MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Offentlig administrasjon i Canada

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

The Master 's degree of Public Administration (MPA) Programmet formidler de ledelsesmessige verktøy avgjørende for å håndtere andre innen offentlig sektor. Programmet er sentrert på en gründer forståelse av problemer og muligheter ved de statlige og kommunale nivåer.

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

Mastergrad program i Offentlig administrasjon i Canada

2 Resultater i Offentlig administrasjon, Canada Filter

Profesjonell master i offentlig administrasjon

Brazilian School of Public and Business Administration
Master
mars 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
22 måneder
01 May 2021
Portuguese (Brazil)
Campus

For å møte den økende etterspørselen preget av sterk faglig ytelse i segmenter av den brasilianske offentlige sektoren, lanserte FGV / EBAPE i 2012 Master of Public Administra ...

Les mer

Master of Public Administration (MPA)

Yukon University
Master
Engelsk

Master of Public Administration (MPA) -programmet ved University of Alaska Southeast (UAS) er skreddersydd for travle offentlige og ideelle organisasjoner som søker å forbedre ...

Les mer