Mastergrad I Ferskvann Kvalitetsvurdering

UAM Universidad Autónoma de Madrid

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mastergrad I Ferskvann Kvalitetsvurdering

UAM Universidad Autónoma de Madrid

Ferdigheter og profesjonell opplæring

Dette masterstudium som mål å trene studentene i emner knyttet til vurderingen av faget vannkvalitet til EU-direktiv om vannkvalitet for å forsvare sin yrkeskarriere i forskning i forvaltningen av problemene knyttet til vannkvaliteten fra en pan-europeisk perspektiv. På denne måten vil studentene kunne delta i forskningsprosjekter og / eller forvaltningsplaner for vannkvaliteten i noe europeisk land. Tidligere utgaver av denne mastergraden Graden har vært svært vellykket med en påfølgende beskjeftigelsesgrad på 75% av akademikere jobber i spørsmål relatert til vannkvaliteten i flere europeiske og ikke-europeiske land.

Spesifikke opptakskrav:

Inngang til Mastergrad i Inland Water Quality vil være underlagt de generelle vilkårene for innreise og adgang for hovedfagsstudenter som er fastsatt i regelverket for høyere studier ved Autonomous University of Madrid. Denne forskrift sier at kandidater må ha en offisiell spansk universitetsgrad med minst 180 studiepoeng i Naturfag (biologi, kjemi, miljøfag, etc.) eller en teknisk kompatibelt program (Engineering knyttet til vann eller miljø, helsefag, etc ).

Utenlandske grader trenger ikke å være offentlig godkjent så lenge kandidater kan vise kan godtgjøre at deres grad har et tilsvarende nivå som i tilsvarende spanske grad og ville tillate adgang til høyere studier i hjemlandet. Videre gis det europeiske natur denne mastergraden, og det faktum at undervises på engelsk, er det nødvendig for kandidatene å kunne bekrefte at de har en B2-nivå i engelsk.

Spesifikke opptakskrav dokumenter:

Søkere med tilgangs studier i påvente av ferdigstilling må inneholde en erklæring om å ha fullført de tidligere studier som sier forventet dato for ferdigstilling.

Påbudt, bindende:

  • Emner pre-inskripsjon skjema - Curriculum Vitae - Brev av motivasjon

VALGFRI:

  • Akkreditering engelsk

Anbefalt Profile

Studenter på dette mastergraden bør ha en profil basert på en høy grad av interesse for økologiske administrative og sosiale spørsmål knyttet til likene av ferskvann både i hjemlandet og i EU. Studentene skal fortrinnsvis har allerede studert noen emner knyttet til økologi av vassdrag og noen vitenskapelig orienterte fag (kjemi, fysikk, matematikk, biologi). Ideelt sett skal studentene ha skrevet sin mastergrad avhandling (eller tilsvarende) om en vannrelaterte spørsmål. Studentene skal være i stand til å kommunisere effektivt på engelsk, og hvis de har hatt en Erasmus stipend som vil bli verdsatt positivt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen