Matvitenskap og ernæring [Master Course]
Nara Women's University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Nara, Japan
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Apr 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Kurset for matvitenskap og ernæring er en integrerende disiplin der prinsippene for biologisk og fysikk benyttes for å studere matvarenes innhold og forbruks- og utnyttelsesaspekter av mat og dets bestanddeler. Studenter som er registrert i dette programmet oppfordres til å studere emner fra molekylært nivå til helse- og miljøspørsmål knyttet til mat. Gjennom programmene som tilbys i kurset Food Science and Nutrition, forventes det at studentene forstår rollene til næringsstoffer i å støtte vitale funksjoner eller livsfunksjoner, prinsippene som ligger til grunn for bearbeiding og tilberedning av mat og toksikologi. De skal også få laboratoriedisipliner og anvendelsesferdigheter innen bioteknologi, toksikologi, mikrobiologi, biokjemi og ernæringsvitenskap. Slike kunnskaper og ferdigheter forbereder dem til å arbeide i næringsmiddelindustrien innen forskning og utvikling av matvarer og prosesser, til å tjene i myndighetsmyndigheter som matspesialister og helserådgivere, og å finne stillinger i akademiske institusjoner som lærere og forskere. Nyutdannede finner arbeid i mat- og helserelaterte næringer og i offentlige etater og laboratorier. De som er sertifisert som ungdoms- og videregående lærere, finner stillinger i skolene som lærer i husøkonomi. Noen kandidater går inn i doktorgraden. kurs innen matvitenskap, ernæringsvitenskap og biologi.