Profesjonell master i HR-ledelse

Generelt

2 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Oversikt

Bedrifter og organisasjoner er mer bevisste enn noen gang på at en av deres viktigste eiendeler når det gjelder å skille seg ut fra konkurransen, er deres team av mennesker, og som sådan ledelse og tilsyn med personalavdelingen. Et selskaps stab er drivkraften bak design, implementering og styring av forretningsprosjektet. Som sådan er det avgjørende at bedriftene i økende grad orienteres mot sine ansatte. Derfor må HR-ledere være fagpersoner som er utstyrt for å lede en avdeling som kobler sammen og jobber med all virksomhetens forretningsvirksomhet og samtidig kan tilpasse seg endringer i miljøet. Avdelingen er kjernen i selskapets strategi og drivkraften bak å generere et klart konkurransefortrinn. Menneskelige ressursers rolle må være kjernen i selskapets strategi og ledelse, da det er en nøkkelfaktor for å skille selskapet fra sine konkurrenter.

Master in Human Resources Management er designet for å utstyre fagpersonell til å svare på behovene og utfordringene i markedet fra perspektivet til menneskeledelse. Fagpersoner som omfavner endring som den mest effektive måten å generere konkurransefortrinn, som kan utnytte nye teknologier, som har et solid grep om de nye generasjonene fagpersoner som blir med på arbeidsmarkedet, som fullt ut forstår viktigheten av balanse mellom arbeid og liv og etisk oppførsel, og som er opptatt av å utvikle, tiltrekke og beholde talent som den beste måten å sikre suksess i det nye forretningsøkosystemet.

Dette programmet er egnet for fullt ansatte fagpersoner, ledere, siden modus for fjernundervisning gir fleksibilitet til å planlegge studiemønstre og oppgaver tilpasset deltakernes livsstil.

Årsakene til

 • International Bootcamp i Barcelona eller Roma

Rome Business School tilbyr deg sjansen til å finpusse kompetansen din og berike kunnskapen din om entreprenørskap, innovasjon og andre sentrale emner i næringslivet ved å delta i våre internasjonale programmer i Roma eller Barcelona, hvor du også kan utvide det profesjonelle nettverket. Bootcampen i Roma er inkludert som en del av programmet mens boligprogrammet i Barcelona kommer mot en ekstra kostnad.

 • Soft Skills Program

Grunnlaget for en solid og vellykket karriere er uten tvil den mye etterspurte og berømte Soft Skills, kompetanser som finner praktisk bruk i alle arbeidsmiljøer og forretningsområder. Våre Soft Skills-program vil gi deg en grundig og detaljert kunnskap og kjent med disse personlige myke ferdighetene, og lette deres personlige og profesjonelle vekst.

I dette spesifikke programmet vil du spesialisere deg i 5 myke ferdighetskurs for ferdighetsoppgradering (med en sertifisering gitt):

 • Emosjonell intelligens
 • Offentlig tale for virksomhet
 • Time, Stress & Self Management
 • Tverrkulturell kommunikasjon
 • Konflikt, problemløsning og forhandlinger
 • Nettverk og partnere

Rome Business School har solide partnerskap med flere globalt anerkjente ledende selskaper. For å sikre at studentene våre kan bygge et sterkt profesjonelt nettverk, organiserer vi kontinuerlig møter, besøk, arrangementer og gjesteforelesninger med representanter fra elite næringsøkosystemer, oppmuntrer til samspill mellom ledende fagpersoner og studentene og tilrettelegger for læringsprosessen.

 • Karrierevei

Vårt dyktige og profesjonelle karriereserviceteam gir våre fremmøtte en personlig karrierevei spesielt utviklet for å forme sin egen profesjonelle profil for å bli en konkurransedyktig figur i dagens jobbmarked. Workshops med fokus på det hotteste emnet jobbsøking og nettverk i karrierer, individuelle karriererådgivningsmøter, vårt eksklusive arrangement ' Rome Business School Talent Focus' og mer uvurderlige fordeler står til din disposisjon for å sikre den beste starten eller et flott løft i karrieren!

Struktur

Det profesjonelle formatet til Rome Business School Master in Human Resources Management er strukturert for å gi deltakerne en grundig forberedelse for HR-sektoren og viktige aspekter ved andre beslektede felt, starter med en bred oversikt over den bredere ledelsesverdenen og deretter fortsette til analysere alle de spesifikke fagene og aspektene ved HR-strategi, utvikling og ledelse, samt gi en grundig innsikt i innovativt og ansvarlig lederskap, dets trender og beste praksis, samt hvordan de effektivt kan brukes på HR Management Industry .

innhold

 • Fokus og spesialisering

Utvikle kompetansen som kreves for å møte og styrke nye behov på forskjellige områder av organisasjonen. Identifisere og utvikle effektive ledelsesstrategier for bedrifter innen menneskelige ressurser.

I denne første didaktiske modulen har du muligheten til å spesialisere deg i:

 • Strategisk HR
 • Talentutvikling
 • Menneskelig atferd og endringsledelse
 • Viktige myke ferdigheter for HR-ledere
 • Vær en fremtidsrettet leder

Lær om nye trender og innovasjon i personalbransjen, med fokus på fremtidens beste praksis.

Spesielt vil du være forberedt på følgende emner innen digital HR, nye trender og fremtidige utfordringer for HR:

 • Future Trends & Future Challenges of HR
 • Beste HR-praksis for 2021 (casestudier)
 • Etikk på arbeidsplassen
 • Digital HR
 • Capstone Project

Teamarbeidsprosjekt med et omfang for å utvikle en HR-plan som løser et forretningsproblem innen området menneskelige ressurser, av eksisterende eller fiktive selskaper i HR-bransjen ELLER for å jobbe med en forretningsutfordring som deltakerne foreslår for å løse et problem i selskapene der deltakerne jobber. Alle team blir veiledet fra prosjektets første fase.

Etter gjennomføring av capstone-prosjektet, skal studentene kunne:

 • Tenk kritisk
 • Implementere kreative løsninger og løse ledelsesproblemer
 • Bruke og koble teori med praksis
 • Kommuniser og presentere forretningsrapporter / ideer mer effektivt
 • Gjennomføre forretningsundersøkelser og forretningsanalyse
 • Demonstrer samarbeidsledelsesevner
 • Jobbe effektivt i team
 • Kommuniser kryss kulturelt og kompromisser for et felles mål
 • Sett deg mål og implementere prosjekter effektivt

metodikk

Master vil bli undervist gjennom interaktive frontale forelesninger, case study analyse, øvelser i klassen, diskusjoner, rollespill, teamarbeid, video diskusjoner, forretningsanalyse og studentpresentasjoner.

Casestudier vil bli brukt til å skape diskusjon og illustrere reelle forretnings- og kommunikasjonsspørsmål. Studentene vil bli oppfordret til å lese mye og delta i diskusjon og debatt. Den didaktiske metodikken er basert på handlingslæring, gjennom hvilken lærere implementerer en elevsentrert tilnærming, engasjerer elevene og gir aktiviteter som lar elevene anvende den tilegnede kunnskapen. Alle lærere bruker aktive læringsmetoder i klassen, som også passer for interaktivt å engasjere fjernundervisningselever.

Bootcamp over hele verden

Finpre entreprenørferdighetene dine og test dem med den ultimate utfordringen: Rome Business School eksklusive Bootcamp i Barcelona, organisert i samarbeid med EAE Business School, en vakker by i forkant av innovasjon og blant de mest produktive oppstartingsøkosystemene, og, for online studenter er Bootcamp i Roma inkludert i registreringsprisen: bare tenk på flyreisen og overnatting, så sørger vi for resten!

Bli med i et avansert program designet for å sette deg ansikt til ansikt med realistiske forretningsscenarier for å løse og gi deg en praktisk måte å lære og utvikle ferdigheter på. Alt med profesjonell støtte fra en veileder fra toppsikringsarbeidende selskaper!

Stipend og undervisning

Studieavgiften for denne masteren er 3 900 euro (inkludert moms). Betalingen av deltakeravgiften er installerbar.

Det kan betales:

 • i 4 avdrag uten renter
 • i en enkelt løsning (dette alternativet gir studenten 10% rabatt på det totale studieavgiften)

I henhold til den individuelle profilen, erfaringen og bevist motivasjon, kan kandidaten tildeles et stipend som dekker en del av det totale studieavgiften (opptil 25%). Faktisk tilbyr Rome Business School muligheten for de mest fortjente kandidatene til å dra nytte av 5 forskjellige stipendstyper. Disse delvise økonomiske dekningene kan bestå av 6 måneders rentefri finansiering. Nedenfor en liste over tilgjengelige tilskudd:

 1. Akademisk dyktighetstipend: Det tildeles kandidater som har vist ekstraordinære prestasjoner i sin siste akademiske karriere, enten de er uteksaminert eller lavere.
 2. Livslang læringsstipend: Det er forbeholdt søkere som demonstrerer en pågående, selvmotivert forfølgelse av kunnskap og ferdighetsutvikling.
 3. Executive Women Grant: Rome Business School streber etter å øke forholdet mellom kvinner i utøvende stillinger og øke likestilling på arbeidsplassen. Faktisk har denne tilskuddet som mål å styrke studentenes evne til å realisere sitt utøvende potensial, lederevne og profesjonelle ambisjoner.
 4. Entreprenørstipend: Målet vårt er å mate gründerånden til studentene våre med gode forretningsidéer ved å bruke dette tilskuddet, tildelt direktører for SMB, selvstendig næringsdrivende og personer med eget forretningsprosjekt.
 5. Bedre ledere for en bedre verden: Den var ment for de kandidatene som viser tydelig, fremtidsrettet motivasjon rettet mot og å forbedre økonomien, samfunnet og verden rundt dem.

Konkurransen om stipend øker når startdato nærmer seg og midlene er begrenset, så det er lurt å komme med forespørselen så snart som mulig.

For å søke om stipend, er det nødvendig å sende et motivasjonsbrev på ikke mer enn 300 ord sammen med CV og dokumentasjon når du sender inn søknaden om opptak til Master. Valgbarheten til et mulig stipend avgjøres av Rome Business School faglige utvalg under evalueringen av kandidatens søknad.

For å skrive et motivasjonsbrev for et stipend, må søkeren oppgi:

 • Hva skiller søkeren fra de andre kandidatene;
 • Profesjonelle mål og ambisjoner.

Opptaksprosess

Rome Business School jobber hardt for å opprettholde den høyeste standard for kvalitet i programmene vi tilbyr. Derfor, for å sikre kandidatene, må alle søkere gjennomgå en vellykket prosess strukturert som følger:

 1. Evaluering av legitimasjon
 2. Bekreftelse av søknad
 3. Valgintervju
 4. Opptak
 5. Registrering

Opptaksprosessen er rettet mot å bekrefte kandidatens valgbarhet til å delta på Master. Kandidatens akademiske historie, tidligere erfaringer i emnene som dekkes i Master og motivasjon vil være spørsmål om evalueringen. Når den er sendt, vil søknaden bli evaluert av Rome Business School faglige utvalg. For å sikre applikasjonens egnethet, er det viktig å levere all nødvendig dokumentasjon.

Grad

Studenter som fullfører programmet, vil få en dobbel sertifisering: Rome Business School 's diplom og en offisiell sertifisering av Universidad Internacional de Valencia (VIU), som gir 60 internasjonalt anerkjente studiepoeng (60 studiepoeng).

Hopp start resten av livet!

Hvis du er ute etter avansert trening av topp kvalitet innen et bestemt forretningsområde, utallige muligheter for kompetanseutvikling og testing av deg selv, måter å utvide ditt profesjonelle nettverk og få kontakt med elitepersonell som jobber i flere forretningsområder, har vi akkurat det programmet for deg . Derfra er det hele opp til deg! Din besluttsomhet og vilje til å lære og oppleve nye måter å tenke på er alt du trenger for å få mest mulig ut av et av programmene våre og begynne å legge deg til rette mot suksess i karrieren din.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Les mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Minimér
Roma , Italia Online + 1 Mer Mindre