Msc i mat ingeniørfag
Szent István University, Faculty of Food Science
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* 3000 EUR / semester
Introduksjon
Hovedfag i graden: - Food Bioteknologi - Prosessteknikk i Næringsmidler - Postharvest og logistikk i Food Trade - Teknologi og produktutvikling i næringsmiddelindustrien - Vintage Master Lengde på programmet: - antall termer: 4 terminer - antall studiepoeng nødvendig for å oppnå grad: 120 Studieprogrammene akseptert som en forutsetning for opptak til masterstudiet: Studieprogrammene som kan aksepteres med full kreditt: - landbruket: BSc i Food Engineering; - Teknisk felt: BSc i bioteknologi, BSc i Chemical Engineering.
Målet med programmet
Målet med masterstudiet, faglige kompetanse for å bli kjøpt opp: Målet med masterstudiet er å utdanne mat ingeniører som vet og bruke den nyeste vitenskapelige kunnskap om fagfeltet, og er også kjent med de ulike feltene av naturlig og teknisk vitenskaper. Den nyutdannede vil være i stand til å anvende tilegnet faglig kunnskap på en kreativ måte i de ulike grener av næringsmiddelindustrien. Å ha kunnskap ervervet i masterstudiet, vil de være i stand til å delta i videre store opplæringsprogrammer, eller fortsette sine studier i en doktorgrads (PhD) -programmet.
Praktisk Training Centre hjelpe utdanning:
- Operasjonell teknologi praksis anlegget - for å lære grunnleggende bruk av matproduksjon - Operasjonell praksis enhet for gjæring - å lære teknologier for destillasjon industrien og gjæring - smakslaboratoriet - Demonstrasjons kjellere i Budafoki Road og Ménesi Road - å undervise vin-produksjonsteknologi - pilotanlegg for behandling av mat - for å undervise operative elementer av mat bevaring teknologier - Pilot øl plante - for å lære teknologien for å lage øl
Uteksaminert studentens alternativer:
Studentene på masterprogrammet i utgangspunktet kan delta i arbeidet med følgende vitenskapelige workshops innenfor områdene mat engineering, matvitenskap og næringsmiddel: - Automasjon, næringsmiddelindustrien og miljøvirksomhet - Strategisk utvikling i matvarehandelen - Analytics og kvalitetssikring i næringsmiddelindustrien - teknologi og nye bevaring prosedyrer i næringsmiddelindustrien - Prosedyrer for gjæring bransjen - mikrobiologi, bioteknologi og mattrygghet For mer informasjon, vennligst se vår hjemmeside: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853