Utdanning master - høyere utdanning lederskap konsentrasjon

Generelt

7 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Med et nasjonalt søkelys på utdanning, det er et behov for ledere som har både pedagogisk erfaring og kompetanse til å effektivt forme og påvirke fremtiden for feltet. Det er derfor vi har utviklet vår masterstudium i pedagogikk, med konsentrasjoner i Curriculum Ledelse, pedagogisk ledelse og høyere utdanning ledelse - for å hjelpe lærere avansere i sin karriere og bli morgendagens ledere.

Ved å tjene en Master i pedagogikk, vil du ha en bedre forståelse av læringsteori, forskning og vurdering, læreplan utvikling og undervisningsteknologi. Denne kombinasjonen av ferdigheter kan gi et sterkt fundament for en rekke pedagogiske ledelse karrierer.

Program Arbeids

Vår Master i pedagogikk kan omfatte disse kursene:

Moderne Issues in Education: Vurdere synspunkter på aktuelle tema og trender i utdanning teori og praksis fra både skole og nasjonale utdanningsperspektiv.

Educational Technology og Emerging Media: Se hvordan datamaskiner, web-baserte ressurser og multimedia brukes til å engasjere K-12 skoleelever i problemløsning, kreativ forespørsel og samarbeidslæring.

Pedagogisk forskningsinstitutt: Lære de ferdighetene som trengs for å kritisk vurdering, vurdere og evaluere pedagogisk forskning ved hjelp av både kvantitative og kvalitative tilnærminger.

Educational Measurement and Assessment: Undersøke teorier og teknikker for pedagogisk måling og vurdering for læreplanen planlegging, utvikling, leveranse, tilbakemeldinger og forbedring.

Mange måter å lære

DeVry tilbyr klasser flere ulike måter:

 • På et DeVry campus sted
 • Online
 • Gjennom samarbeids utvidet klasserom

Vær oppmerksom på at programmet, kurs, og utvidet klasserom tilgjengelighet varierer fra sted til sted.

Mastergrad i pedagogikk Karriere Oversikt

Som utdanningssektoren fortsetter å utvikle seg, vil det være ikke bare nye og varierte karrierer i utdanning, men også et økende behov for å finne ledere som forstår landskapet i dette feltet. Tjene din mastergrad i pedagogikk med fordypning i Curriculum Ledelse eller Educational Technology Leadership kunne gi deg den legitimasjonen du trenger å dra nytte av disse karrieremuligheter og plassere deg selv for å være en uvurderlig leder i dette feltet.

Profesjonelle ansvar

Når du tjener din mastergrad i pedagogikk, kan du være forberedt på å fremme din karriere i en rekke pedagogiske lederroller. Karriere i utdanning kan innebære følgende ansvarsområder:

 • Veiledning av lærere, ansatte og studenter ved K-12 nivåer
 • Planlegging for faglig utvikling gjennom kontinuerlig og kumulativ pensum forbedring
 • Utforme læreplanen og opplæringsprogrammer for enkeltpersoner og grupper i utdanningssektoren
 • Integrering av digitale ressurser og nye teknologier i leksjon planer om å legge til rette for læring
 • Gi råd om metoder og strategier for kommunikasjon på tvers av ulike medier
 • Gjennomføre undersøkelser for å integrere praktiske klassiske og aktuelle pedagogiske metoder i klasserommet

Karrieremuligheter

DeVry Universitetet akademikere i utdanning kan være forberedt på å delta i en av mange karriere felt:

 • pedagogisk Consulting
 • Fjernundervisning
 • akademiske Tjenester
 • Trening og utvikling

Resources

program guide
Undervisning

HØYERE UTDANNING LEDERSKAP KONSENTRASJON

Med den pågående utvikling og gjennomføring av pedagogiske tiltak, er innen høyere utdanning i rask endring. Næringen er overgangen til en prestasjonsbasert arbeidskultur hvor lærere og skoleledere oppfordres til å vedta gründer atferd og administrere universiteter som en virksomhet. Hvis du søker kunnskap og evne til å positivt påvirke høyere utdanning utvikling, kan vår mastergrad i pedagogikk med en Higher Education Leadership Konsentrasjon hjelpe deg å oppnå suksess. Du vil lære å analysere klasserom og skoleomfattende opplæringsbehov, og vurdere store problemer, forslag og reformer fra professorer som har erfaring innen høyere utdanning.

Program Arbeids

Vårt masterstudium i pedagogikk med fordypning i høyere utdanning Ledelse kan omfatte disse kursene:

Higher Education Leadership: Dette kurset undersøker teorier om høyere utdanning lederskap gjennom moderne tilfeller forankret i historie og praksis og innrammet i tilnærminger til "teorier for handling."

Student Affairs i høyere utdanning: Dette kurset introduserer student saker yrke, fra sin historiske og filosofiske grunnlaget, til praktiske aspekter ved organisering og administrasjon av tjenester og programmer som støtter etter videregående elever.

Financial Management i høyere utdanning: Dette kurset introduserer kontantstrøm og skatteinntektene i post-sekundære innstillinger. Finansiell planlegging for langsiktig (kapital), er kortsiktig (operasjonell) og selvbærende (hjelpe) ressurstildeling vektlagt.

Fakultet Development in Higher Education: Dette kurset undersøker kritiske aspekter av karrierelang fakultet utvikling i høyere utdanning. Emner inkluderer design og prosessen med å etablere bærekraftige fakultetet utviklingsprogrammer tvers institusjonelle typer.

Problemer i høyere utdanning: Dette kurset introduserer viktige temaer og problemstillinger i høyere utdanning, med dagens praksis og utfordringer vurderes fra sine historiske og sosiale opprinnelse.

Higher Education Leadership Karriere Oversikt

Vår konsentrasjon i høyere utdanning Ledelse kan hjelpe deg med å bli et foregangsland i en rekke spennende karrierer, inkludert Studie Services, Dean for studentservice eller Skolens president. Hjulpet av de grunnleggende verktøy og forståelse du kan få ved å tjene denne graden, kan du effektivt forme fremtiden for høyere utdanning lederskap.

Karriere i utdanning lederskap er raskt voksende og stå å øke i de kommende årene. Faktisk, Bureau of Labor Statistics prosjekter ansettelse av postsecondary utdanning administratorer vil vokse med 9% prosent 2014-2024. 1

En "Occupational Outlook Handbook, Postsecondary Utdanning Administratorer", Bureau of Labor Statistics, hentet juli 2016, http://www.bls.gov/ooh/management/postsecondary-education-administrators.htm

Profesjonelle ansvar
Tjene din Master of Science in Education grad kan forberede deg til å undervise i en rekke ikke-sertifisert høyere utdanning områder eller i høyere utdanning administrasjon eller relaterte stillinger. Dine profesjonelle ansvar kan omfatte:

 • Utvikle og administrere alle aspekter av påmelding, journalføring, karakterutskrifter, student handbook, campus listen (s), kalendere, tidsplaner, programvare systemet funksjonalitet og eventuelle andre faglige driftsverktøy.
 • Tilrettelegging innleggelser, karriereutvikling og rådgivning. Organisere møter for å gjennomgå og direkte skolepolitikken, testprosedyrer, og sikrer samsvar med nasjonale lover og regler. Lede og delta i komiteer på et college.
 • Designe, utvikle og levere programmer for høyskole og universitet presidenter og andre senior nivå campus ledere. Organisere periodiske fokusgrupper og rundebords av campus ledere, foreningen representanter, foundation ansatte og høyere utdanning forskere til å identifisere nye trender og problemstillinger som påvirker institusjonell styring, ledelse og effektivitet.
 • Gir ledelse og strategisk retning for en høyskole, føre tilsyn med kritiske politiske og talsmannsarbeid. Ansvarlig for å skape en visjon for dag-til-dag operasjoner, som arbeider med styret på fiskale innsats, og fremme en høyskole rykte på lokalt, statlig og nasjonalt nivå.

Karrieremuligheter
DeVry University kandidater med denne konsentrasjonen kan være forberedt for yrker som for eksempel:

 • Studie Services, som utvikler og forvalter alle aspekter ved påmelding, journalføring, karakterutskrifter, student handbook, campus listen (s), kalendere, tidsplaner, programvare systemet funksjonalitet og eventuelle andre faglige drifts verktøy. *
 • Dean for studentservice, som serverer et utvalg av funksjoner, inkludert opptak, karriereutvikling og rådgivning. De lette møter for å gjennomgå og direkte skolepolitikken, testprosedyrer, og sikre etterlevelse av statlige lover og regler. De kan stol og delta i komiteer på et college.
 • Skole presidenten, som gir ledelse og strategisk retning for en høyskole, føre tilsyn med sine kritiske politiske og talsmannsarbeid. De er ansvarlig for å lage en visjon for dag-til-dag operasjoner og arbeide med hovedstyret for å sikre at en høyskole fortsetter å være fiskalt lyd. *

* Sysselsettingen i dette yrket kan kreve års relevant erfaring.


Viktig informasjon om det pedagogiske gjeld, inntekter, og fullføring av studenter som deltok DeVry kan finnes på devry.edu/degree-programs/ge.html

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer ... Les mer

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer I-20, and degree completion programs. At DeVry, you can earn a reputable degree from an accredited university respected by top employers around the globe. Minimér
Chicago , Chicago , New York , Pomona , Los Angeles , Fremont , New York + 6 Mer Mindre