MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrader i Sverige 2019/2020

Sverige er et nordisk land som befinner seg i Nord-Europa, og er medlem i EU. Det er et fredelig land med passe klima, og en befolkning som er velutdannet og vennlig. Sverige har moderne byer som inneholder en kombinasjon av gammel arkitektur og moderne nabolag befolket av unge, ambisiøse svensker. Sverige har mange imponerende universiteter og høyskoler som tilbyr utmerkede masterprogrammer.

 

Sverige har en av de høyeste levestandardene i verden, samt den raskeste voksende økonomien, og den høyeste frekvensen av innovasjon i EU. Studenter fra hele verden trekkes til mastergradsprogrammer i Sverige, og dét faktumet gjør det til en mangfoldig og intellektuelt stimulerende miljø for høyere utdanning. Studenter som velger å ta master i Sverige har fleksibiliteten til heltid, deltid og onlinestudier.

 

Start søket i dag ved å se gjennom listen av programmene under for en master i Sverige. Du kan også bruke søkeboksene over for å begrense søket til en bestemt by eller et bestemt fagområde.

 

treff Filter

Masterprogram i tekstilbehandling (1 år)

University of Borås
Campus Heltid studier 1 - 1 år Kontakt skolen Sverige Borås

Masterstudiet i Fashion Marketing er et svar på de voksende kravene til moteindustrien for kreative og dyktige mennesker. Utfordringene for motebedrifter innebærer ikke bare å håndtere økt global konkurranse.

Felles nordisk mastergradsprogram i miljølov

University of Eastern Finland
Campus Heltid studier 2 år Januar 2021 Finland Joensuu Sverige Uppsala Norge Tromsø + 4 fler

Internasjonalt, innen EU og nasjonalt, finnes det mange lover for å håndtere klimaendringer og andre miljøproblemer. Miljølovgivningen er svært kompleks og dynamisk, og eksperter blir bedt om både nasjonalt og internasjonalt. Det nordiske masterprogrammet i miljølovgivning (NOMPEL) gir deg en konkurransedyktig grad.

Master of Fine Arts in Child Culture Design

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Sverige Gøteborg

Child Culture Design (CCD) er et felt som vokser i kunnskap, behov og etterspørsel både nasjonalt og internasjonalt. Ved å fokusere på barnas lek, barns perspektiver og deres spesifikke forhold, har vi opprettet et masterprogram som ikke har ekvivalent i verden.

Masterprogram i Bioentrepreneurship

Karolinska Institutet
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Sverige Stockholm

Den Masterprogram i Bioentrepreneurship er skreddersydd for studenter med bakgrunn i biomedisin, farmasi, bioteknologi, helsetjenester eller medisin med kurs adressering de sentrale temaene i hvordan å administrere og utvikle livs science.

Masterstudiet i regnskap

Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Sverige Umeå

Målet med dette programmet er å gi studentene ledelsesmessige og analytiske ferdigheter og forståelse av regler og standarder for oppførsel i regnskap og revisjon.

Master i Embedded Systems (ES)

EIT Digital Master School
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Finland Espoo Tyskland Berlin Nederland Eindhoven Sverige Stockholm + 6 fler

Embedded systemer er overalt! Over 98% av verdens prosessorer er plassert i innebygde systemer. Embedded systemer fokuserer på å muliggjøre teknologier og design metoder for databehandling systemer som er integrert som integrerte deler av større systemer. De er designet for spesifikke kontrollfunksjoner av enheter med ulike elektroniske og mekaniske komponenter.

Master i global ledelse

Jönköping University
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Sverige Jönköping

Managing i en global sammenheng er et program spesielt utviklet for å utstyre deg med ferdigheter og verktøy som kreves for å bli en effektiv leder i ulike forretninger sammenhenger og varierte interkulturelle innstillinger.

Master i matematikk og modellering. Spesialisering: Matematisk statistikk og finansiell matematikk

Linnaeus University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Sverige Teleborg

Dette programmet passer for alle som er interessert i matematikk og ønsker å bruke sine ferdigheter til problemløsing og for å skape nye matematiske modeller. Det gir deg også muligheten til å starte en akademisk karriere. I matematisk statistikk og finansmatematikk studerer du kurs i matematikk, men du trener også stokastisk tenkning og statistiske ferdigheter. Den inneholder kurs i f.eks. Sannsynlighetsteori, stokastisk analyse, forsikringsmatematikk og finansiell modellering.

Erasmus Mundus Master i Georesources Engineering - EMerald

Université de Lorraine
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Frankrike Nancy Belgia Liège Sverige Luleå Tyskland Freiberg + 6 fler

EMerald Master-programmet ble opprettet for å svare på det presserende behovet som EU har opprettet for å skape et ressurseffektivt Europa.

Robotikk og intelligente systemer, ett / to-årig masterprogram

Örebro University
Campus Heltid studier 1 - 2 år September 2020 Sverige Örebro

Lær om state-of-the-art kunstig intelligens og robotteknologi sammen med noen av Sveriges ledende forskere. Vårt høyt vurderte program forbereder y OU for avansert utvikling og forskning i AI, selvkjørende biler, smarte boliger og mer.

MM i Musikkytelse, Tolkning og Sammensetning Diplom of Excellence

Lund University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Sverige Malmö

Musikkytelsen, Diploma of Excellence-programmet med spesialiseringsalternativer i komposisjon og tolkning tar sikte på å utdanne musikere som har et eksepsjonelt høyt nivå av kunstnerisk og profesjonell evne.

Master of Science Program i Software Engineering (120 studiepoeng)

Blekinge Institute of Technology
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Sverige Karlskrona

Programmet er i to år og organisert rundt en gruppe obligatoriske og valgfrie kurs. De obligatoriske kursene gir en bred basert og dekker mer avanserte emner som programvare engineering industrien har for øyeblikket behov for.

Master i teoretisk fysikk

Stockholm University
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Sverige Östermalm

Fysikk utvikler seg kontinuerlig og det er den teoretiske fysikers oppgave å bruke og forbedre eksisterende teorier og modeller, finne nye til å beskrive nylig oppdagede fenomen, eller kaste nytt lys på gamle problemer. Basert på vitenskapelig kompetanse hos instituttet og medarbeidere tilbyr dette MSc-programmet deg avansert kunnskap i teoretisk fysikk i et sterkt og progressivt forskningsmiljø.

Master in Criminology

Malmö University
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Sverige Malmö

Master i energieffektiv byggemiljø

Dalarna University
Campus 1 år September 2020 Sverige Borlänge

Forbedre bygningens energi- og miljøprestasjon og tilhørende infrastruktur. Hjelpeforeningen finner veien mot en mer bærekraftig fremtid gjennom energiteknologi og utvikling.