MASTERSTUDIES

2 Master programmer i Teknisk tegning 2020/2021

En mastergrad gir studentene mulighet til å utvide sin kunnskap og ferdigheter i spesialiserte studieområder. Disse opplæringsnivåprogrammene kan vanligvis fullføres innen ett til to år.

Hva er en master i teknisk tegning? Disse programmene tar sikte på å bygge på den konseptuelle forståelsen av arkitektur, ingeniør- og designmetoder, og øve tegneferdigheter som skal utnyttes i faglige innstillinger. Emner kan undersøke tegning innenfor kunst, byplanlegging, teknologi og humaniora. Studentene oppfordres til å skape et ferdighetsramme basert på dagens utfordringer for bærekraft i urbane miljøer. Opptak til et program vil sannsynligvis kreve en bachelorgrad i arkitektur eller annet nært beslektet felt.

Å tjene en grad i teknisk tegning kan være til nytte for studenter på mange profesjonelle og personlige måter. Læring Effektive forskningsmetoder, forståelse av virkningen av sosiale og tekniske forhold og å kunne planlegge og gjennomføre realistiske prosjekter er alle verdifulle ferdigheter som skal brukes til individuell berikelse og tilgang til høyere betalende konkurranseposisjoner.

Programmene er tilgjengelige internasjonalt, slik at kostnadene og kursets varighet kan variere fra hver institusjon. Studenter som er interessert i å registrere seg, bør kontakte bestemte skoler med henvendelser om kostnader og krav.

Fullføre en mastergrad i teknisk tegning kan presentere nyutdannede med mange interessante karrieremuligheter. De fleste potensielle arbeidsplasser er funnet som drafters i arkitekturindustrien. Andre felt med krav til utkastsposisjoner er bygningsingeniør, elektronikk og produksjon. Spesifikke jobbtittler for fagfolk innen teknisk tegning kan omfatte arkitekter, produktdesignere, programmører, datamaskiner, CAD-designere, applikasjonsdesignere, elektrikere, byggespesialister, interiørdesignere og elektroniske spesialister.

Fleksible deltids- og kursalternativer er tilgjengelige for studenter med travle timeplaner og begrenset tilgang eller evne til å delta på et anlegg. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

2 Resultater i Teknisk tegning Filter

MA Arkitektonisk Visualisering

University of Kent, Kent School of Architecture
MA
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Sulten for digital visualisering av arkitektur og urbane miljøer har vokst eksponentielt i både arkitektoniske og filmindustrien. Etter hvert som behovet for dyktige modeller ...

Les mer

Master in Management Building Information Modelling - BIM

Universidad UNIACC
Master
<
Fulltid
<
18 måneder
Spansk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Nyutdannede av masterstudiet BIM vil være fagfolk med en global visjon og kritikk av den fragmenterte byggebransjen, og med et positivt syn på muligheten av teknologi som en f ...

Les mer