Vilkår og betingelser

Følgende tekst beskriver vilkårene for bruk av www.masterstudies.com 's hjemmeside og de ​​tjenester knyttet til det, som opprettet og drives av Masterstudies Marketing Group. Vennligst les den nøye. Ved å bruke dette nettstedet, viser du at du godtar å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Masterstudies Marketing Group kan revidere og oppdatere disse vilkårene og betingelsene til enhver tid, så kan du gå til denne siden jevnlig for å vurdere teksten, slik den er bindende for deg. Vilkårene "You " og "User " er brukt i teksten med referanse til alle personer og / eller enheter tilgang til dette nettstedet for ethvert formål eller grunn.

&nbsp

Bruk av innhold og eiendomsrettigheter
Ved å bruke dette nettstedet aksepterer at alt innhold og materiale som er tilgjengelig på den, for eksempel tekst, logoer, grafikk, bilder og programvare, beskyttet under norsk og internasjonal opphavsrett, varemerker og andre lover.Alt innhold og materiale er eiendommen Masterstudies Marketing Group eller dets innhold leverandører eller kunder. Masterstudies Marketing Group forbeholder seg eksklusiv rett til sammenstillingen av innholdet på dette nettstedet (som betyr samlingen, arrangement og display). Denne retten er beskyttet av norske og internasjonale lover om opphavsrett. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du ikke å fange, selge, lisensiere, distribuere, publisere, modifisere, tilpasse, endre, kopiere, reprodusere eller gjenbruk innholdet på dette nettstedet på noen annen måte for offentlige eller kommersielle formål. Det er forbudt å kopiere eller tilpasse HTML-koden som Masterstudies Marketing Group oppretter og bruker til å generere sine nettsider. Denne koden er også beskyttet av opphavsretten.Det er uttrykkelig forbudt å krenke sikkerheten av dette nettstedet (for eksempel i form av, men ikke begrenset til, ved hjelp av hvilken som helst enhet, programvare eller prosedyre som forstyrrer eller forsøker å forstyrre riktig funksjon av dette nettstedet, ved hjelp av en enhet eller verktøy for å navigere denne nettsiden annet enn det som tilbys av Masterstudies Marketing Group, forsøker å dechiffrere, dekompilere, demontere eller reversere noe av programvaren utgjør en del av nettstedet, spredning eller forsøker å spre virus, trojanere, ormer eller andre enheter som er utformet eller ment å forstyrre, ødelegge eller forstyrre informasjon, programvare, maskinvare eller kommunikasjonssystemer).

&nbsp

Gjennomføring av bruk
Du har lov til å få tilgang til innholdet på denne nettsiden for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at du gjør det uten brudd på opphavsrett og andre eiendomsrettigheter, og forutsatt at du ikke bruker dette nettstedet til noe formål som er ulovlig eller forbudt av disse vilkår. Du aksepterer å ikke bruke dette nettstedet på noen måte som er ulovlig, fornærmende, truende, trakasserende, obskønt, injurierende, hatsk, eller på annen måte bryter disse vilkårene. Mens du bruker dette nettstedet aksepterer du ikke å poste unøyaktig eller falsk informasjon om deg selv, eller informasjon som ikke er en del av din egen CV, eller uoppfordret reklame eller business forslag, eller kjedebrev og søppelpost. Som bruker av dette nettstedet og dets tjenester, er du ansvarlig for din egen kommunikasjon og for konsekvensene av dine innlegg.

&nbsp

Ansvar for Masterstudies Marketing Group
Innholdet på dette nettstedet kan inneholde unøyaktigheter eller typografiske feil. Du bruker dette nettstedet og dets innhold på egen risiko. Endringer gjøres periodisk på dette nettstedet og dets innhold, og kan gjøres når som helst. Masterstudies Marketing Group har ingen forpliktelse til å overvåke din bruk av dette nettstedet eller for å beholde innholdet av økten. Masterstudies Marketing Group hverken eller garantere nøyaktigheten av informasjon publisert av brukerne. Masterstudies Marketing Group kan iverksette tiltak for å hindre bruk av dette nettstedet som kan skape ansvar overfor Masterstudies Marketing Group.

&nbsp

Garantifraskrivelse og følgeskader
Masterstudies Marketing Group representerer ikke og garanterer at dette nettstedet vil operere uavbrutt eller feilfri, eller at nettstedet eller serveren som gjør det tilgjengelig, er fri for virus eller andre skadelige enheter. Alt innhold på dette nettstedet er gitt "som er " uten garantier av noe slag, inkludert garantier om salgbarhet, egnethet for bestemte formål og ikke-krenkelse. Masterstudies Marketing Group representerer ikke og garanterer at dette nettstedet, dets innhold, dets bruk eller resultat av bruk være korrekt, nøyaktig, presis, eller på annen måte pålitelig. Masterstudies Marketing Group vil ikke være ansvarlig for bruk av dette nettstedet som er ulovlig eller på noen måte bryter disse vilkårene.Under ingen omstendigheter bør Masterstudies Marketing Group være ansvarlig for eventuelle direkte, indirekte eller følgeskader som skyldes bruk eller manglende evne til å bruke dette nettstedet.

&nbsp

Lenker til andre nettsteder
Dette nettstedet inneholder lenker til tredjeparts nettsteder. Masterstudies Marketing Group tilbyr disse lenkene kun som en tjeneste til deg, og ikke som en anbefaling av innholdet i disse tredjeparts nettsteder, som Masterstudies Marketing Group holder ikke ansvar. Du får tilgang knyttet tredjeparts nettsteder på egen risiko.

&nbsp

Indemnity

Du samtykker i å forsvare, og holde Masterstudies Marketing Group, dets direktører, ansatte, representanter og agenter fra og mot alle forpliktelser, krav, handlinger, krav eller utgifter, inkludert uten begrensning advokathonorarer og revisjonskostnader, hevdet eller som følge av din bruk eller misbruk av dette nettstedet eller ditt brudd på disse vilkårene.

&nbsp

Vise Advertising

Masterstudies Marketing Group har implementert Display Advertising og bruker Doubleclick, en Google Analytics-funksjon basert på reklame. Du kan melde deg ut av Google Analytics for Display Advertising og tilpasse Google annonser i displaynettverket ved hjelpPreferanser Manager. Du kan også instruere Google Analytics ikke å sende noen informasjon om besøkene på nettstedet til Google Analytics ved å laste ned og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on for din nåværende nettleser.

&nbsp

Kontaktinformasjon
Vennligst se kontaktinformasjon for ytterligere informasjon detaljer.


Siden ble sist oppdatert 7.Mars 2013