close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Norman i USA 2021

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.Brukskunst er avgjørende for å gjøre tiltalende design i alle områder av live… Les mer

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Brukskunst er avgjørende for å gjøre tiltalende design i alle områder av livet. Uten dem, ville verden være utrolig kjedelig. En Master i Applied Arts gir deg en dypere forståelse for bruk av kunst i disse praktiske felt.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Norman, en by som ligger i Oklahoma, er USA kjent for sin høyere utdanning og forskning fasiliteter. Mer enn 30 000 innfødte og pendler student studere på universiteter og høyskoler i byen.

Master programmer i Norman i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Norman, USA

Et alternativ for studenten som ønsker å forfølge karrieremuligheter i profesjonelle tjenester og konsulentfirmaer.

Et alternativ for studenten som ønsker å forfølge karrieremuligheter i profesjonelle tjenester og konsulentfirmaer. -
Master MSc
Fulltid
Engelsk
Campus
 
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Norman, USA

En dobbel grad programmet kombinerer økonomi og administrasjon med Master of Accountancy.

En dobbel grad programmet kombinerer økonomi og administrasjon med Master of Accountancy. -
Master MBA
Fulltid
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre