Les den offisielle beskrivelsen

Den internasjonale MA-programmet i Maritime Civilizations som tilbys av Institutt for Maritime Civilizations ved Universitetet i Haifa gir studentene en enestående mulighet til å utforske historien, arkeologi og stoff av maritime samfunn, så vel som det naturlige miljø der de utviklet og finnes i dag . Spesiell vekt vil bli lagt på havner, skip og sjøfart som en del av den maritime arv av Middelhavet. Videre kaster programmet lys over de økologiske og geomorfologiske dynamikk i det østlige Middelhavet og deres innflytelse på samspillet mellom mennesket og havet i eldre og nyere tid.

Academic Program

Går over tre semestre i engelsk, gir det faglige programmet en unik mulighet for en tverrfaglig studie av kyst- og undervanns arkeologi, marin biologi og økologi, maritim historie, maritim geologi og geomorfologi. Læreplanen gir avansert kunnskap og forskning opplæring til studenter som er interessert i å utforske menneskelig samhandling med havet. Studiene er utført i et dynamisk læringsmiljø der teori er kombinert med hands-on vitenskapelige erfaringer i felten og i laboratoriet.


Programmet er basert på pågående, aktiv forskning utført i felten og i laboratorier ved Institutt for Maritime Civilizations og Recanati Institute for Maritime Studies. Programmet har som mål å gi grunnlag for studenter som er interessert i avansert kunnskap om det marine miljø og i menneskelig interaksjon med Middelhavet som teori og hands-on vitenskapelige erfaringer møtes.

Opptakskrav

-En Lavere grad fra et anerkjent universitet med minimum GPA på 80% (israelsk system), 3,0 eller tilsvarende. Preferanse vil bli gitt til studenter med bakgrunn i historie, arkeologi, økologi, biologi, geografi og geologi

-Competence I engelsk (TOEFL score - hvis morsmål ikke er engelsk eller kandidater ikke tidligere har studert ved en institusjon for høyere utdanning der undervisningsspråket er engelsk)

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra University of Haifa, International School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
8,900 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato