close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Offentlig administrasjon i Elizabeth City USA

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.The Master 's degree of Public Administration (MPA) Programmet formidler de ledelsesmessige verktøy avgjørende for å håndtere andre innen offent… Les mer

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

The Master 's degree of Public Administration (MPA) Programmet formidler de ledelsesmessige verktøy avgjørende for å håndtere andre innen offentlig sektor. Programmet er sentrert på en gründer forståelse av problemer og muligheter ved de statlige og kommunale nivåer.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Beste studieprogrammer Mastergrad i Offentlig administrasjon i Elizabeth City i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Elizabeth City State University ECSU
Elizabeth City , USA

MSA-studiet søker å utvikle høyt kvalifiserte skoleadministratorer som er informerte, kompetente og effektive beslutningstakere.

MSA-studiet søker å utvikle høyt kvalifiserte skoleadministratorer som er informerte, kompetente og effektive beslutningstakere. -
Master
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre