Mastergrad i Studiet av mat og drikke

Topp universiteter 38 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2018

Studiet av mat og drikke

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Mastergrad I Hotellets Ledelse Og Catering - Heltid

OSTELEA | Distancia
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 1 år May 2018 Spania Madrid Barcelona + 1 fler

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektive i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, ikke unngå virkningen av ny teknologi. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Den Master i Hospitality Management og Restaurering, Som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutninger i denne globaliserte og dynamisk sektor, ikke overflødig virkningen av ny teknologi. Hvorfor studere Master: lederegenskaper Rekke møter med ledere av hoteller og catering selskaper og internasjonale reiselivs konsulenter. Ledererfaring: Studentene utvikle grunnleggende ferdigheter til å styre prosjekter effektivt, "myke ferdigheter". Sak Metode: Saken metode tillater elevene å systematisk forbedre deres beslutning - prosessen gjennom drøfting av faktiske tilfeller av reiselivsbedrifter. I tillegg gir denne metoden til å utvikle andre ferdigheter som kreativitet, analytiske tenkning ferdigheter, muntlig og skriftlig kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter. Noen av sakene jobbet i tidligere utgaver av dette programmet har vært El Bulli og Ryanair. Spesiell vekt på revenue management, lærte gjennom en virksomhet spill. Denne spesielle felt av hotellet markedsføring er mye utviklet på dette feltet gjennom en anvendt gjennom en virksomhet spillet visjon. Månedlig konferanser med ledere av ulike avdelinger eller administrerende direktører i selskaper som representerer sektoren. Program for utvikling av ledelse: Turisme Skills Development Program (TSDP). bolig Studenten skal være i stand til å foreta en International Residential Tourism Saxion (Nederland), eller Cross-Cultural Marketing ved Kean University (NJ, USA) (ekstra kostnad). Campus til Campus: Mulighet for en del av programmet på den andre Ostelea campus. Utveksling Barcelona- Madrid (overnatting og reise ikke inkludert). Bistand til Handels Deltakelse på messer:... [-]

Master I Mat Og Drikke Ledelse

Rome Business School
Campus Heltidsstudier 1 år March 2018 Italia Roma

Rome Business School s Master i mat og drikke ledelse tilbyr generell lederopplæring kombinert med produksjonsspesifikke kompetanser, for å produsere spesialist fagfolk som er i stand til å håndtere utfordringene i mat og drikke industri i en internasjonal og multikulturell sammenheng. [+]

TIDLIG BIRD: 10% RABATT HVIS DU MELDER FØR DECEMBER den 11.!

Opplæring av fortreffelighet, betalte praksisplasser, karriereutvikling service, internasjonale nettverk og mange andre fordeler for faglig og personlig utvikling. Undervisningsformler for hver etterspørsel. Startdato: hvert år, i mars og oktober

Rome Business Schools hovedkurs i mat og drikkevareforvaltning tilbyr generell lederopplæring kombinert med produksjonsspesifikke kompetanser, for å produsere profesjonelle fagfolk som er i stand til å håndtere utfordringene i mat og drikkeindustrien i en internasjonal og multikulturell sammenheng.

Den italienske mat- og drikkevareindustrien vokser både hjemme og internasjonalt. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsnivå som er anerkjent og verdsatt over hele verden når det gjelder både råvarer og geografisk herkomst.... [-]


Mastergrad I Hotellets Ledelse Og Catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Heltidsstudier April 2018 Spania Barcelona Madrid

Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Master i Hospitality Management og Restaurering Master i Hospitality Management og restaurering, som har som mål å utdanne fagfolk og ledere som fører globale forretningsprosjekter innen hospitality management, men fra den nødvendige virksomheten perspektiv for å være effektiv i beslutnings innenfor denne sektoren globalisert og dynamisk, og ikke overflødig virkningen av ny teknologi. Hvorfor studere Master: Revenue Management, som er undervist gjennom en Business Game. Denne spesielle felt av hotellet markedsføring er mye utviklet på dette feltet gjennom en anvendt gjennom en virksomhet spillet visjon. Dette Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerte praksis: Den teoretiske del av de anvendte fagene utviklet i klasserommet, men implementeringen er et samarbeidsforretningspraksis. Profesjonell praksis. The Master tilbyr muligheten for arbeidserfaring i områdene ledelse av hotellkjeder og cateringselskaper. Det inkluderer en rekke møter med ledere av hoteller, catering virksomhet og internasjonal turisme konsulenter. Ostelea er medlem av den spanske Association of Directors og Executives Hotel (AEDH). Sak metode: Saken metoden gjør det beste student systematisk sin beslutningsprosess gjennom diskusjon av konkrete tilfeller av turist selskaper. Noen av sakene som arbeider er: El Bulli og Ryanair. Deltakelse på messer: Studenter delta på messer som Alimentaria (Barcelona), ansett som en av messene i verdens viktigste matsektoren; eller IBTM (Barcelona), en av lederne i virksomheten turisme. Mål Master i Hospitality Management og restaurering selskaper lar deg: VET hotellbransjen, og CATERING Bygge en sterk base av kunnskap om reiselivsnæringen fra et internasjonalt perspektiv og alltid fra ledelsen tilnærming. OVERSIKT... [-]

Gastronomi Og Kulinarisk Administrasjon - School Of Management I Hospitality And Tourism

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Heltidsstudier March 2018 Peru Lima

UPC tilbyr karriere gastronomi og Culinary Management, med oppdrag å trene integritet og nyskapende fagfolk til å føre en bærekraftig kulinarisk og gastronomisk utvikling, som å planlegge og administrere økonomisk lønnsomme gastronomiske prosjekter og trene de beste kokkene og entreprenører, noe som gir dem verktøy nødvendig for å representere vår kulinariske identitet og lage sine egne stiler med solide argumenter. [+]

UPC tilbyr karriere gastronomi og Culinary Management, med oppdrag å trene integritet og nyskapende fagfolk til å føre en bærekraftig kulinarisk og gastronomisk utvikling, som å planlegge og administrere økonomisk lønnsomme gastronomiske prosjekter og trene de beste kokkene og entreprenører, noe som gir dem verktøy nødvendig for å representere vår kulinariske identitet og lage sine egne stiler med solide argumenter. Basert på en differensiert mesh og personlig undervisning, og med medvirkning av lokale og internasjonale spesialister, har dette programmet en tverrfaglig tilnærming, som dekker forskjellige områder av studie forbundet med kunsten å tilberede. Dette innebærer ulike områder: fra forskning, vitenskap og analyse av vår kultur og historie til bruk og teknikker som setter internasjonale trender. For UPC, er grunnleggende kunnskap om hvert element i prosessen som integrerer aktiviteten til matlaging: produsenter, kokker, ledere og gründere. Vi mener bestemt at bare vurderte i detalj alle ledd i denne kjeden oppnå et kjøkken med ekte stiftelser. Vi inviterer deg til å gjennomgå ulike karrierer som tilbys av Fakultet of Management i Hospitality and Tourism på følgende link: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Mastergrad I Mat Design Prosjekt Erfaring

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2018 Italia Roma

Kurset tar sikte på å utdanne designere som har de kritiske-design ferdigheter til å være i stand til selvstendig administrere faglige og ledelsesmessige relasjoner, utvikle tilbøyelighet for innovasjon determinant i å definere ulike visjoner om systemene der vi handler. Å være den figuren av designer i kontinuerlig utvikling, Food Designer må tilegne seg kunnskap som vil tillate ham fleksibilitet til å håndtere ulike design felt, men sammenhengende, som å bruke sine design ferdigheter, med særlig fokus på å involvere brukerne i å definere stier behov og forventninger. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. DETTE PROGRAMMET 'LÆRTE på italiensk Hvem bør delta: Kurset er åpent for de som er i besittelse av tittelen på akademiske studier av første nivå, som varer i minst tre år i områder knyttet til arkitektur, til design, interiørdesign, visuell kommunikasjon, Food Science eller andre relaterte disipliner adressert i kurset. Det vil bekrefte evnen til å håndtere uavhengig både spekulative aktiviteter som executive. Kurset inneholder en teoretisk og praktisk kurs som innebærer studenter i praktisk forskning og design. The Master gir simuleringer og konkrete prosjekter i samarbeid med etater og private selskaper, hvor du skal søke teoretiske prinsipper, teknikker, verktøy og metoder ervervet i løpet av kurset. The Master Programmet er strukturert for å møte behovene i arbeidsmarkedet, forberede fagfolk i stand til å designe og implementere innovasjon, for å møte de teknologiske og strategiske utfordringer de kommende årene i en raskt skiftende bransjen. Maten er ikke bare en primær behov, men en opplevelse for sansene. Erfaring som må ses i alle dens aspekter, fra bruk av råvarer til definisjonen av forbruksmønstre. Uopphørlig utvikling av konkurranseevne og strategiske behov selskaper krever evnen til å kommunisere designeren, som hensiktsmessig, med eksperter fra markedsføring og det tekniske området med ingeniører, med bedriftens image konsulenter og med " grafisk kreativ apparat, med planleggerne av kommunikasjon og de som er involvert i etableringen av steder. The Master gir derfor også for kjøp av myke ferdigheter, knyttet til analyse og tolkning av behov og forbrukernes atferd, unnfangelsen... [-]

Master I Vindyrking Og Enologi

Georgian Technical University
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Georgia Tbilisi

Etter oppgradering av dette programmet, med kunnskap og tildelt kvalifikasjon, vil personen kunne jobbe i privat sektor Arbeider innen vitenskap og enologi, Landbruksdepartementet og dets tilknyttede byråer. [+]

Programmets mål For å forberede enologist i henhold til arbeidsmarkeds krav, som vil være konkurransedyktige, praktisk orientert og klar til å møte de høyeste forventninger til vinindustrien. Å skaffe studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktisk ferdighet. Å introdusere til elever verden av drue dyrking, vinfremstilling, vin takknemlighet og vin virksomhet. Å undervise dagens teknikker, for å gi informasjon om moderne metoder, innovasjoner som brukes mens man forvalter en vingård og vingård. Forklare betydningen av spesifikke vindyrkingsteknikker for å skape viner med god smak og aroma. Å gi opplevelsen til studenter som utvikler relevante ferdigheter i dagens praksis for høsting av druer og foredling av druer til vin på en kommersiell vingård og / eller vingård. Å bli studenter kjent med felles analytiske ferdigheter, brukt i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse Programmet ble utviklet etter ECTS-system, 1 kreditt er lik 27 timer, som er ment som en kontakt, samt uavhengige arbeidstimer. Fordelingen av studiepoeng er representert i læreplanen. Varigheten av programmet er 2 år (4 semester) og dekker 120 studiepoeng (studiepoeng). Kernekurs-75 studiepoeng, som er planlagt som følger: obligatoriske emner i spesialisering 58 studiepoeng; Valgfag 5 studiepoeng; Øvelse-12 studiepoeng og forskningskomponent-45 studiepoeng. Praksis vil bli holdt i vingård, barnehage og i vinfabrikk. Første års læringsprosess (to semesters 21-21 uker) er planlagt som følger: to uker, særlig i uke VII og XIV, midtveiseksamen, dvs. varighet på læring og midtveiseksamen er 17 uker. I løpet av XVIII og XXI uke tilbys undersøkelser (hoved- og tilleggseksamen). I første semester av gitt år lærer master... [-]

MSc / MBA I Luksus Merkevareledelse, Mat & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
Campus Heltidsstudier 2 semestre October 2018 Frankrike Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, er Food & Wine M2 en tre periode kurs med 350 timer med ansikt-til-ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepoeng. Alle klasser blir undervist på engelsk [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. MBA / MSc. in Luxury Brand Management, Food & Wine er en tre periode kurs med 350 timer med ansikt-til-ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepoeng. Alle klasser blir undervist på engelsk. Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid bedrift, strategisk, markedsføring og kommunikasjon kunnskap kombinert med eksponering for den praktiske siden, takket være bidrag fra aktive fagfolk og til feltbesøk. Det gir nødvendig kunnskap og kompetanse til å gå inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av faglige søyler og praktiske kurs på ulike bransjer. KARRIEREMULIGHETER Dette kurset kan direkte brukes til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinariske Tourism, Ledelse gastronomi og vin, mat og drikke, Event Management, salg eller gjest Service. Opptakskrav MSc: Interessert kandidat med BSc. HNS. Grad (4 års universitetsstudier utfylt eller 5 år for kinesiske studenter) med nivået i engelsk språkkompetanse trengs for å studere på engelsk. MBA: interessert kandidat med BSc. Grad (3 års universitetsstudier utfylt eller 4 år for kinesiske studenter) og minst 2 års arbeidserfaring i en mellom lederstilling med nivået av engelsk språkkompetanse trengs for å studere på engelsk. IELTS: 6.5 -7,0 (Med bandet scorer ikke mindre enn 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 French Kunnskaper: ingen forutsetning. Fransk-as-a-fremmedspråkundervisning inkludert i programmet. Send inn søknaden og nødvendige dokumenter via e-post: akpallattu@inseec.com. Shortlist kandidater vil bli kontaktet en uke etter sending applikasjoner. Du kan også besøke programmet ledd... [-]

Mastergrad I Mat Og Vin Management (roma) - Sti På Italiensk

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Heltidsstudier 11 måneder October 2018 Italia Roma

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har som mål å lære opp nye tekniske jobb profiler og mat og vin ledere med en grundig forståelse av industri og næringsmiddelindustrien prosesser. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har som mål å lære opp nye tekniske jobb profiler og mat og vin ledere med en grundig forståelse av industri og næringsmiddelindustrien prosesser. STRUKTUR The Master Food & Wine Ledelse heltid, begrenset antall og obligatorisk frammøte, har en varighet på 11 måneder: 5 måneder heltid klasserom trening 6 måneder internship på fasilitetene på vin og næringsmiddelindustrien PROGRAM Klasserommet Programmet er delt inn i følgende hovedpunkter: Fundamentals of Management: elementer av økonomi og virksomhetsstyring grunnleggende prinsipper for ernæring og dietetics Maten og vinen og agri-food system Økonomi og mat selskapsledelse Markedsføring, kommunikasjon og næringsutvikling i mat og vin sektor internasjonaliseringsstrategier. Fokus på land i Asia, Afrika, USA tekniske og ledelsesmessige ferdigheter mat og risikostyring riktig Lanseringen av en start-up i mat og vin. Det vil være en rekke prosjektarbeid i samarbeid med selskaper i sektoren, både for utvikling av nye produkter - med markedssjefer, salgssjefer og produktsjefer - både på eksport- og internasjonaliseringsspørsmål. Noen selskaper han har jobbet med Master: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila og Molinari. I løpet av månedene klasserom deltakerne også gjennomføre omvisninger i mat og vin industri og anlegg. Noen selskaper besøkt i nåværende og tidligere utgaver: Home of the Chocolate Perugina, Relais Chateaux The Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (olje), Urbani Tartufi, Taste Florence. STAGE The Master tar sikte på å utdanne profesjonelle øremerket til å dekke strategiske roller i selskaper som opererer med suksess i mat og vin sektor kan operere i: Selskapene i matsektoren... [-]

Master I Mat Og Drikke Ledelse

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Heltidsstudier 8 - 14 måneder September 2018 Spania Barcelona

Master i Food & Beverage Ledelse av EUHT StPOL og Spesialisert Diploma i Food & Beverage Management i avtale med Universitetet i Gerona Foundation: Innovasjon og opplæring [+]

Master i Food & Beverage Ledelse Master i Food & Beverage Ledelse av EUHT StPOL og Spesialisert Diploma i Food & Beverage Management i avtale med Universitetet i Gerona Foundation: Innovasjon og opplæring

 

Kvalifikasjon Master Diploma i Food & Beverage Management fra EUHT StPOL og Food & Beverage Ledelse Spesialisering Diploma i avtale med University of Girona: Innovasjon og opplæring Foundation.

 

Varighet Åtte måneder på hotellet-skolen og 3-6 måneder gjør øvelser i sektoren (60 studiepoeng).

 

undervisnings~~POS=TRUNC språk~~POS=HEADCOMP Klassene er vanligvis gitt på spansk. Totalt 60 lesetimer holdt på engelsk av gjestelærere fra prestisjetunge universiteter i Europa og USA. ... [-]


Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Heltidsstudier 6 måneder October 2018 Italia Italia Online

[+]

Pastry Brød-making Iskrem making Vin Restaurant Matvarer HALAL Certificatioin - Cooking for muslimer [-]

Master I Mat Design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2018 Italia Milan

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor Italia er referanse. Kurset er rettet mot nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk med erfaring i markedet. Programmet har fokus på næringsmiddelindustrien og dens metoder. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme. Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer. Undervisningen i masterstudiet omfatter, i tillegg til klasser, workshops og foredrag med fagfolk av agri-food sektor og design: gründere, ledere, journalister, mat kritikere, arkitekter, designere og kokker. Studentene skal også besøke bedrifter i bransjen, konseptbutikker (konsept butikker), messer og kulinariske begivenheter. Ved fullføring av kurset, gitt en tre måneders utplassering i bedrifter, etater eller institusjoner i matsektoren. ENTRY The Master er for italienske og utenlandske akademikere i feltene nøyaktig, menneskelig, vitenskapelig og kunstnerisk. Begrenset antall plasser. Tilgang er via en utvelgelsesprosess som evaluerer kandidatens CV og portefølje, samt et intervju. VARIGHET Det er obligatorisk oppmøte. Fra mars 2016 til ferdigstillelse i mars neste år. De er gitt 580 timer i klassen og... [-]

Master I Gastronomi Og Kulinarisk Administrasjon

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Heltidsstudier 5 måneder September 2018 Spania Castellón

Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri. [+]

Total Immersion i kjøkkenet Dette Master tilbyr en total innlevelse i mat fra dag til å gjøre en kvalitativt sprang i din karriere. Jeg er i stand til å skape en kreativ og lønnsom proposition, ikke bare i matlaging, men også i konditori og bakeri. Programmet er 5 måneder og er ferdig med 530 timer med praksisplasser, blant annet i de beste restaurantene i vår kokkelandslaget. Eleven, STAR Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk. VÅRT TEAM ... vår beste garanti Lær av de beste produkteksperter og fagfolk i områder som kontrast kulinariske ledelse eller R & D + jeg brukt til gastronomi. Kunnskap og erfaring til tjeneste. Sysselsetting og entreprenørskap Vår banebrytende metodikk og direkte kontakt med de beste fagfolk forberede deg til å ta på seg utfordringen med å svare på behovene til sektoren. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk. Hvorfor studere denne graden? 1. Du vil forstå det grunnleggende klassiske retter og studere grundig produktet og dets funksjoner for å dra full nytte. 2. Du vil mestre de mest innovative teknikker og utvikle dine kreative potensial; du vil være i stand til å konfigurere en unik og original mat. Tre. Du vil oppdage kulinariske teknikker fra hele verden og lære å integrere vellykket utvide spekteret av dine ferdigheter. 4. Du... [-]

Mastergrad I Merkevare Design Og Ledelse: Mat, Vin Og Turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Heltidsstudier 11 måneder February 2018 Italia Florence

Barcelona og Firenze er to av de viktigste turistmålene i Europa; både tiltrekke seg turister og reisende takket være sin særegne blanding av kunst og kultur, og den ekstraordinære livskvalitet og gjestfrihet. Utvikle og styrke en merkevare i disse feltene krever myke ferdigheter og en full kulturelle og kommersielle visjon av miljøet der den opererer. Territoriality er ikke lenger en begrensning, men en viktig verdi for å bli gjenkjent på et globalt nivå; Catalonia og Toscana er to områder som har bygget verdien av merkevaren sin på dette prinsippet, og at takket være denne tilnærmingen har skapt suksess, synlighet og verdi. [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. DETTE PROGRAMMET 'undervist på engelsk omreisende årlige Master: Barcelona og Florence Dette kurset utdanner fagfolk i stand til å møte den økende etterspørselen kommer fra sektorer av mat / drikke, catering og gjestfrihet turisme, der en ny ledelse og planlegging tilnærming er et konkurransefortrinn av enorm betydning . Strukturen av kurset, basert på veksling av design opplæring knyttet til forbedring av merkevaren og ledelse for sin forsvarlig håndtering, forbereder fremtidige fagfolk i alle sektorer knyttet til gjestfrihet og mat og vin. The Master oppmuntrer til utvikling av operative ferdigheter gjennom en aktiv tilnærming basert på en pedagogisk modell "learning by doing", som fletter forelesninger og styrke praktisering av design tenkning. Deltakerne skal utvikle ferdigheter i konstruksjonen av identitet og tjenester for Brands opererer i næringer knyttet til reiseliv, mat og vin. The Master er holdt i lokalene til Firenze (former I, II og III) og Barcelona (moduler (IV, V og VI). De to byene er knyttet sammen av en lang erfaring innen turisme, gjestfrihet og catering, og betydelig tilstedeværelse av Toscana og Katalonia i industrien og internasjonale forretnings messer setter de to regionene på listen over strategiske områder for de som ønsker utvikle en profesjonell karriere innen disse feltene. [-]

Master Of Philosophy (mat Studier)

Taylor’s University
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) har som mål å stelle kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen Food Studies. [+]

Dual anerkjennelse og sertifisering av Master of Philosophy (Food Studies) har som mål å stelle kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen Food Studies. For å oppnå dette, har Taylor 's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet et omfattende pensum som omfatter forskning ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og næringsliv utsikter, sosio-politiske saker på mat ernæring og offentlig helse og mye mer. Program Advantage Den eneste malaysiske universitet med en 'Chair of Food Studies: Mat, kultur og helse "- Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han opprettholder fokus på mat studier, bidrar til faglige programmer og gir råd til studenter og lærere medlemmer. En fransk sosio-antropolog, professor dr Poulain har en lang og suksessrik karriere innen mat studier og gjestfrihet utdanning i både akademisk og internasjonal liv. Han har publisert en rekke bøker, bokkapitler og artikler, samt aktivt levert keynote og konferansepresentasjoner rundt om i verden på temaer som mat sosiologi, mat arv og praksiser innen turisme. Den eneste Food Studies program å tilby Global Feltet Research Programme (GRP), som gir mulighet for å drive feltarbeid i utlandet. Studenter har spennende mulighet til å drive forskningsarbeid for sin avhandling i utlandet hvis det er fokusert på en mat-relaterte tema spesifikke for et bestemt land i 3 - 6 måneder. Velg fra et internasjonalt nettverk av samarbeidende universiteter for forskning i land som Frankrike, Spania, Italia, Hong Kong og Japan. Dette vil gi studentene en mer omfattende forskningserfaring som de samhandler... [-]

Master I Internasjonal Mat Og Drikke Ledelse

ESCP Europe Business School
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Italia Torino Frankrike Paris Tyskland Berlin + 4 fler

Dette programmet er en 1-årig 2-country, heltid Specialized Master program utviklet for postgraduates sikte på en fremragende trenerkarriere i næringsmiddelindustrien i de beste internasjonale selskaper [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke. Studier ved Torino og Paris studiesteder. Forskningssjef: Prof. Francesco Rattalino Mål for programmet Dette programmet er en 1-årig 2-country, heltid Specialized Master program utviklet for postgraduates sikte på en fremragende trenerkarriere i næringsmiddelindustrien i de beste internasjonale selskaper (f.eks Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) som ledere, ledere og gründere. Karrieremuligheter Vårt dedikerte Karrieretjenesten vil hjelpe deg å utvikle dine potensielle takket være coaching økter og nettverksaktiviteter med både bedrifter og alumni. Legge inn ESCP Europe gir deg muligheten til å dra nytte av et globalt nettverk. Noen eksempler på hva din fremtidige yrkesrolle kan være: Gründer karriere i familiebedrifter eller på Start-Ups Produktsjef, Brand Manager, Eksport / Import Manager Supply Chain Manager Communications Manager, Marketing Manager, Product and Business Developer, Area Manager i Mat og drikke selskaper som Ferrero, Lavazza, Barilla ... Curriculum Dette programmet tilbyr en perfekt kombinasjon av teknisk kunnskap og praktiske aktiviteter: mer enn 20 dager med bedriftsbesøk, ett selskap konsulentselskap prosjekt, smaksprøver, gruppearbeid og muligheter for nettverksbygging med F & B ledere, Alumni arbeider i sektoren og eksperter. Noen av de mest relevante kursene er listet opp nedenfor, bruker ESCP Europe en case-studie methology: Ledelse i mat og drikke (F & B) industrien Financial Accounting i F & B Cost & Performance Management i F & B Leder Economics: makro- og... [-]