msc i energi og ressurser ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

MSc in Energy and Resources Ledelse

&nbsp

Master of Science in Energy and Resources Management (CRICOS kode: 076038B) ved UCL Australia er et toårig program utviklet for å gi studentene en grundig og omfattende kunnskap om moderne teori og praksis i bærekraftig forvaltning av energi og naturressurser.

MSc er koblet til energi og ressurser industri, med ledende akademiske og topp fagfolk bidrar til undervist.

For heltidsstudenter, omfatter År 1 åtte kurs, og er utformet for å utdype / utvide forståelsen av feltet. I år 2, kan masterstudenter velge ett av to alternativer: enten en forskning strøm gjennomføre et forskningsprosjekt i industrien eller et kurs som omfatter en kombinasjon av undervist kurs og korte forskningsprosjekter.

Deltidsstudium i MSc er bare tilgjengelig for studenter som ikke studerer i Australia på en student visum, og kan være ferdig i løpet av en periode på tre til fem år.

Hvert kurs er levert intensivt over fem sammenhengende dager, etterfulgt av en tre timers skriftlig eksamen tre uker senere. Oppgaver og prosjekter for hvert kurs føre til en rapport som skal sendes senest tre uker fra den siste dagen av undervisning.

&nbsp


'Fly-in, fly-out'

Oppgavene, prosjekter og påfølgende rapport kan foretas utenfor campus, slik at 'fly-in, fly-out' frammøte for deltidsstudenter.Program struktur for heltidsstudenter


Sentrale kurs

 • Economics of Energy, ressurser og miljø
 • Energy Technologies
 • Law for Energy and Resources
 • Resource Development og bærekraftig forvaltningValgfag

 • Prosjektledelse for Energy and Resources
 • Energieffektivitet og Conservation
 • Internasjonal politikk og Geopolitikk of Energy and Resources
 • Climate Change Modellering og politikk
 • Political Economy of Oil and Gas
 • Finansiering Resource Prosjekter
 • Forvaltning av vannressurser
 • Sosial Licensing
 • Research Project A
 • Research Project B

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav


Et minimum av en annen klasse (øverste divisjon) UK Bachelor 's honours degree, en australsk Honours grad, eller tilsvarende internasjonal kvalifisering kreves for opptak. Graden bør være i en passende disiplin.

Alternativt, en australsk bachelorgrad pluss betydelig arbeidserfaring i minst 5 år i en relevant industri eller offentlig sektor (for eksempel energi-og ressurs selskaper, politiske organisasjoner, regulerende organer) er akseptabelt.

Engelskkunnskaper Krav

Alle studenter som første språk ikke er engelsk må kunne gi nyere bevis på at deres muntlig og skriftlig beherskelse av det engelske språket er tilstrekkelig for programmet som de har søkt.Dette kravet er spesifisert for å sikre at den faglige utviklingen av elevene ikke er hindret av språkproblemer og at elevene er i stand til å integrere sosialt mens han studerte ved UCL SERAus og bor i Australia.

Internasjonale studenter må tilfredsstille UCL er engelskkunnskaper krav for opptak. UCL forbeholder seg retten til, i enkelte tilfeller, for å spesifisere en ekstra språkkravet for en søker dersom det føles å være nødvendig, eller å kreve et høyere nivå enn det som er angitt nedenfor. UCL 's foretrukne engelskspråklige kvalifikasjoner er GCSE i engelsk språk og International English Language Testing System (IELTS) (Academic versjon).

&nbsp

Minstekrav engelskkunnskaper krav for opptak til School of Energy and Resources er som følger:

(A) søkeren 's første språk er engelsk, eller

(B) søkeren har fullført:

jeg.en samlet akademisk IELTS bandet score på minst 7,0 med et minimum score 6,0 i hver av de deltester; eller

ii. en TOEFL score på 100, pluss 24/30 i lesing og skriving deltester og 20/30 i lytting og snakking deltestene *, eller

iii. en Cambridge Certificate of Advanced engelsk med en Pass på Grade A, eller

&nbsp

iv. en Pearson Test av engelsk (Academic) med god nivå: 69 samlet, med et minimum av 59 i hver komponent

v. fullført en høyere grad programmet undervises på engelsk i et land der engelsk er det offisielle språket eller viktigste språket som snakkes, eller

vi. fullført en engelsk språkkurs på ønsket nivå som er godkjent av UCL Australia fra en registrert English Language Intensivkurs for utenlandske studenter (ELICOS) Provider.

Bevis på engelskkunnskaper må ikke være mer enn to år gammel på den foreslåtte datoen for oppstart av kurset. Hvis ingen bevis på engelskkunnskaper er gitt på søknadstidspunktet, vil opptak være betinget av levering av slike bevis. Denne tilstanden vil være tydelig angitt på tilbudet brev og må være oppfylt før innmelding ved UCL.

&nbsp

* Test av engelsk som Foreign Language (TOEFL) og test av skriftlig engelsk (TWE) eller Essay Rating


 • Datamaskin baserte versjonen. Godt nivå: Resultat av 250, pluss 5 i essay rating.
 • Papirbaserte versjonen. Godt nivå: Resultat av 600, pluss 5 i TWE.
 • Nettbasert versjon. Godt nivå:. Resultat av 100, pluss 24/30 i lesing og skriving deltester og 20/30 i lytting og tale deltestene

&nbsp

&nbsp

Stipend og finans

UCL Australia tilbyr en rekke statlige og industri stipend for å tiltrekke motiverte, talentfulle studenter til å søke å studere i vårt verdensledende programmer.

&nbsp

Skolepenger for fulltidsstudier per år (NOK): AUD $ 32.250

UCL årlige skolepenger dekker hele kostnaden for registrering, undervisning, veiledning og eksamen og er satt hvert år.

Når en student aksepterer et sted å studere ved UCL School of Energy and Resources, Australia de tar ansvar for betaling av sine skolepenger. En student må derfor ha tilstrekkelige finansielle ressurser er tilgjengelige for å møte avgifter, vedlikehold og andre utgifter som kan påløpe i hele sitt program.I tillegg til kostnadene ved skolepenger, vil studentene også må være i stand til å dekke andre kostnader, for eksempel for overnatting, transport, mat, helsetjenester, forsikring og andre elementer. 

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Den UCL School of Energy and Resources, er Australia en integrert del av University College London, en av de fremste akademiske institusjoner i verden, for tiden rangert på topp ti av verdens 's best ... Les mer

Den UCL School of Energy and Resources, er Australia en integrert del av University College London, en av de fremste akademiske institusjoner i verden, for tiden rangert på topp ti av verdens 's beste universitetene ved QS verden Universitetet rangering 2011. UCL er et moderne, utadrettet institusjon, et tverrfaglig universitet forpliktet til å engasjere med de store spørsmålene i vår tid. UCL er en sann akademisk kraftsenter med ikke mindre enn 21 nobelprisvinnere i samfunnet vårt. Vi har en global rekkevidde og global visjon. Vår forskning når de fjerneste hjørner av kloden, fra bevaring av antikviteter i Irak til transformasjon av engineering forskning i Kasakhstan. UCL Australia er UCL 's første oversjøiske campus, og våre studenter er utstyrt med mange muligheter til å samhandle med sine kolleger i London. Rike muligheter Energi og ressurser industrien er i søkelyset mer enn noen gang i historien. Både utfordringer og muligheter dette svært globalisert sektor gir er enorm. Økende etterspørsel etter energi og ressurser i å utvikle økonomier og spørsmål om energisikkerhet, kostnader og regulering, bærekraft, miljøpåvirkning og klimaendringer, er krevende stadig mer komplekse løsninger. Disse utfordringene er globale, og de kan bare løses ved menneskelig oppfinnsomhet og visjon. Ved UCL Australia, utvikler vi ledertalenter som vil hjelpe industrien møte disse utfordringene, utvikle seg og blomstre.Våre verdensledende tilnærming kombinerer akademisk forskning med hands-on erfaring i bransjen. Vårt mål er å gi våre studenter en bred og dyp forståelse av kompleksiteten i bransjen og spesialisert teknisk kunnskap for å ha en reell innvirkning - å forfølge sektor ledelse karriere og forme energi og ressurser industrien i fremtiden. &nbsp Globalt engasjement En av de sentrale funksjonene i UCL 's internasjonale strategi er vår forpliktelse til å fremme tanken om global statsborgerskap. Vi tar sikte på å sikre at UCL forskning brukes til fordel for globale samfunnet og for å løse reelle problemer. Vår School of Energy and Resources i Adelaide bringer UCL 's enorme kompetanse til sentrum av den blomstrende ressurs industrien i Australia.Partnerskap med regjeringen i Sør-Australia, Santos Limited og andre sentrale aktører i bransjen, er UCL leverer cutting-edge utdanning med innspill fra sentrale industriledere. Minimér