Filter
Mastergrader
Europa Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Beste skoler Fjernundervisning Master programmer i Industriteknikk 2019/2020 i Europa

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

The Master of Industrial Management lærer hvordan du bruker vitenskap og teknologi for å løse flere problemer i verden i dag, og på denne måten fange forretningsmuligheter. Nyutdannede vil være i stand til å forstå teknologiske fremskritt og anvende denne kunnskapen til strategiske beslutninger i en organisasjon.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Mastergrad studie Fjernundervisning i Industriteknikk i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Industriteknikk, Europa, Fjernundervisning

OBS Business School

Master i produksjonsstyring og forbedring i industrielle prosesser ved OBS Business School legger spesiell vekt på ressursplanlegging, definisjonen av en god industriell ... [+]

Master i produksjonsledelse og industriell prosessforbedring

I industribedrifter er Produksjonsdirektoratet en nøkkelstilling som har god ledelse direkte innvirkning på selskapets resultater, og derfor er en kritisk suksessfaktor for å oppnå konkurransefortrinn takket være kontinuerlig innovasjon i industrielle prosesser. .

Master i produksjonsstyring og forbedring i industrielle prosesser ved OBS Business School legger spesiell vekt på ressursplanlegging, definisjonen av en god industriell organisasjonsstrategi og produktinnovasjon og produksjonsprosesser. I tillegg studeres de forskjellige måtene å håndtere endring gjennom prosjekter på gjennom programmet, med spesiell vekt på overvåking og kontroll av produksjon og lederutvikling.... [-]

Spania Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk