Mastergrad I Elektriske Kjøretøysteknologier

Universitat Rovira i Virgili

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mastergrad I Elektriske Kjøretøysteknologier

Universitat Rovira i Virgili

Utviklingen av nye intelligente, økologiske og integrerte transportsystemer er en av de viktigste sosiale utfordringene i det 21. århundre, særlig når det gjelder utslipp og hvilken type energi som brukes. Den sosiale interessen og næringsvirksomheten som dannes rundt det elektriske kjøretøyet øker etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk i alle teknologiene som brukes.

Mastergraden i elektriske kjøretøysteknologier er den første offisielle mastergrad som spesialiserer seg på elektriske biler som undervises i hele den spanske staten. Med denne kvalifikasjonen er det ment å overføre ingeniørene ulike teknologier innen elektronikk og styring, noe som kan være aktuelt når det gjelder utvikling av elektriske og hybridbiler og, hvis det er aktuelt, i det vanlige kjøretøyet.

Med den progressive implementeringen av det elektriske kjøretøyet vil behovet for ingeniører med spesifikke kunnskaper på dette området øke, og hovedmålet for masteren er derfor å trene spesialiserte ingeniører i samarbeid med selskaper i sektoren knyttet til territoriet.

samarbeidende institusjoner

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

opptak

Master er rettet til:

 • Offisiell bachelorgrad eller ingeniørfag i industriell elektronikk og automasjon grad, grad i elektroteknikk, grad i industriell teknologi, grad i energiteknikk, grad i systemteknikk og telekommunikasjonstjenester, grad i teknologi ingeniørfag Aerospace, grad i systemteknikk og maritim teknologi, grad i maskinteknikk, grad i maskinteknikk, grad i kjemisk prosessindustri, industriell ingeniørfag, telekommunikasjonsteknologi, flyteknikk, ingeniørfag i automasjon og industriell elektronikk, elektronikk ingeniør og områder relatert.
 • Offisielle studenter fra Teknisk Engineering i: Industrial Technical Engineer, med spesialisering innen industriell elektronikk; Teknisk ingeniør Industriell spesialitet i elektrisitet; Teknisk ingeniør spesialisert innen elektroniske systemer og relaterte felt.
 • Aktive arbeidstakere i sektoren som ønsker å få opplæring.

Studentene trenger en bærbar PC til å gjøre mastergrad og å undersøke seg selv. Minimum anbefalte krav som datamaskinen må ha, er følgende:

 • Prosessor: Intel Core I5
 • RAM-minne: 4 GB
 • Harddisk: 128 Gb
 • Operativsystem Windows 7 eller høyere 64 bits (kan også være Linux)

Spesifikk dokumentasjon

I tillegg til den obligatoriske generell dokumentasjonen for å forhåndsregistrere, kan du også sende inn:

 • Akkreditering av komplementær opplæring relatert til innholdet i mastergraden (kurs, seminarer eller annen opplæringsaktivitet).
 • Akkreditering av relevante opphold (på minimum 12 uker) på engelsktalende steder.
 • Akkreditering av faglig erfaring som vil kreve en akademisk grad knyttet til masterprogrammet.

utvalgskriterier

 1. Egnethet av tilgangstittelen, i henhold til følgende rekkefølge:
  • Offisiell bachelorgrad eller ingeniørfag i: grad i industriell elektronikk og automatisering, grad i elektroteknikk, grad i ingeniørfag i industriteknologi, grad i energiteknikk, grad i systemteknikk og telekommunikasjonstjenester, grad i ingeniørfag i Aerospace Technologies, grad i systemteknikk og maritim teknologi, grad i maskinteknikk, grad i maskinteknikk, grad i kjemisk ingeniørfag, industriell ingeniør, telekommunikasjonsingeniør, luftingeniør, ingeniør innen automasjon og industriell elektronikk, elektronikk ingeniør: opp til en maksimum 8 poeng.
  • Offisielle studenter fra teknisk ingeniører i: Industriell teknisk ingeniør, med spesialisering innen industriell elektronikk; Industriell teknisk ingeniør, spesialitet i elektrisitet; Teknisk ingeniør innen telekommunikasjon, spesialitet innen elektroniske systemer: opp til maksimalt 7 poeng.
  • Annet: 0 poeng.
 2. Vurdering av akademisk rekord av den offisielle universitetsgraden som gir adgang til mesteren: opp til maksimalt 4 poeng.
 3. Komplementær opplæring (akkreditert dokumentar) relatert til innholdet i masteren: opp til maksimalt 2 poeng.
 4. Relevante opphold (minst 12 uker, dokumentarakkreditert) på engelsktalende steder: opp til maksimalt 2 poeng.
 5. Akkreditert yrkeserfaring, for utøvelsen av hvilken en akademisk grad vil være nødvendig i et felt relatert til masterprogrammet. For hvert helt års yrkeserfaring vil 0,2 poeng bli lagt til maksimalt 2 poeng.

Søknadene blir bestilt fra høyeste til laveste i henhold til poengsummen (summen av poeng i de forrige avsnittene).

Men hvis det ikke er situasjon på utilstrekkelige steder, og så lenge tilgangskravene er oppfylt, kan opptaksgodkjenningen innrømme deg uten at du må prioritere ut fra verdien.

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Kandidater fra masterstudiet i elektriske kjøretøyteknologier kan utvikle sine oppgaver på følgende arbeidsområder:

 • Design, projeksjon, produksjon og testing av prototyper under produksjonsprosessen av et elektrisk kjøretøy og dets elektroniske komponenter.
 • Conception, implementering og testing av ethvert elektronisk system for å behandle bilens energi, samt maskiner og innebygd kontroll- og kommunikasjonsprogramvare anvendt på bilindustrien, i henhold til utviklingsmetodene som brukes i sektoren og i samsvar med de tilsvarende forskriftene.
 • Forskning eller utvikling av produktet på nivå med design, utvikling eller prosjektledelse.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk


Sist oppdatert May 21, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
2,913 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Tarragona
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juni 30, 2019
Dates
Okt. 2018
Spania - Tarragona
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juni 30, 2019