Russland

Studier i Russland

Skoleverk i Russland

Selv om Russland gir gratis utdannelse for alle sine borgere som garantert av sin grunnlov, adgang til et post-sekundære institusjoner for høyere utdanning er svært konkurransedyktig. Fordi den russiske statlig sektor ansvar for å regulere utdanningssystemet legger stor vekt på å tjene grader i teknologiske og vitenskapelige fagfelt, og studenter som ønsker å store i disse feltene bør ha et eksepsjonelt talent for denne typen studier området samt gode karakterer i For å bli akseptert i et russisk universitet.

I tillegg til å fordele midler til student skolepenger, betaler Russland også utenlandske studenter et lite stipend og gir fri bolig for dem også. Landet har også eliminert mye byråkrati som brukes for å hindre eller forsinke utenlandske studenter i å gå et russisk universitet.Nå som programmet systemet er mer strømlinjeformet, vil studenter som har deltatt amerikanske, tysk, dansk, kinesisk, italiensk og japansk universiteter opplever minimal eller ingen problemer i forhold til overføring til et russisk universitet.

Russland er i ferd med å bytte sin tradisjonelle høyere utdanning grad modell til en som er mye mer kompatibel med Vest-type akademiske grader. I 2003 signerte Russland Bologna-erklæringen som banet vei for regjeringen å vedta en lov som fjernet sine gamle, fem-årig utdanning modell til en som ligner den amerikanske gradssystemet - den fire år bachelorgrad etterfulgt av en mester 's grad. Men beholder postdoctorate grad fremdeles den tradisjonelle, Sovjetunionen mønster som ble etablert for snart 90 år siden. I utgangspunktet er doktorgrader i Russland definert og tjente i henhold til dybden av en student 's personlige prestasjoner i vitenskapelig forskning (doktor nauk, eller lege av vitenskap) eller akademisk forskning.

 

Populære russiske universiteter

De største og eldste universiteter i Russland er Saint Petersburg State University og Moscow State University. I løpet av 2000-tallet, startet regjeringen et program som etablerte "føderale " universiteter ved å flette høyere utdanningsinstitusjoner som allerede eksisterte og tildeling av spesielle finansiering tilskudd til dem. Noen av disse nyere universitetene er Kazan Volga Federal University, sibirske føderale universitetet og Nord-Øst Federal University.

 

Møtende et universitet i Russland

Siden flertallet av russiske universiteter underviser i russisk, skal studentene ha minst en elementær kunnskap om språket før man søker til et universitet. Det er obligatorisk for alle utenlandske studenter å ta en russisk språkkurs som en del av undervisningen, med mindre de kan bevise at de ikke trenger det.

Internasjonale studenter kan jobbe deltid mens innrullert i et studium. Vær oppmerksom på at arbeidsgivere for internasjonale studenter må ha en spesiell lisens som viser at de har lov til å ansette utenlandske studenter før studentene kan lovlig jobbe for dem.

 

Søknad til et russisk universitet krever innlevering av følgende dokumenter:

  • Søknadsskjema som indikerer ønsket fagområde
  • Bekreftet kopi av vitnemål eller annen pedagogisk sertifikat som viser at studenten er kvalifisert til å melde deg på et program for høyere utdanning
  • En autorisert helseattest og kopi av en HIV blodprøve resultat utstedt av en helseforsikring selskap som er akkreditert av russiske konsulatet
  • Bekreftet kopi av fødselsattest
  • 4 x 6 store passbilder (inneholde minst seks av disse bildene)

 

Hvorfor studere i Russland?

Russland 's høyere utdanningssystemet er strenge, konkurransedyktig og anerkjent globalt for sine grader som konsekvent har høy UNESCO og WHO karakterer. Spesifikt tiltrekke seg internasjonale studenter, russiske universiteter gi 100 prosent skolepenger konsesjoner samt generøse stipend. I tillegg er Russland et fascinerende, mangfoldig og historisk innflytelsesrike land som tilbyr utenlandske studenter et vell av nye og berikende opplevelser.

Om Russland

Den russiske føderasjon er en semi-presidenten, føderal republikk som inneholder 83 forskjellige territorier kjent som "føderale emner ". Russland deler sine grenser med mange land som inkluderer Norge, Kina, Polen, Finland og Nord-Korea. Det er det største landet i verden, og dekker en åttendedel av Earth 's beboelige områder, som spenner over ni separate tidssoner og strekker seg over hele regionen i Nord-Asia.

Foreløpig er Russland 's økonomi en av de mest velstående i verden, rangering som den sjette største utviklede land i kjøpekraft. Dette tilskrives sin omfattende energi-og mineralressurser som har gjort den til en av de største manufacterers av naturgass og olje. Alternativt, er Russland også kjent for å ha en massiv lager av masseødeleggelsesvåpen (masseødeleggelsesvåpen) og er en av de fem statene anerkjent for å ha atomvåpen.Russland er medlem av G8, FNs sikkerhetsråd, Europarådet og Verdens handelsorganisasjon.

 

Essential Fakta om Russland

  • Russland har en president som regnes som den "statsoverhode " og en statsminister, som er referert til som "leder av regjeringen ".
  • Den føderale regjeringen består av tre grener: den lovgivende, den utøvende og rettsvesenet.
  • Anslagsvis 165 forskjellige urfolks og etniske grupper bor i Russland. Åtti prosent av Russlands 's befolkning er etniske russere.
  • Russisk er det språket som snakkes av de fleste borgere, etterfulgt av Tatar og ukrainsk. Russisk er et offisielt språk i FN, sammen med arabisk, kinesisk, fransk, engelsk og spansk.
  • Den primære valutaen i Russland er rubelen.

 

Russland 's Climate

Russland er et enormt stykke land som inneholder mange avsidesliggende områder som de enorme tundra i Sibir. Nord-Russland, som inkluderer Sibir, har et subarktisk klima som gir alvorlig iskalde vintre og tung snø. Moskva og mange andre deler av Russland som ikke omfattes av de nordlige områdene har fuktige kontinentalt klima med ganske varme somre og kalde, lange vintre. Typiske juni, juli og august temperaturer sveve rundt 75 grader Fahrenheit (24 grader), men kan gå så høyt som 90 grader Fahrenheit (32 grader) under hetebølger. Om vinteren forvente temperaturer å være godt under frysepunktet (32 grader Fahrenheit / 0 celsius) og ofte bor under null i lengre perioder.

 

Religioner i Russland

Ortodoks kristendom, jødedom, buddhisme og islam er de mest vanlig holdt religioner i Russland.Alle er ansett for å være lovlig del av landet 's historiske arv. Den mest populære religiøse ferie feiret av nesten alle russiske borgere er påske, som de kjenner ved å gjøre Kulich (påske brød) og paskha, en tallerken med ost og formet som en pyramide.