close

Filtre

Se resultater

Masterstudier i Tekstiler i Ferrara Italia

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen. Studenter som søker en fremtid posisjon i verden av mote kan ha nytte av jakten på en utdanning i tekstil. Ferdigheter som farging og veving kan komme godt med når du forsøker å hevde yrker som for ek… Les mer

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Studenter som søker en fremtid posisjon i verden av mote kan ha nytte av jakten på en utdanning i tekstil. Ferdigheter som farging og veving kan komme godt med når du forsøker å hevde yrker som for eksempel strikking tekniker, lær craftworker, badetøy designer eller mønster grader.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Topp Mastergrad studie i Tekstiler i Ferrara i Italia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Scuola di Moda Vitali
Ferrara , Italia

Temaer: Grunnlag og fancy lage mønster. Grading. Klipp og manifacturing teknikker, Lectra CAD Suite

Temaer: Grunnlag og fancy lage mønster. Grading. Klipp og manifacturing teknikker, Lectra CAD Suite -
Master
Deltid
480 timer
Italiensk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre