studer Master programmer i Romania

Mastergrad studier i Romania 2018/2019

Study in Romania

Høyere utdanning i Romania

Utdanningssystemet, inkludert høyere utdanning i Romania er i en kontinuerlig tilstand av reformen siden den rumenske revolusjonen i 1989. Utdanningssystemet er regulert av Utdannings-og forskningsdepartementet. Høyere utdanning er på linje med Europa 's høyere utdanning standarder. Studentene oppfordres til å videreutvikle sin utdanning gjennom et universitet for sine valg. Enkelte populære fagområder er Arkitektur, Utdanning, Musikk og kunst, og Veterinary Medicine. Studenter kan studere dette for en eller flere år, avhengig av nivået de ønsker å oppnå. Ved ferdigstillelse, kan de bruke sine pedagogiske legitimasjon for å sikre sysselsettingen med i Romania eller arbeide i utlandet.

 

Populære universiteter i Romania

Universitetet i Bucuresti, i landet 's hovedstad, er den mest prestisjefylte og populære universitet i Romania, og det er allment ettertraktet av studenter som ønsker å søke opptak der. Andre skoler noen delta inkluderer: Alexandru lån Cuza Universitetet i Iasi, Babes Bolyai Universitetet i Cluj-Napoca og West University of Timisoara. Disse ble alle inkludert i de 700 høyskoler og universiteter i verden i en fersk gallupundersøkelse.

 

Undervisning og avgifter

Undervisning kostnader varierer, med tanke på type program, fakultetet, opprinnelsen til den internasjonale student, og andre faktorer involvert. Noen kan forfølge en lavere grad i veterinærmedisin for 4500EU per år, en mastergrad i dette feltet for 5000EU per år, eller en doktorgrad for 6000EU per år.En Architecture grad kan søkes på lavere nivå for 3150-3500EU per år, og en høyere grad for 3330-3700EU per år. En musikk eller kunst grad kostnader 3780-4200EU per år på lavere nivå opp til 3960-4400 på høyere nivå. Det er noen økonomisk støtte og stipend er tilgjengelige for de som ønsker å videreutvikle sin utdanning som ikke har råd utgiftene.

 

Valgbarhet for Student Visum

Studenter som trenger visum må betale studieavgift i en termin på tidspunktet for søknaden eller før. Så dette må være utarbeidet og dokumentasjon holdt å produsere til tjenestemenn på tidspunktet for visumsøknaden. Studenter som ikke trenger visum kan ha et valg om å betale ut sin opplæring i avdrag på en gang i året, to ganger eller tre ganger per år i stedet.Berettigelse av student visum bestemmes av dokumentasjon av innmelding i en akseptabel skole for høyere utdanning innen Romania, og bevis på evne til å betale eller betaling av skolepenger ved samme universitet eller institutt for høyere utdanning.

 

Hvorfor studere i Romania?

For alle som ønsker å studere i en vakker atmosfære der hands-on erfaring er kombinert med strenge kurs, er Romania stedet å studere. Nedsenket i historie, men fylt til randen med fremgang, fungerer Romania hardt for å sikre like muligheter for læring er tilgjengelig for alle som ønsker å forfølge dette. Yrkesfaglige ferdigheter oppfordres, samt høyere nivå akademisk utdanning innen Mechanical Engineering, Education, Fine Arts, Veterinary Medicine, og mange andre felt. Etter eksamen fra Romania, kan man forvente å finne en varm velkomst å satse på en permanent visum og oppfylle arbeid.Romania er rik på kunst og kultur og deres regjering er sterk og uavhengig av regelen de var gjenstand for lenge siden i gamle dager. Alle som deltar et universitet i Romania er sikker på å gå bort med en høy følelse av prestasjon og oppfyllelse, og føler deg klar til å møte livet 's utfordringer både på jobb og på.

Om Romania

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom sentrale og sørøstlige Europa med grenser til Svartehavet. Den deler sine grenser med Ungarn og Serbia i vest, Ukraina og Moldova i nordøst og øst og Bulgaria i sør. Klimaet er behagelig mesteparten av tiden, og det er grenser vakker unike natur på alle kanter. Historien om Romania er en lang en. Siden 1944, (etter annen verdenskrig), ble Romania okkupert av Sovjetunionen. I 1989 ble den regjerende diktator veltet og det nå fungerer som et demokrati med en kapitalistisk markedsøkonomi. Romania ble medlem av NATO-alliansen i mars 2004 og EU i januar 2007. Siden den gang har det vært stor grad sett på som en selvstendig stat, men en som omhandler godt med resten av verden når det gjelder saker av handel og sikkerhet, noe som har hjulpet sitt image.Helsevesenet er misunnelsesverdig i Romania, slik at alle innbyggere og naturalisert borgere gratis medisinsk behandling, diagnose og omsorg. Studenter som reiser fra andre land til Romania for å studere må ha privat helseforsikring.

 

Essential Fakta om Romania

  • Hovedstaden i Romania er Bucuresti, som er den 10. største byen i Europa.
  • Det er den åttende største landet i EU.
  • Befolkningen er 18631386.
  • Romania er 238 400 kvadratkilometer lang.

 

Klima

Klimaet i Romania er temperert og kontinentalt. Summers er veldig varmt til varmt, mens vintrene er regnfull og frigid. Den gjennomsnittlige årlige temperaturen er 11 ° C i t han sør og 8 ° C i nord. Vårmånedene er vanligvis hyggelig med kjølige morgener og netter og varme dager.

 

Valuta

Den offisielle valutaen i Romania er "leu " som er en sølvmynt. Eleven "leu " er lik 100 "Bani. " Borgere av Romania kan handle valuta for et beløp av penger til enhver tid.

 

Religion

Romania er en sekulær stat uten erklærte statsreligion, så statsborgere kan tilbe som de vil og religionsfrihet er garantert av deres konstitusjonelle lover. For tiden i Romania, 86,7% av innbyggerne praksis ortodokse kristne tro (rumenske ortodokse kirken) overbevisninger. Rundt fem.2% var protestanter, 4/7% katolikker og 9% rumenske gresk-katolske. Muslimer utgjør et lite mindretall av innbyggerne i Romania.

Universiteter i Romania

Universiteter i Romania

Fakta om Romania

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet.   Romania grenser til Ungarn og Serbia i vest, Ukraina og Moldova i nordøst og øst, og Bulgaria i sør. Det er nesten 10 000 km 2 (3900 sq mi) (ca 5% av det totale arealet) av verneområder i Romania som dekker 13 nasjonalparker og tre biosfæren reserver. Som i 2010, er Romania en øvre middels inntekt land med høy indeks for menneskelig utvikling.

 

Hovedstad: Bucuresti
Offisielle språk: rumensk
Regjeringen: Enhetlig semi-presidenten republikk
Befolkning: 18631386
Gross Domestic Product: $ 273.411000000000
Valuta: Rumensk leu (RON)
Tidssone: (UTC 2)