Hovedmålet med mastergrad i økologi og vinkultur er: Avansert trening, utfylling og innovasjon av første syklus; Utvikling av vitenskapelige, teknologiske og faglige ferdigheter; Forbedring av intervensjonskapasiteten i vinsektoren; Evne til å planlegge, innovere og evaluere nye teknikker og prosesser eller forbedre prosedyrer i bruk; Mekanismer for kritisk analyse basert på vitenskapelig kontekst; Progresjon i formasjonen og oppdatering av kunnskap og ferdigheter. [+]

Hovedmålet med mastergrad i økologi og vinkultur er:

Avansert trening, komplementering og innovasjon av første syklus;Utvikling av vitenskapelige, teknologiske og faglige ferdigheter;Forbedring av intervensjonskapasiteten i vinsektoren;Evne til å planlegge, innovere og evaluere nye teknikker og prosesser eller forbedre prosedyrer i bruk;Mekanismer for kritisk analyse basert på vitenskapelig kontekst;Progresjon i formasjonen og oppdatering av kunnskap og ferdigheter.

plan

Flertallet av kontakttimene er konsentrert på fredag ​​og lørdag (med unntak av studiekursus og avhandlingsenheter). Regulering av masterprogrammet (2. syklus) i økologi og vinkultur publisert i form av melding nr. 14407/2015, i Diário da República, 2. serie, 9. desember 2015.... [-]