Den Weiss-Livnat International MA Program i Holocaust Studies ved University of Haifa tilbyr et faglig program ulik alle andre i verden. Det gir studentene mer enn bare et faglig program; det har blitt designet med tillegg av spennende og utfordrende aktiviteter for å vekke interessen til studenten og oppmuntre personlig utvikling og engasjement til feltet av Holocaust forskning.

Undervist på engelsk over tre semestre, er ettårig mastergrad program i Holocaust Studies opptatt av å skape og pleie neste generasjon av Holocaust forskere, arkivarer, kuratorer og pedagoger.


Praksisplasser
Et internship Programmet tilbys å berike pensum og forberede studentene på selve sysselsettingen ved eksamen. Tilgjengelige praksisplasser inkluderer: Ghetto Fighters 'House Museum Archives, Yad Vashem-museet, Hagana Arkivet og Diaspora Museum.

Volunteer Program med Holocaust Survivors
Studenter som får stipend er pålagt å delta i Holocaust Survivors Fellesskapet gi Project, i samarbeid med Hillel Haifa. Innenfor denne rammen studentene frivillig sin tid på en rekke måter, blant annet besøke overlevende etter Holocaust, som fører workshops, eller organisere ferie feiringer for de overlevende. Studentene er pålagt å registrere sin aktivitet i et tidsskrift eller en blogg.

Studie Turer til Arkivet i Israel og Europa
Som en del av erfaringsbasert læring komponent, studentene delta i studieturer hele året til relevante museer og steder over hele Israel. Besøk til steder som Yad Vashem, Ghetto Fighters 'House Museum og Atlit innsatte leiren gir studentene mulighet til å gjennomføre sine faglige kunnskaper i det virkelige liv, ved å se faktiske arkiver, historiske opptegnelser og dokumentasjon.

Et av høydepunktene i programmet er studiet tur til å velge europeiske land. Studieturen er utformet for å gi studentene muligheten til å besøke viktige historiske arkiver, møte lokale studenter og forskere, og besøke viktige steder i studiet av Holocaust.

Opptakskrav

  • En lavere grad i humaniora eller samfunnsfag fra et anerkjent universitet med et minimum karakteren på 80% (israelsk system), 3,0 GPA eller tilsvarende
  • Kompetanse i engelsk (TOEFL score - hvis morsmål ikke er engelsk eller kandidater har ikke tidligere studert ved en institusjon for høyere utdanning der undervisningsspråket er engelsk)
Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra University of Haifa, International School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
8,900 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato