New Zealand

Om New Zealand

New Zealand er et mangfoldig land med en unik kulturell bakgrunn og mye å tilby til internasjonal student. Ligger i den sørvestlige Stillehavet, er denne øya landet nær til Australia, så vel som Fiji og Tonga. Det er ekstern som en helhet, selv om det er store og voksende byer over hele landet. Faktisk var New Zealand en av de siste fjerntliggende områder bosatt av mennesker. Den største byen i Auckland er hjem til mange høyere utdanning alternativer for internasjonale studenter, men andre alternativer er også tilgjengelig.

Studenter melde deg på skolen i en alder av seks. De er pålagt, i henhold til føderal lov, å forbli i skolen gjennom 16 år. Innbyggerne i landet ikke betaler for utdanning i hele denne tiden. De fleste studenter forbli i skolen gjennom 19 år, som alle er betalt av det offentlige. Landet har en literacy rate på 99 prosent.

 

Klima

Under det meste av året, er klimaet her mildt. Den årlige temperaturen ligger rundt 50 grader C opp til 61 grader F. Temperaturene kan variere, men basert på hvilken plassering av øya du bor i. Den vestlige kysten er veldig våt. The Central Otago-regionen er en semi-arid klima. Det er områder med regnskog her samt fjelltopper med svært kalde temperaturer.

 

Society

Newzealendere elsker sine utendørs. Du vil finne at dette er stedet å besøke hvis du er ute etter fjellklatring eller ski. Imidlertid har området også en sterk kulturell komponent som omfatter de tidlige tradisjoner Maori kultur. Mye av landet er fortsatt fjern og mange mennesker bor i disse områdene. I moderne byer, men vil du finne all den komfort du kan bli vant til å nyte.

 

Cost of Living

Bor i New Zealand er mye som bor i Australia. Landet 's levekostnadene i Auckland er likt det du finner i London, Sydney, eller New York. Importerte elementer kommer koste betydelig mer. For å kjøpe et trekk billett, du 'll tilbringe NZ $ 15. For en kopp kaffe, vil du bruke ca NZ $ 4.

Skoler

Skoler og universiteter i New Zealand

Nettbaserte skoler og universiteter i New Zealand