MASTERSTUDIES

Mastergrader i Zoologi i Spania

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

En mastergrad i zoologi / Animal Sciences gir deg muligheten til å studere dyr og deres leveområder. Med en mastergrad i zoologi / Animal Sciences, vil du bli en ekspert på habitater så forskjellige som ørkener, våtmarker, høytliggende fauna, og regnskoger.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Mastergrad program i Zoologi i Spania

1 Resultater i Zoologi, Spania Filter

Universitetets mastergrad i zoologi

Universidad Complutense de Madrid
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 semestre
01 feb. 2021
Spansk
Campus

Universitetets mastergrad i zoologi prøver å bidra til opplæring av studenter i vitenskapelig og anvendt studier av fauna. Den har en sterk praktisk komponent, rettet mot å fo ...

Les mer