Den internasjonale MA Program i forhistorisk arkeologi har som mål å gi studentene en mulighet til å studere og ta del i pågående forskning av den imponerende forhistorisk arkeologi Mount Carmel. Universitetet i Haifa, som ligger på toppen av Carmel-serien, gir den perfekte setting for dette fagfeltet.

Programmet vil bli gjennomført i et av verdens mest dynamiske sentre for forhistorisk forskning. Både en UNESCO World Heritage Site og et biosfærereservat, avslører Mount Carmel en nesten 500.000 år lang sekvens av menneskelig evolusjon eksponert i huler, hellere og friluft steder langs fjelldalene og den nærliggende kyststripe. I motsetning til noen annen region i verden, bevarer Mount Carmel bevis for både moderne mennesker og neandertaler populasjoner, på steder ikke mer enn 100 meter fra hverandre.

Academic Program

Undervist på engelsk over tre semestre, fokuserer programmet på forhistorien og paleoenvironment av Mount Carmel. Hver student kan velge å spesialisere seg i ett av mange relevante emner, for eksempel lithic, fauna, geologi og palynologiske studier. Studenter nytte av et rikt utvalg av kurs med fokus på forhistorie studier, samt fra en rekke tilleggs sentrale emner i arkeologi inkludert miljø arkeologi, arkeologisk metode og teori og arkeologi av den sørlige Levanten. Programmet er basert på pågående, aktiv forskning utført i felten og i laboratorier.

Pensum og feltarbeid

Læreplanen omfatter klasse arbeid, ekskursjoner, feltstudiesteder og individuell feltarbeid. Gjennom feltarbeid, blir elevene utsatt for anvendt vitenskap, forskningsmetoder, hands-on erfaring med Mount Carmel nettsteder og deres innstillinger, samt stedene i Galilea og Negev, og en bekjent med utfordringene i forhistorisk forskning.

Studentene skal bruke totalt 13 dager på feltstudiesteder. Tre dager hver i Negev og Galilea, en konsentrert felt campus på fem dager, inkludert graving, oppmåling, og en workshop i Mount Carmel, og to daylong ekskursjoner. Individuell veiledning vil også bli tilbudt.

Det tverrfaglige pensum gir studentene eksepsjonelle muligheter for videregående opplæring og individuell forskning i et dynamisk læringsmiljø, med eksklusiv tilgang til naturlig laboratorium levert av varierte landskap og mange fornminner av Mount Carmel. Forskere ved Institutt for arkeologi gjennomfører for tiden undersøkelser og utgravninger i et bredt utvalg av tomter og gir studentene mulighet til å bli involvert i felt- og laboratoriestudier som en del av programmet.

Både en avhandling og ikke-avhandling spor vil bli tilbudt.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra University of Haifa, International School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
8,900 USD
Undervisningen oppdateres årlig.
Deadline
Etter sted
Etter dato