Mastergrad i økologi og vinkultur
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Vila Real, Portugal
Språk
Portugisisk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Hovedmålet med mastergrad i økologi og vinkultur er:
- Avansert trening, komplementering og innovasjon av første syklus;
- Utvikling av vitenskapelige, teknologiske og faglige ferdigheter;
- Forbedring av intervensjonskapasiteten i vinsektoren;
- Evne til å planlegge, innovere og evaluere nye teknikker og prosesser eller forbedre prosedyrer i bruk;
- Mekanismer for kritisk analyse basert på vitenskapelig kontekst;
- Progresjon i formasjonen og oppdatering av kunnskap og ferdigheter.
plan
Flertallet av kontakttimene er konsentrert på fredag og lørdag (med unntak av studiekursus og avhandlingsenheter). Regulering av masterprogrammet (2. syklus) i økologi og vinkultur publisert i form av melding nr. 14407/2015, i Diário da República, 2. serie, 9. desember 2015.
varighet
2 år (4 semester)
Kursstruktur
Kurset er strukturert i henhold til European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS). Oppnåelsen av mastergraden forutsetter realisering av 120 studiepoeng i 4 akademiske semester, når det gjelder studieplan og studieplan, inkludert godkjenning I den offentlige forsvarshandlingen av avhandlingen. Den vellykkede gjennomføringen av læreplanen som integrerer faglig del av emnet (1. år), totalt 60 studiepoeng, gir et spesialiseringskurs i Enologi og Vitenskap.
studiepoeng
120
Profesjonelle utganger
Mastergrad i økologi og vinkultur har følgende faglige utganger, blant annet:
- vin selskaper;
- sammenslutninger av produsenter og kooperativer;
- Mat, agri-mat og drikkeindustri;
- bioteknologi selskaper;
- Markedsføring, markedsføring og trening selskaper knyttet til vinsektoren;
- yrkesopplæringsbedrifter innen vinsmaking;
- institusjoner for høyere utdanning, vitenskapelig forskning og teknologisk utvikling.