Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 36 Mastergrader i Studiet av mat og drikke 2019

Når du har fullført bachelorgrad kan du enten starte din karriere eller velger å fortsette studiene ved å tjene en mastergrad. Det siste alternativet gjør at du kan forberede seg på en mer avansert karriere og hoppe lenger fram enn hvis du begynte å jobbe umiddelbart.

Hva er en Master i mat og drikke studier? Dette feltet fokuserer på utarbeidelse og vedlikehold av mat. Studenter ta kurs som forbereder dem til å forstå virksomheten i en restaurant eller catering virksomhet, og skriv en lederposisjon i en slik etablering. Kurs kan også fokusere på politikken siden av mat og drikke studier om eleven er mer interessert i å bli en mat og sikkerhet arbeidstaker eller inspektør. Den mat og drikke studier program vanligvis ikke inkluderer kulinariske kunster.

Tjene en Master i mat og drikke Studies fordeler elevene ved å hjelpe dem å utvikle den ledelsesmessige og kommunikasjonsevner er nødvendig for dem å trives.Holde en avansert grad kan også tillate nyutdannede til å tjene en høyere lønn når de kommer inn sine karrierer.

Det er mange variabler som påvirker kostnadene for å tjene en Master i mat og drikke Studies. Du må undersøke spesifikke program og skole før du melde deg til å forstå hva undervisningen skal være og hvilke andre avgifter vil du være ansvarlig for.

Karriere tilgjengelig for mat og drikke studier akademikere er mange. I hovedsak er de i stand til å taste inn en administrativ stilling i food service eller mat gjestfrihet felt. Disse inkluderer operatører, restaurant eller catering ledere, inventar spesialister, og nestledere. Det er også mulig å arbeide i hygiene og sikkerhet ved å bli en sanitær spesialist eller helse inspektør.

Ta neste skritt mot din karriere ved å melde deg inn i en mat og drikke studier program.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

36 Resultater i Studiet av mat og drikke

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gasma og ElBarri kommer sammen for å presentere et formativ program fullt av kreativitet og avantgarde. En unik mester i verden. En annen innsats for de fagfolk som søker ... [+]

funksjoner:Kvalifikasjon: UCH-CEU mastergradRegissert til: Masterprogrammet er rettet mot studenter og fagfolk i sektoren som ønsker å gjøre et kvalitativt sprang i sin trening og karriere.Varighet: 1. april 2019 / 31. juli 2019 4 måneders praksis i restauranter i ElBarri-Iglesias-gruppen. Fra mandag til fredag, fra 9:00 til 6:00Timer: 1660 timerStudiepoeng: 90 studiepoengLeveres på: SpanskBegrensede stederPris: € 12.500presentasjon

Velkommen til den gastronomiske " evolusjonen" .

Gasma og ElBarri kommer sammen for å presentere et formativ program fullt av kreativitet og avantgarde . En unik mester i verden. En annen innsats for de fagfolk som søker et skritt videre i sitt yrke.... [-]

Spania Castellón de la Plana
April 2019
Heltid studier
4 måneder
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødve ... [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ITALISK SPRÅK.

Master i Food Design Project Experience trener designere som bærer kritiske ferdigheter for å utvikle en konstant tilbøyelighet til innovasjon. Matdesignere får den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere ulike felt - hvor de kan bruke sin designevne - spesielt oppmerksom på at brukerne deltar i å definere behov og forventninger.

Profesjonelle muligheter - kandidater kan starte en bane i alle feltene knyttet til produksjon, kommunikasjon og matproduksjon. Takket være de overførte kritiske kompetansene kan de møte ledelsesmessige og kulturelle feltaktiviteter.

Mål - Master er adressert til BA-kandidater i arkitektur, design, visuell kommunikasjon, næringsvitenskap og relaterte felt.... [-]

Italia Rome
January 2020
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å ... [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Hva betyr det å skape og administrere et merke i næringsmiddelindustrien? Hvordan markedsføre et vinbedrift og jobbe med sin identitet? Hvordan integrere turisme i alt det?

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å utvikle sine ferdigheter som fremtidige ledere innen horecaindustrien, integrere matvin og turisme inn i livsstil tilbud.

Kurset, som holdes i Firenze og Barcelona, ​​gir transversale ferdigheter innen servicedesign på gjestfrihet og turisme, med et spesielt fokus på mat i Barcelona og en vertikal utforskning av vinsektoren i Firenze.... [-]

Italia Florence
February 2020
Heltid studier
11 måneder
Campus
Les mer på norsk
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert me ... [+]

En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for profesjonelle vindere med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen.

Dette eksepsjonelle programmet utvikler bransjeledere, lærere og forskere, og gir dem en dyp forståelse av de nyeste trender i vinbransjen, demystifiserer sine kompleksiteter og plasserer dem i sterk posisjon for å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlands kinesiske vinforbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vinmarkedet i verden.... [-]

Hongkong Kowloon
September 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Scuola Politecnica di Design SPD

The Master in Food Design utvikler de nødvendige ferdigheter slik at den næringsdrivende kan komme inn i maten design sektor, et marked som er stadig voksende, og hvor It ... [+]

The Master in Food Design gir profesjonell muligheten for å utvikle de nødvendige ferdigheter til å gå inn og tilby en innovativ bidrag i matsektoren som stadig vokser og hvor Italia er det landet referanseramme.

Kurset er utformet for ikke bare å nyutdannede i design, markedsføring og kommunikasjon, men også til fagfolk som allerede jobber i administrasjon og ledelse markedet. Programmet retter sin fokus] i matsektoren og dens metoder. Unionen mellom mat og design, er født en ny profesjonell - maten designer - som er i stand til å jobbe med: - prosesser, metoder og miljøer der matvarer er produsert, distribuert og konsumert; - Mat fra estetisk synspunkt, kommunikative og representant; - Utstyr og verktøy som brukes i utarbeidelsen og forbruk av mat; - Kommunikasjon aktiviteter for å fremme matvarer.... [-]

Italia Milan
February 2020
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food ... [+]

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid forretnings-, strategisk, markedsførings- og kommunikasjonskunnskap kombinert med eksponeringen til den praktiske siden, takket være aktive fagfolk og feltbesøk.

Det gir den nødvendige kunnskap og kompetanse for å komme inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av akademiske søyler og praktiske kurs på ulike bransjesegmenter.

KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset kan brukes direkte til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]

Frankrike Chambéry
October 2019
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Taylor’s University

Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's Un ... [+]

Dobbel anerkjennelse og sertifisering av

I løpet av de siste 20 årene har statusen for mat endret seg dramatisk. Krympende matkriser, det voksende fedmeproblemet og mer, har gjentatte ganger satt mat i fokus. På den økonomiske siden har økningen i befolkningen kombinert med rask økonomisk vekst i det siste tiåret økt matforbruket en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, ant... [-]
Malaysia Subang Jaya
July 2019
Heltid studier
Deltid
18 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Rome Business School

Rome Business School 's Online Master i mat ... [+]

Startdato: hvert år, i mars og oktober

Opplæring av excellence betalt praktik, karriere service, internasjonalt nettverk, og mange andre fordeler fra din faglige og personlige utvikling. Undervisningsformler for hver etterspørsel.

Rome Business School 's Online Master i mat

Den italienske mat- og drikkevareindustrien vokser både hjemme og internasjonalt. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsnivå som er anerkjent og verdsatt over hele verden når det gjelder både råvarer og geografisk herkomst.

Rollen i italiensk-laget produkter er også stadig dominerende i gjestfrihetsbransjen, som er et viktig aspekt av den nye italienske identiteten. Et sterkt bidrag til denne "bevegelsen" hadde blitt gitt av hotellkjeder, som med sin følsomhet og markedskunnskap har begynt å presentere italienske produkter og kokker i sine internasjonale restaurantene - både husstandsnavn og kommende de som sprer deres personlige engasjement, kultur og eksperiment i sine tilbud. Dette har gjort det mulig for hotellrestauranter, som i lang tid ble ansett å gi en annen matvare- og drikkevarebutikk - å ta igjen senterfasen igjen.... [-]

Italia Rome Italy Online
October 2019
Deltid
1 år
Nettstudie
Les mer på norsk
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master i Food & Beverage Ledelse av EUHT StPOL og Spesialisert Diploma i Food & Beverage Management i avtale med Universitetet i Gerona Foundation: Innovasjon og ... [+]

Nøkkelfakta

Foruten sin 60 studiepoeng gjestfrihet-business-orientert akademisk program, tilbyr den en unik profesjonell induksjonsmodul hvor studentene tilbringer en 4 ukers periode i et praktisk program på skolens hotell.

Med vår opplæring involverer vi elevene i å utøve både personlig, teknisk og profesjonell problemløsing. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskapet de må utøve som ledere av selskaper.

Med oss ​​lærer de å ta avgjørelser selvstendig, objektivt og systematisk. Dette vil gjenspeiles i de endelige sosiale og økonomiske resultatene av hvert år i det selskapet de arbeider med.

Vårt treningsprogram omfatter industrilesforelesninger fra anerkjente internasjonale hotellansvarlige fra utmerkede hotellkjeder, slik at elevene våre kan lære om de nyeste trendene innen gjestfrihet.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
8 - 14 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESCP Europe Business School

Programmet er åpent for alle lidenskapelige om F ... [+]

Programmets mål

Programmet er åpent for alle lidenskapelige om F

Når du har fullført programmet, vil flere scenarier være åpne i et multinasjonalt selskap eller i en liten medium bedrift, i oppstart eller i en konsolidert virksomhet i Europa eller rundt om i verden.

Innovative og operasjonelle

Denne MSc tilbyr deg alle elementene i et masterstudium på høyt nivå med en nyskapende tilnærming som tilbyr førstehåndsopplevelsen med mer enn 20 dagers bedriftsbesøk, møter med toppledere fra Food

Talsmenn fra kjente internasjonale Food and Beverage-selskaper vil gi tips og triks om hvordan du kan utvikle nye produkter og ideer og hvordan du kan forbedre ditt personlige nettverk.... [-]

Italia Turin Frankrike Paris
September 2019
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master i Hotel Management og Restaurering, som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om d ... [+]

Mastergrad studier i Studiet av mat og drikke.

Master i Hotel Management og Restaurering , som tar sikte på å trene fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter innen forvaltning av gjestfrihet, selv om det fra forretningsperspektivet er nødvendig for å være effektiv i å ta beslutninger innen denne sektoren så globalisert og dynamisk, og ikke unngår virkningen av ny teknologi.

Hvorfor studere Master

lederegenskaper

Sykling av møter med hotellledere og cateringfirmaer, og internasjonale turisme konsulenter.Ledelseserfaring: Studenten skal utvikle de grunnleggende ferdighetene til å håndtere prosjekter effektivt, "Soft Skills".Saksmetode: Saksmetoden gjør det mulig for studenten å systematisk forbedre sin beslutningsprosess gjennom diskusjonen av ekte turisme-saker. I tillegg tillater denne metoden å utvikle andre ferdigheter som kreativitet, analytisk tenkning, muntlig og skriftlig kommunikasjonsferdighet og mellommenneskelige ferdigheter. Noen av sakene som ble arbeidet i tidligere samtaler med dette programmet, har vært El Bulli og Ryanair.Spesiell vekt på inntektsadministrasjon, som leveres gjennom et forretningsspill. Dette bestemte området med hotelmarkedsføring er vidt utviklet i denne spesialiteten gjennom en visjon som er brukt gjennom et forretningsspill.månedlige konferanser med ledere av ulike avdelinger eller administrerende direktører i selskaper som representerer sektoren.Program for utvikling av ledelsesevner : Turisme Ferdighetsutvikling Program (TSDP).... [-]
Spania Barcelona Madrid
April 2019
Heltid studier
Deltid
7 måneder
Campus
Les mer på norsk
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master i hotellledelse og matforvaltning ... [+]

Mastergrad i Restaurant Management

Master i hotellledelse og matforvaltning

Grunner til å studere mesteren:

Inntektsforvaltning er undervist gjennom et forretningsspill. Dette bestemte området med hotelmarkedsføring er vidt utviklet i denne spesialiteten gjennom en visjon som er brukt gjennom et forretningsspill.Denne master er undervist i Madrid og BarcelonaNettverk: Masterstudenter kan delta i Afterwork-syklusen, en aktivitet som forbinder dem med næringslivet gjennom møter med entreprenører. I tillegg kan de delta på møtene med hotellledere og cateringfirmaer og internasjonale turisme konsulenter.Coaching syklus: Masterstudenter kan delta i Ostelea Coaching Cycle, som kombinerer gruppesemester på ulike områder, som emosjonell coaching eller familie coaching.Deltakelse på bransjemesser: Masterstudenter kan delta på ulike bransjemesser, som Alimentaria eller IBTM.Profesjonell praksis Master tilbyr muligheten for profesjonelle praktikplasser innen hotellkjede og cateringfirmaer.Det inkluderer en syklus med møter med Hotel Managers and Restaurant Companies.målsettinger... [-]
Spania Madrid Barcelona
October 2019
Deltid
Campus
Les mer på norsk
University of Bologna

Mat System Management (FoodSys) er et 2-årig 2. syklus grad programmet helt undervist på engelsk særskilt designet med en tverrfaglig tilnærming og et internasjonalt pers ... [+]

Mat System Management (FoodSys) er et 2-årig 2. syklus grad programmet helt undervist på engelsk særskilt designet med en tverrfaglig tilnærming og et internasjonalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellom ulike kunnskapsområder og virkelige ledelsesituasjoner for å utvikle proaktive beslutningstakere og ledere med avanserte kvantitative og analytiske ferdigheter som er viktige for å lykkes i organisasjoner som angår agro-mat-systemer. Spesifikke kompetanser inkluderer kunnskap om agro-mat, miljøøkonomi, forretningslogistikk og matforsyningskjede ledelse, matkvalitet ledelse, internasjonal matmarkedsføring, mat og landbruksøkonomi og politikk, internasjonale relasjoner og prosjektledelse.... [-]

Italia Forli
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Ostelea Morocco

The Executive Master Program in Management of Hotel og Restaurant Management ble utviklet i samarbeid med de operasjonelle og institusjonelle aktører i sektoren for å gi ... [+]

presentasjon

I en globalisert kontekst og utvikling, Executive Master in Hospitality Management

Denne treningen fokuserer på styring og kontroll av strukturelle kjennetegn ved produksjonsenhetene i et selskap, det være seg nasjonalt eller internasjonalt perspektiv.

Paroler: effektive beslutningsprosesser og aktiv bruk av ny teknologi.

The Executive Masters Program i Hospitality Management

målsettinger

The Executive Master in Hospitality Management

På slutten av reisen, vil ledere med ferdigheter, evner og verdier følger:

Kunnskap om serveringsbransjen og catering: gjennom et internasjonalt perspektiv og tilnærming til "business" business-modus, får du en solid kunnskapsbase for hotellbransjen og catering, og i form av politikk, prosedyrer, rutiner og erfaringer innenfor områdene turisme, gjestfrihet og fritid.... [-]

Marokko Rabat
October 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Masterkurset i italiensk mat og vitenskap, som varer 180 dager, er omtalt i to deler: Den første, med en 55-dagers lengde, teoretisk-praktiske leksjoner på ICIF hovedkvar ... [+]

Mastergrad i italiensk mat og økologi

Ni uker teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten for en praktisk opplæringsperiode på de beste italienske restaurantene

Masterkurset i italiensk mat og vitenskap, som varer 180 dager, er omtalt i to deler: Den første, med en 55-dagers lengde, teoretisk-praktiske leksjoner på ICIF hovedkvarter, suppleres med utdannelsesfeltsturer; Den andre består av en 120-dagers profesjonell internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementsprisen), på restauranter valgt av skolen.

Mesteren lærer regionalt tradisjonell mat og sin moderne kreative evolusjon, de grunnleggende teknikkene, de aktuelle dekorasjonene, presentasjonskunst og andre grunnleggende oppfatninger på landbruksprodukter, krydder, aromatiske urter, matråvarer, sammen med en detaljert studie av viner og oljer.... [-]

Italia Turin
June 2019
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk