MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Toksikologi Europa 2020/2021

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

En mastergrad i toksikologi understreker i molekylære og cellulære systemer på toksisitet som utgjør en risiko. Den lærer om hvilke mekanismer og atferd av de negative effektene av industri, husholdning, medisin eller landbruk kjemikalier. Det tillater elevene å utføre i enten kliniske, laboratorium eller forskning innen toksikologi.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

Mastergrad program i Toksikologi Europa

5 Resultater i Toksikologi, Europa Filter

Masterprogram i toksikologi

Karolinska Institutet
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Masterprogrammet i toksikologi gir studentene en inngående kunnskap om det brede og tverrfaglige toksikologiske feltet. Programmet fokuserer på menneskers helse og forbereder ...

Les mer

Master i miljøforurensning og toksikologi

University of Bordeaux
MSc
sep. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Dette internasjonale masterprogrammet gir opplæring innen økotoksikologi, toksikologi og miljøkjemi, med innovative praktiske komponenter.

Les mer

Erasmus Mundus felles mastergrad: miljøforurensning og toksikologi

Université de Pau et des Pays de l'Adour
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Hovedmålet med ECT + EMJMD-programmet er dannelsen av etterutdannede i kunnskapen utviklet innen toksikologi, økotoksikologi og kjemi for å generere teknologer og forskere på ...

Les mer

Master of Science i økotoksikologi

University of Koblenz-Landau
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Et økende antall kjemikalier som benyttes ved dagens samfunn, som er alsoreleased i miljøet. Økotoksikologi er opptatt med sine potensielle virkninger på økosystemet.

Les mer

Master of Science i bioorganisk kjemi og toksikologi av forurensende stoffer

University of Hradec Králové, Faculty of Science
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Mastergrad løpet av Bioorganic kjemi og toksikologi av miljøgifter er beregnet for studenter som er interessert i en bredere studie av biologisk aktive kjemiske forbindelser. ...

Les mer