$close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Utøvende teknologi 2022/2023

Masterprogrammer er høyere utdanning muligheter som videreutvikle ferdighetene lært i skolen, og ofte på arbeidsplassen. Mens noen programmer som er aktuelle for studenter som ønsker å gå direkte å oppgradere skolen, andre er egnet til fagfolk som allerede har tjent en betydelig grad av utdanning.   Potensielle studenter kan spørre, "hva er en Master i Executive-teknologi?" Svaret ink… Les mer

Masterprogrammer er høyere utdanning muligheter som videreutvikle ferdighetene lært i skolen, og ofte på arbeidsplassen. Mens noen programmer som er aktuelle for studenter som ønsker å gå direkte å oppgradere skolen, andre er egnet til fagfolk som allerede har tjent en betydelig grad av utdanning.

Potensielle studenter kan spørre, "hva er en Master i Executive-teknologi?" Svaret inkluderer vanligvis en beskrivelse av klasser som dekker emner som arkitektur av en IT-organisasjon, utvikling av bedriftens strategier, og IT governance. Hovedformålet med denne typen program er ofte å tilegner ledere i feltet med bevissthet om bærekraft og et øye for effektiv innovasjon. Disse programmene kan være rettet mot fagfolk som allerede har en avansert grad i et beslektet felt, og har et bestemt antall år som jobber i bransjen.

Fagfolk som deltar som studenter i dette programmet styrke sin evne til å utforme effektive systemer. De har en større forståelse av IT konsepter og er i stand til å anvende sine utviklings ferdigheter på arbeidsplassen mens de studerer. Studentene har også fordelen av å arbeide med internasjonale ledere og eksperter på IT-verden. Andre fordeler av å delta i dette programmet inkluderer økonomiske belønninger som ofte følger forbedrede resultater på arbeidsplassen.

Kostnaden for å delta i denne faglige programmet kan påvirkes av mange faktorer, som for eksempel det landet hvor skolen ligger. For å få nøyaktig informasjon om skolepenger, avgifter og andre kostnader, bør potensielle studenter kontakt skolene i sine valg.

Nyutdannede fra en Master i Executive-Technology program ofte holder topplasseringer i sitt felt. De kan allerede være arkitektene IT-programmer.Med gjennomføring av programmet, nyutdannede finne tilgang til svært konkurransedyktige posisjoner og er godt forberedt til å holde lederroller. Med et internasjonalt akseptert grad og en rekke profesjonelle sertifiseringer, kan nyutdannede være forberedt på å holde topp rangering stillinger i konsernteknologiindustrien.

De potensielle studenter som håper å forbedre sine muligheter gjennom pågående utdanning kan vurdere sine alternativer gjennom programoversikten. Å effektivisere prosessen, fylle ut eget skjema. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MBA | EMBA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
國立台灣科技大學-台灣科技
43號, Taiwan

I 2015 etablerte Taiwan Tech den første Executive Master of Research and Development Program (EMRD) i Taiwan for å inspirere forsknings- og utviklingsingeniører med bransjeerf ... +

I 2015 etablerte Taiwan Tech den første Executive Master of Research and Development Program (EMRD) i Taiwan for å inspirere forsknings- og utviklingsingeniører med bransjeerfaring til å bli gode tekniske ledere (f.eks. Chief Technology Officers). -
Master
Engelsk, Kinesisk