Mestere I EU-retten

Universitatea De Vest Din Timisoara

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mestere I EU-retten

Universitatea De Vest Din Timisoara

Det juridiske fakultet i West University of Timisoara har opparbeidet seg et rykte som en av de viktigste juridiske fakultetene i Romania. Den læreplanen er kompatibel med de av de andre prestisjetunge juridiske fakultetene i Europa. På et internasjonalt nivå, har fakultetet pågå samarbeid med kolleger fra Frankrike (Paris I Panthéon-Sorbonne, Montpellier), Italia (Bologna, Padova, Udine), Ungarn (Pécs, Szeged), Serbia (Beograd, Novi Sad), men også utenfor Europa, som Kina (East China University of Political Science and Law). Dens professorer i International og European Law har bidratt til mange bemerkelsesverdige resultater i internasjonale studentenes konkurranser i folkeretten, European Law og menneskerettigheter.

Hovedmålet med programmet er at studentene tilegner seg kompetanse slik at de kan forstå EU lov i sitt forhold til de nasjonale systemer for medlemsstatene. Spesifikke kompetanse dekker de fleste av de viktige aspekter av EU Law, fra sine generelle konsepter og mekanismen av det europeiske juridisk kontroll spesifikt til håndhevelse, anerkjennelse, forbrukerrett, selskapsrett, skatterett, og internett lov. Utenlandske professorer inviteres hvert år for en rekke foredrag. Varigheten av studien er 1 (ett) år, og full deltakelse er nødvendig.

Hovedretten titler

 • Prinsipper for EU Law
 • EU-institusjoner og prosedyrer
 • Menneskerettigheter i EU
 • Konflikter lover og av jurisdiksjon i EU
 • Competition og Consumer Protection EU Law
 • EU Fiscal Law
 • EU Law of Financial Institutions
 • EU selskapsrett
 • EU Internet Law
 • EU sosialrett

Potensielle arbeidsmarkedsposisjoner etter konfirmasjonen

Dagens vanskelige juridiske problemer i EU og i EUs medlemsland gjør for spesialisering innen EU-retten til å være svært ettertraktet. Nyutdannede i komplementære områder som økonomi, finans, kan bedriftens også ha nytte betydelig fra en spesialisering i EU-retten.

Valgfrie fag er gruppert i pakker, som kompletterer studentens spesialisering bane. Studenten er ansvarlig for å velge denne veien før begynnelsen av studieåret, der den valgfrie pakken er tilgjengelig. Perioden for å skrive masteroppgave (avhandling papir) starter i siste semester av studiet.

West University of Timisoara er en av de akkrediterte universiteter i Romania for å organisere den forberedende Year of rumenske språk. Dette språket Kurset er obligatorisk for studenter som ønsker å studere i rumensk språk og ikke har et språk sertifikat i denne forstand. Under forberedelseskurs studentene tilegne seg nødvendig kunnskap i den rumenske språk også, og spesifikk kunnskap korrelert med fremtidig opplæring profil (anatomi, fysikk, kjemi, tegning teknisk etc.), hvis læreplanen er organisert i rumensk.

Linken til programmet er her.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Romania - Timisoara
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Romania - Timisoara
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen