Filter
Mastergrader
Spania Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Finn Fjernundervisning Masterstudier i Industriteknikk i Spania 2019/2020

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

The Master of Industrial Management lærer hvordan du bruker vitenskap og teknologi for å løse flere problemer i verden i dag, og på denne måten fange forretningsmuligheter. Nyutdannede vil være i stand til å forstå teknologiske fremskritt og anvende denne kunnskapen til strategiske beslutninger i en organisasjon.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Fjernundervisning Mastergrad program i Industriteknikk i Spania

Les mer Minimér

1 Resultater i Industriteknikk, Spania, Fjernundervisning

OBS Business School

Master i produksjonsstyring og forbedring i industrielle prosesser ved OBS Business School legger spesiell vekt på ressursplanlegging, definisjonen av en god industriell ... [+]

Master i produksjonsledelse og industriell prosessforbedring

I industribedrifter er Produksjonsdirektoratet en nøkkelstilling som har god ledelse direkte innvirkning på selskapets resultater, og derfor er en kritisk suksessfaktor for å oppnå konkurransefortrinn takket være kontinuerlig innovasjon i industrielle prosesser. .

Master i produksjonsstyring og forbedring i industrielle prosesser ved OBS Business School legger spesiell vekt på ressursplanlegging, definisjonen av en god industriell organisasjonsstrategi og produktinnovasjon og produksjonsprosesser. I tillegg studeres de forskjellige måtene å håndtere endring gjennom prosjekter på gjennom programmet, med spesiell vekt på overvåking og kontroll av produksjon og lederutvikling.... [-]

Spania Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk