MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Offentlig administrasjon på Filippinene

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Master 's grad i offentlig administrasjon omfatter analyse av offentlige organisasjoner, politikk og programmer. Enkeltpersoner registrert i offentlig administrasjon programmet er i stand til å studere regjeringens beslutninger og atferd valgte og ikke-valgte representanter.

Mange elsker de gode menneskene på Filippinene og deres livsstil. Studerer her også kunne hjelpe deg å lære mingling med kultur av mennesker som du påtar deg ditt universitet kurs i Local College University, State University og College eller University of the Philippines. Filippinene er den tredje største engelsktalende land i verden som vil gjøre det enklere for internasjonale studenter.

Mastergrad i Offentlig administrasjon på Filippinene

2 Resultater i Offentlig administrasjon, Filippinene Filter

Master of Public Administration (MPA)

Aldersgate University
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Master of Public Administration (MPA). Major i: Fiscal Ledelse; Utvikling Ledelse; Knowledge Management og Human Resource Management. Dette graduate grad er egnet for politike ...

Les mer

Master i Public Administration

Central Colleges of the Philippines
Master
Campus

Graduate School of KKP ble etablert i 1979 under statlig anerkjennelse nr. C-002, datert 6. juni 1979, og starter med en innledende tilbud av MBA og MAT.Som et uttrykk for sit ...

Les mer