Utdanning master - pensum ledelse konsentrasjon

Generelt

7 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Med et nasjonalt søkelys på utdanning, det er et behov for ledere som har både pedagogisk erfaring og kompetanse til å effektivt forme og påvirke fremtiden for feltet. Det er derfor vi har utviklet vår masterstudium i pedagogikk, med konsentrasjoner i Curriculum Ledelse, pedagogisk ledelse og høyere utdanning ledelse - for å hjelpe lærere avansere i sin karriere og bli morgendagens ledere.

Ved å tjene en Master i pedagogikk, vil du ha en bedre forståelse av læringsteori, forskning og vurdering, læreplan utvikling og undervisningsteknologi. Denne kombinasjonen av ferdigheter kan gi et sterkt fundament for en rekke pedagogiske ledelse karrierer.

Program Arbeids

Vår Master i pedagogikk kan omfatte disse kursene:

Moderne Issues in Education: Vurdere synspunkter på aktuelle tema og trender i utdanning teori og praksis fra både skole og nasjonale utdanningsperspektiv.

Educational Technology og Emerging Media: Se hvordan datamaskiner, web-baserte ressurser og multimedia brukes til å engasjere K-12 skoleelever i problemløsning, kreativ forespørsel og samarbeidslæring.

Pedagogisk forskningsinstitutt: Lære de ferdighetene som trengs for å kritisk vurdering, vurdere og evaluere pedagogisk forskning ved hjelp av både kvantitative og kvalitative tilnærminger.

Educational Measurement and Assessment: Undersøke teorier og teknikker for pedagogisk måling og vurdering for læreplanen planlegging, utvikling, leveranse, tilbakemeldinger og forbedring.

Mange måter å lære

DeVry tilbyr klasser flere ulike måter:

 • På et DeVry campus sted
 • Online
 • Gjennom samarbeids utvidet klasserom

Vær oppmerksom på at programmet, kurs, og utvidet klasserom tilgjengelighet varierer fra sted til sted.

Mastergrad i pedagogikk Karriere Oversikt

Som utdanningssektoren fortsetter å utvikle seg, vil det være ikke bare nye og varierte karrierer i utdanning, men også et økende behov for å finne ledere som forstår landskapet i dette feltet. Tjene din mastergrad i pedagogikk med fordypning i Curriculum Ledelse eller Educational Technology Leadership kunne gi deg den legitimasjonen du trenger å dra nytte av disse karrieremuligheter og plassere deg selv for å være en uvurderlig leder i dette feltet.

Profesjonelle ansvar

Når du tjener din mastergrad i pedagogikk, kan du være forberedt på å fremme din karriere i en rekke pedagogiske lederroller. Karriere i utdanning kan innebære følgende ansvarsområder:

 • Veiledning av lærere, ansatte og studenter ved K-12 nivåer
 • Planlegging for faglig utvikling gjennom kontinuerlig og kumulativ pensum forbedring
 • Utforme læreplanen og opplæringsprogrammer for enkeltpersoner og grupper i utdanningssektoren
 • Integrering av digitale ressurser og nye teknologier i leksjon planer om å legge til rette for læring
 • Gi råd om metoder og strategier for kommunikasjon på tvers av ulike medier
 • Gjennomføre undersøkelser for å integrere praktiske klassiske og aktuelle pedagogiske metoder i klasserommet

Karrieremuligheter

DeVry Universitetet akademikere i utdanning kan være forberedt på å delta i en av mange karriere felt:

 • pedagogisk Consulting
 • Fjernundervisning
 • akademiske Tjenester
 • Trening og utvikling

Resources

program guide
Curriculum Ledelse Konsentrasjon Oversikt
Undervisning

PENSUM LEDERSKAP KONSENTRASJON

Som en K-12 lærere, forstår du viktigheten av riktig pensum og har ideer om hvordan du kan forbedre undervisningen på skolen din. Hvis du søker kunnskap og evne til å påvirke læreplanen utvikling, kan vår mastergrad i pedagogikk med en Curriculum Leadership Konsentrasjon hjelpe deg å oppnå dette målet. Du vil lære av professorer som har erfaring i utdanningssektoren og vårt studium kan hjelpe deg å ta en lederrolle i en rekke utdannings karrierer.

 • På grunn av state-spesifikke forskrifter, studiepoeng og grader opptjent fra DeVry universitetet ikke automatisk kvalifiserer en person til å praktisere visse yrker eller få sertifisering i sitt felt. Kandidatene må kontakte den aktuelle statlige tilsynsorgan for deres bestemt område av interesse.

program Courswork

Vårt masterstudium i pedagogikk med fordypning i Curriculum Ledelse kan omfatte disse kursene:

Curriculum Development: Utforsk historiske perspektiver av pensum påvirkninger, viktige endringer av forrige århundre og motstridende pedagogiske teorier.

Educational Program Evaluering: Lære teori og praksis for evaluering ved å vurdere interessentkrav, evalueringstyper og prosedyrer og datainnsamling tilnærminger for balansert rapportering.

Educational Leadership: Undersøk modeller av autoritet, beslutningsprosesser, kommunikasjon og konfliktløsning, og lære å legge til rette for lederskap for å skape et verk klima støttende for god undervisning og læring.


Viktig informasjon om det pedagogiske gjeld, inntekter, og fullføring av studenter som deltok DeVry kan finnes på devry.edu/degree-programs/ge.html

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer ... Les mer

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer I-20, and degree completion programs. At DeVry, you can earn a reputable degree from an accredited university respected by top employers around the globe. Minimér
Chicago , Chicago , New York , Pomona , Los Angeles , Fremont , New York + 6 Mer Mindre