Sør-Korea

Om Korea

Korea ligger på en halvøy midt i Nordøst-Asia; Gulehavet er i vest og Østersjøen er i øst. Selv om Korea har tradisjon og kultur som er flere tusen av år, de siste tiårene Korea har forvandlet fra en landbruksøkonomi til en av verdens mest industrialiserte land. Store næringer i Korea omfatter biler, skipsbygging, kjemikalier og informasjonsteknologi. Den koreanske befolkningen er høyt utdannet og har en av de høyeste bruken av internett priser i verden.

 

Klima

Korea opplever alle fire årstider, inkludert en våt sommer og en kald vinter. I Seoul, hovedstaden, er gjennomsnittlig lav temperatur i løpet av januar ca -2 grader C, og gjennomsnittlig høy temperatur i løpet av august er ca 25 grader C. Fuktighet er relativt høy hele året, vanligvis fra om lag 70 til 80 prosent.

 

Kultur

Korea har en lang tradisjon i kunsten, spesielt sang, dans, kunst og keramikk. Mange museer og kunstgallerier eksisterer i landet. I tillegg gjør Koreas sentral beliggenhet i Nordøst-Asia det enkelt for besøkende å utforske andre asiatiske land som Japan og Kina. Koreansk mat fokuserer på ris og siden retter, og mange tradisjonelle matvarer bruke fermentert sauser. Siden retter inkluderer kjøtt, fisk, syltede retter, supper og grønnsaker.


Cost of Living

Det koster å leve i Korea er moderat, ca $ 1200 (US) per måned, med det meste av det går for bolig og mat. Internasjonale studenter ved masterstudier er kvalifisert til å jobbe opptil 20 timer hver uke mens han studerte i Korea. Ingen ekstra arbeidstillatelse er nødvendig så lenge eleven har gyldig visum.