Bli produktdesigner i Milano i dag er en anerkjent verdi på profesjonalitet. Vær en mester av produktdesign!

Politecnico, sammen med sitt avanserte produksjonssystem og en førsteklasses historisk kultur, skaper for sine masterstudenter tilgang til denne verdien.

Politecnicos tekniske og designkultur, plassert i Design 6th plass i verden og drevet av italienske designmestere som Marco Zanuso og Achille Castiglioni, er integrert med den høyteknologiske og tekniske kompetansen innen produksjon og nyskapende materialer, og fôrer tradisjonen med Excellence fra Nobelprisen for kjemi Giulio Natta til vår dag.

Det er en profesjonell profesjonalitet som spesialiserer Master, og setter designer og produktdesignekspert i tråd med moderne teknologi og innovasjon, fra en solid tradisjon på kreativitet og metode .

Oversikt

Den spesialiserende master i industriell designteknikk og innovasjon , regissert av prof. Matteo O. Ingaramo, ble skapt for å skape mulige designere som kan styre hele utviklingen av et nytt produkt fra det opprinnelige konseptet til produksjonsfasen.

Denne spesialiserende mesteren knytter seg til kunstneriske og humanistiske ferdigheter som tilhører designkultur med teknisk kunnskap knyttet til produksjonsteknologi, materialer og produksjonskostnader. Det arbeider for å møte behovet for å operere i et verdensomspennende landskap med økt konkurranse der designeren kan øke verdien av et produkt ved å gjøre innovasjoner - både i estetikk og brukbarhet - som utnytter tilgjengelig teknologi. Målet er å trene fagpersoner hvis kreative kapasitet er tilpasset teknisk kompetanse og bevissthet i produktets industrielle mulighet.

Fordi fakultetet består av lærere fra en rekke fagområder, både internt og utenom Politecnico di Milano, etablerer spesialiserende master et sett av tverrfaglige ferdigheter som kreves gjennom hele løpet av treningen. Kulturelle besøk til stiftelser og museer, sammen med tekniske fotturer til produksjonsbedrifter, avslutter opplæringen og fremmer oppnåelsen av utdanningsmål. Mange kandidater fra tidligere utgaver spiller ledende roller i store produksjonsproblemer eller anerkjente designstudier, blant annet: Whirlpool Europe, Chicco Artsana, 3M, Polti, Cini

mål

 • administrere design og produksjonsprosesser for både små og store produserte produkter
 • utvikle ekspert øye på problemer av teknologi, produksjon og kostnad

Dette programmet tar sikte på å trene fagfolk til å håndtere design- og produksjonsprosessene for både små og store produserte gjenstander, med et faglig øye på problemer innen teknologi, produksjon og kostnad, men uten å ofre egenskaper eller uttrykkskvalitet.

Avsluttende eksamen

Avsluttende eksamen krever at studentene presenterer prosjekter utviklet under praktikoppholdet. Den endelige karakteren tar hensyn til vurderinger under læringsarbeiderne.

Grad tildelt

Etter å ha fullført den spesialiserende master, tjener studentene en første nivå Politecnico di Milano Spesialisering Master Degree , forutsatt at de har møtt 75% minimum attendance krav.

I tillegg til graden utsteder programmet også:

 • sertifikat for gjennomføring av kurs i Rhinoceros med programvare-produsent akkreditering fra McNeel;
 • sertifikat for gjennomføring av kurs i CREO med programvare-produsent akkreditering fra PTC.

Profesjonelle resultater

 • Plassering kan være i designstudier som bistår i ulike stadier av produktutvikling, fra konsept til engineering.
 • Plassering på selskaper fra markedssegmenter som er karakteristisk for italiensk industri, for eksempel husholdningsapparater, forretningsmateriell, belysning, møbler, leker og barneprodukter.
 • Program kandidater som velger rådgivning vil finne at de har bedre kapasitet til å samhandle med entreprenørmiljøet.

Deres jobbeskrivelse vil være en ekspert produktdesigner og prosjektleder med en teoretisk bakgrunn for å matche betydelige resultater når det gjelder å anvende dem på produksjonsprosesser. Etter å ha oppnådd den nødvendige feltopplevelsen kan kandidater streve seg som produktleder ansvarlig for å utvikle nye produkter.

Adgang

Legacy Laurea eller Diploma grad eller nåværende Laurea eller spesialisering grad i engineering, arkitektur eller industriell design. Utenlandske studenter kan presentere tilsvarende grader opptjent i utlandet.

Maksimalt 25 studenter kan bli tatt opp.

Opptaksprosedyre

For å delta i utvelgelsesprosessen, må søknadsskjemaet fylles ut online innen følgende tidsfrister:

 • for italienske / utenlandske statsborgere med en kvalifisering oppnådd i Italia innen oktober 2019
 • for ekstra UE-borgere innen september 2019

Undervisning og avgifter

 • Den spesialiserende mester koster € 11 800 (inkludert Politecnico di Milano påmeldingsavgift på € 500).
 • Unntatt fra mva i henhold til artikkel 10 i DPR 633/72.
 • Kostnaden for innmelding i Specialiserende Master gir rett til å trekke skatt på 19% som faller under "Universitets spesialiseringskurs".
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 8 flere kurs fra POLI.design »

Sist oppdatert Juni 11, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
nov. 2019
Duration
15 måneder
Heltid studier
Pris
11,800 EUR
Totale kostnader for Specialiserende Master (inkludert Politecnico di Milano påmeldingsavgift på € 500)
Frist
Kontakt skolen
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
nov. 2019
Sluttdato
jan. 2021
Søknadsfrist
Kontakt skolen
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019

nov. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019
Sluttdato
jan. 2021