MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrad studier i Sveits 2019/2020

Sveits er et av de rikeste og lykkeligste stedene i verden, og tilbyr et bredt spekter av verdensklasse mastergrader. Mange utenlandske studenter har allerede fastslått at Sveits er et av de beste landene for høyere utdanning i verden, i og med at Sveits har annenrangs antall utenlandske studenter i verden ved høyere utdanning. Sveits er også kjent for vitenskapelig forskning, og er vert for verdens største laboratorium. Disse grunnene, samt mange flere, gjør det til et attraktivt sted for å ta en mastergrad.

Utdanningen i Sveits er svært mangfoldig. Det finnes flere alternativer for en master i Sveits, inkludert universiteter, skoler for anvendt vitenskap, og også handelshøyskoler. Noen av de vanligste studieretningene for en master i Sveits inkluderer internasjonale affærer, økonomi, ingeniørfag, informatikk, økonomi, kommunikasjon og internasjonal business. Studentene kan velge mellom heltid, deltids- og onlinestudier for å dekke individuelle behov for en mastergrad i Sveits.

Det er ingen grunn til ikke å vurdere å ta mastergrad i Sveits. Start søket nå ved å gå under eller begrense søket med søkeboksene ovenfor!

treff Filter

MScF i International Finance

Geneva Business School (GBS)
Campus Heltid studier 22 - 1 måneder Februar 2020 Sveits Genève Spania Barcelona Madrid + 3 fler

Master of Science i økonomi med hovedfag i internasjonal finans er utformet for å utfordre og utvikle forståelsen av global finansiering gjennom streng opplæring i den konseptuelle, analytiske og empiriske intricacies av moderne internasjonal finans og investering.

Masterstudiet i økonomi

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs
Campus Heltid studier 18 måneder Kontakt skolen Sveits St. Gallen

Mastergradsprogrammet i økonomi (MEcon) tilbyr en omfattende utdanning i økonomi. Den gir grundig teoretisk og empirisk kunnskap for å analysere de sosiale og økonomiske utfordringene i vår tid. Dataanalyse har blitt en sentral komponent i utviklede økonomier på grunn av digitaliseringens fremgang. Derfor har de siste årene blitt stadig viktigere å behandle og analysere Big Data. MEcon gir deg de nødvendige verktøyene for å analysere økonomiske politikkproblemer ved hjelp av state-of-the-art metoder og å utvikle vellykkede strategier.

FIFA Master - Internasjonal Master i ledelse, lov og humaniora i sport

CIES - International Centre for Sports Studies
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Sveits Neuchâtel Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leicester Italia Milan + 4 fler

Organisert av CIES - Internasjonalt senter for sportstudier, i samarbeid med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italia) og Universitetet i Neuchâtel (Sveits), FIFA Master of Management , Law and Humanities of Sport ble skapt for å fremme lederutdanning i idrettsverdenen.

Master of Football Business

FBA The Football Business Academy
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 år Mars 2020 Sveits Genève + 1 fler

Med profesjonaliseringen av fotball-kommersialisering, øker etterspørselen etter toppledere med faglig kunnskap og ferdigheter i fotballbransjen. Som et resultat har Fotball Business Academy samarbeidet med industrieksperter for å skape et unikt, integrert læringsprogram som vil hjelpe elevene til å bygge grunnlaget for suksess i den raske globale fotballindustrien.

Master of Advanced Studies in Interaction Design

SUPSI
Campus Heltid studier 2 semestre Kontakt skolen Sveits Lugano

Master of Advanced Studies (MAS) i interaksjonsdesign kombinerer designtanking, prototypingsteknikker, digital fabrikasjon, programmering og fysisk databehandling i ett studieprogram som adresserer realiseringen av prosjekter der samspillet mellom designkulturen og den teknologiske utviklingen gjør det mulig å generere design-drevet innovasjoner.

Master i mote og luksus industri virksomhet

EU Business School
Campus Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år Januar 2020 Spania Barcelona Sveits Genève Montreux Sveits online + 6 fler

Mote og luksus har spilt viktige roller i samfunnet i århundrer. Med dette fokuset på business management ferdigheter og forbruker holdninger til luksuriøse produkter, med vekt på design og kreativitet, forbereder dette programmet på projeksjon av et merke. Med elementer som annonsestrategi, kommunikasjonsferdigheter og nyskapende tenkning får du en grundig innsikt i hvordan man effektivt kan styre og posisjonere et unikt merke.

Master of International Business (MIB) i hotellledelse / Master of Arts (MA) i International Hotel Business Management

Swiss Hotel Management School
Campus Heltid studier 9 - 11 måneder November 2019 Sveits Montreux

Nyutdannede fra Master of International Business in Hotel Management / Master of Arts i International Hotel Business Management-programmet og nødvendig praksisplass vil være i stand til å fremskynde deres forretningslyst ved å anvende sine nyervervede ferdigheter som styrer den sterkt voksende virksomheten innen hotelldrift.

Master of Management (MAM) i bærekraftig turisme

Sustainability Management School
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Februar 2020 Sveits Kjertel + 1 fler

Designet for alle fagfolk i bedrifter, ideelle organisasjoner og myndigheter som krever bærekraftig kunnskap og praksis.

Master i digital markedsføring

CREA Geneva | INSEEC GROUP
Campus Heltid studier 17 måneder Kontakt skolen Sveits Genève

Mastergrad i digital markedsføring

Internasjonal Master of Design

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus Heltid studier 4 semestre Kontakt skolen Sveits Basel

MDs UIC / HGK adresserer studenter som ønsker å være del av et internasjonalt program påvirket av tradisjonen med sveitsisk grafisk design og dagens faglige perspektiv og standarder for Visual Communication Institute, Baselskolen for design HGK FHNW. Av spesiell interesse for studenter er muligheten til å uteksaminere med en internasjonalt godkjent Master of Design (MDes) fra UIC og den sveitsiske ekvivalenten, MAS i Grafisk Design I-Ikonisme og Grafisk Design II-Medialitet fra HGK.

Master i liberale studier

European College for Liberal Studies
Campus Heltid studier Deltid 9 - 12 måneder November 2019 Spania Barcelona Belgia Brussel Madrid Sveits Zürich Japan Tokyo Antwerpen + 9 fler

MLS - Master i liberale studier (60 studiepoeng)

Master i økonomi og internasjonale politikker

USI Università della Svizzera italiana
Campus Heltid studier 4 semestre September 2020 Sveits Lugano

Master in Economics and International Policies (MEPIN) tilbys av Fakultet for økonomi ved USI Università della Svizzera italiana , med base i Lugano, i samarbeid med “Alta scuola di economica e relazioni internazionali” (ASERI) fra Università Cattolica del del Sacro Cuore, med base i Milano.

Master i Luxury Management og Guest Experience

Glion Institute of Higher Education
Campus Heltid studier 3 semestre Kontakt skolen Sveits Montreux

Denne mastergraden vil plassere deg perfekt for en karriere i luksus sektoren. Ideell for unge talenter, karrierevekslere og selskaper som investerer i sine ansatte, vil de intensive kursene, nedsenkende læring og praktik i praksis ta din karriere og ferdigheter til neste nivå.

Master i internasjonale relasjoner og diplomati (mir) (europeisk og oss akkrediteringer)

The International University in Geneva
Campus Heltid studier Deltid 1 år Februar 2020 Sveits Genève + 1 fler

The Master of International Relations og diplomati (MIR) reagerer på den økende etterspørselen for å trene unge fagfolk i Genève for beslutnings karriere i internasjonale organisasjoner, diplomatiske tjenester og privat sektor. Ligger i samme by som FNs hovedkvarter i Europa, tar programmet full nytte av Genèves unik situasjon som verdens hovedstad multilateralt diplomati. Den MIR gir store ressurser for sin internasjonale fakultetet og studentene å bygge nettverk med internasjonale institusjoner (UNHCR, UNECE, UNCTAD, WTO, WHO, ILO, ITU, WIPO, WEF, ICRC) og diplomatiske stasjoner.

MSc Business Administration in Tourism

University of Applied Sciences of the Grisons FHGR
Campus Heltid studier Deltid 3 - 8 semestre Kontakt skolen Sveits Chur + 1 fler

Master in Business Administration Major Tourism tilbyr deg muligheten til å få generell kunnskap innen Business Administration samt praktiske læringsmuligheter i turisme.