MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Mastergrader i Offentlig administrasjon i USA 2020

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Master 's grad i offentlig administrasjon omfatter analyse av offentlige organisasjoner, politikk og programmer. Enkeltpersoner registrert i offentlig administrasjon programmet er i stand til å studere regjeringens beslutninger og atferd valgte og ikke-valgte representanter.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning Mastergrad program i Offentlig administrasjon i USA

16 Resultater i Offentlig administrasjon, USA, Fjernundervisning Filter

Master of Public Administration (MPA)

Troy University
Nettstudier Heltid studier Deltid Kontakt skolen USA Troy

Dette programmet gir kvalitet høgare faglig utdanning for personer knyttet til offentlig og ideell sektor ved å integrere undervisning, forskning og tjenesteyting.

Elektroniske master av offentlige anliggender (online MPA)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Nettstudier Deltid Kontakt skolen USA Bloomington

MPA er en av de mest allsidige og verdifulle grader tilgjengelig-en kombinasjon av Master of Public Administration og Master of Public Policy.

Master of Public Administration - Homeland Security

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

På lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå fortsetter truslene mot vårt hjemlands sikkerhet å utvikle seg og morph. En ny generasjon våkne ledere krever et nytt oppdrag for utdanning. Anna Maria College er stolt av å tilby en online Master of Public Administration grad med en Homeland Security spesialisering.

Master of Public Administration - General Track

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

Fagfolk i det offentlige administrasjonsfeltet analyserer informasjon, overvåker utgifter, utarbeider og gjennomfører offentlig og offentlig politikk, styrer mennesker og ressurser, gjennomfører sikkerhetsinspeksjoner, undersøker mistenkt kriminell aktivitet, fungerer som konsulenter og generelt fungerer som forvaltere av allmenn interesse. Anna Maria College's General Track MPA fokuserer på kompetanse og kunnskap som kreves av ledere i den offentlige sektor.

Master of Public Administration - Brann- og beredskapstjenester

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

For å flytte inn i de øverste leddene i brannvesenet, må du ikke bare ha kunnskapen til å forutse og planlegge dagens komplekse nødscenarier, men du må også vise de administrative og menneskelige ferdighetene til en effektiv leder. Anna Maria College s Master of Public Administration med en brann og Emergency Services spesialisering er designet for erfarne brannmenn, offiserer og andre brannpersonale som ønsker å flytte inn i ledelse og høyt nivå stillinger.

Master of Public Administration - Nødledelse

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

Den ødeleggelse og skader som oppstår ved naturkatastrofer og menneskeskapte katastrofer, kan minimeres med effektiv beredskapsplanlegging. Anna Maria College s master i offentlig administrasjon med en spesialist i Emergency Management er ment for ledere i offentlig sektor som ønsker å få bedre forståelse for å forberede seg på og håndtere disse hendelsene.

Master of Public Administration - Kriminell rettferdighet

Anna Maria College Online
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 USA Paxton

Designet med politimyndighetene i tankene balanserer lederen for offentlig administrasjon i Anna Maria College med en kriminaljustisialisering ledelse og organisatoriske aspekter av offentlig tjeneste med de spesifikke behovene til rettssamfunnet.

Executive Master of Public Administration

Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 12 - 18 måneder Kontakt skolen USA Syracuse + 2 fler

Maxwells executive grad programmer hjelper midcareer fagfolk til å fylle hull i deres ferdigheter eller kunnskap, forberede seg på fremtidig ledelse og politiske utfordringer, utdype deres forståelse av kritiske globale problemer, eller omfokusere deres karriereplaner.

Master of Public Administration

University of Delaware Online
Nettstudier Deltid 30 måneder Kontakt skolen USA Newark

Lær av et tverrfaglig fagfelt av erfarne utøvere for å bygge strategiene som er nødvendige for å bidra til å forme politikken og implementere effektive løsninger i offentlig, ideelle og privat sektor.

Master i Health Services Management (MPA)

Mercy College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år September 2020 USA Dobbs Ferry USA Online + 3 fler

Bevar din utdanning og karriereutsikter i helsetjenester Helsevesenets ledere spiller en nøkkelrolle i dagens raskt skiftende helsemiljø.

Master i offentlig forvaltning og politikk

American University Online
Nettstudier Deltid 24 måneder September 2020 USA Washington

American University's online Master of Public Administration and Policy (MPAP) program kombinerer vår School of Public Affairs 'topprangerte, nasjonalt anerkjente og NASPAA-akkrediterte MPA og MPP grad programmer i en grunnleggende, høyt markedsførbare legitimasjon.

MPA - Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Kypros Larnaca USA New York Hellas Aten Romania Bucuresti Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Egypt Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Kypros online + 28 fler

MPA har blitt utviklet for å utvikle fagfolk i den offentlige sektoren, som forstår de stadig mer komplekse problemene som utarbeider politikk og prosjekter på lokalt og nasjonalt nivå, og som har de nødvendige analytiske og ledelsesmessige ferdigheter til å anvende kunnskapen til virkelige situasjoner.

Master of Public Administration

Seton Hall University Online
Nettstudier Deltid 24 - 36 måneder September 2020 USA Sør-Orange

Den elektroniske MPA i Non-Profit Management fra Seton Hall University gir grunnlag i alle aspekter av offentlig forvaltning som kreves for å fungere som en effektiv leder eller leder av en ideell eller offentlig organisasjon.

Offentlig administrasjon mpa

Old Dominion University
Nettstudier Heltid studier Deltid Kontakt skolen USA Norfolk

Hvis du allerede har erfaring i offentlig sektor, vil ODU er MPA-programmet gir deg muligheten til å forbedre dine faglige kunnskaper, ferdigheter og evner til å fremme dine karrierer. Selv om du har liten eller ingen erfaring i disse områdene, kan du bygge et fundament for fremtidig suksess med denne graden ...

Online Master of Public Affairs

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Nettstudier Heltid studier 9 uker Januar 2020 USA Columbia

En mastergrad i offentlige anliggender fra MU kan hjelpe deg med å videreutvikle din eksisterende karriere i offentlig eller ideell offentlig tjeneste. Hvis du tror positivt samarbeid over hele offentligheten, er private og ideelle organisasjoner den beste måten å tjene samfunnet på, dette kan være graden for deg.