masterstudiet for Asiastudier

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Asia er det området av menneskelig aktivitet for en lang historie, og full av mangfold av kultur, religion og filosofi. I de senere årene, som følge av økonomisk utvikling, har Asia fått mer oppmerksomhet av verden. Samtidig følger med den økonomiske utviklingen som resulterer i politiske endring og demokratisering i Asia, selv spørsmål om utvikling av konstitusjonalisme, menneskerettigheter, sikkerhet beskyttelse, og økonomisk integrasjon, etc. Har Asia blitt fokus for global bekymring. I store områder av Asia, er Øst-Asia i stedet for våre liv og sameksistens og velstand. Den viktigste tilgrensende naboer til Taiwan var Japan i nord, Sørøst-asiatiske land i sør. Det er nær sammenheng mellom disse områdene. Det er nødvendig å forstå og studere begge to naboer.

&nbsp

Basert på denne forståelsen, bestemmer Tamkang universitetet å etablere Graduate Institute of Asian Studies. Under Institute, setter det opp to seksjoner, en japansk Studies, en annen sørøstasiatiske studier.

&nbsp

&nbsp

Utsiktene - Master Program for Asiastudier

&nbsp

1. Vedlikeholde relasjoner med akademiske institusjoner i Asia, og leter etter mer søsteren universiteter for faglig utveksling og relasjoner.


2.Inviting fremragende forskere å gjøre samarbeide forskning og gitt forelesninger i Institute.


3.Encouraging professorer og studenter til å delta i internasjonale faglige aktiviteter og presentere papers.

Sist oppdatert sep. 2011