Keystone logo
Brasil

Studer Master i Brasil 2024

Studer i Brasil

Den Føderale republikken Brasil er det største landet i Sør-Amerika, hjem til nesten 200 millioner mennesker som liker en av verdens 's raskest voksende økonomier. Brasil 's kystlinje er sammenhengende til Atlanterhavet, med sine gjenværende grenser kanter landene i Guyana, Venezuela, Surinam, Columbia, Peru, Bolivia og Fransk Guyana. En av grunnleggerne av det latinske Union, G20, Unionen av søramerikanske nasjoner og FN, Brasil regnes som en "megadiverse " country, en av bare 17 i verden. Det er hjem til mange varianter av natur og dyreliv, samt beskyttede habitater som inneholder en enorm mengde naturressurser. Politisk er Brasil en demokratisk republikk styrt av en president som er leder av regjeringen. Dette landet har også nylig blitt identifisert som en betydelig voksende makt blant andre utviklede land.

Essential Fakta om Brasil

 • Brasil har en kompleks og kompakt system av elver som inkluderer Amazon, Negro og Parana Rivers. Amazonas har det største volumet av vann som finnes i noen elv i verden og er den nest lengste elva på jorda
 • Nesten en fjerdedel av verdens 's regnskog er funnet i Brasil, for det meste bestående av Amazonas jungel. Regnskogen i Amazonas er også hjem til flere arter av aper enn noe annet sted på jorden
 • Soccer (futebol) er Brasil 's mest populære sport. Studentene vil finne at noen middels til stor by de besøker mens han studerte i Brasil har en eller flere fotballstadioner
 • En tredjedel av Brasil 's to millioner innbyggere jobber i landbruksnæringen. Kaffebønner, mais, hvete, sukkerrør, ris og soyabønner er Brasil 's primære avlinger
 • En av de syv underverkene i verden, Kristus statuen, er funnet i Rio De Janeiro
 • Hovedstaden i Brasil er Brasilia, hvor store institusjoner for høyere utdanning som for eksempel Universitetet i Brasilia, er den Cental University of Brasilia (UniCEUB) og det katolske universitetet i Brasilia (UCB) plassert
 • Antropologer har anslått at så mange som 60 stammer finnes i regnskogen i Amazonas som har ennå til å ta kontakt med sivilisasjonen

Brasil 's Climate

Selv om det meste tropisk, gjør Brasil 's klima omfatte flere andre forskjellige undertyper som semiarid, temperert, ekvatoriale og subtropiske. Den nordlige delen av Brasil viser varme og fuktige ekvatoriale temperaturer bidrar til vekst av enorme regnskoger mens sentrale Brasil tilbyr tropiske savanner. Semiarid ørkener hilse besøkende reiser i det nordøstlige Brasil og folk som bor i det sørlige Brasil er omgitt av tempererte skoger tykk med bartrær. Nordlige og sentrale Brasil opplever store mengder nedbør og ikke har en såkalt "tørr " sesongen. Gjennomsnittstemperatur over hele landet varierer fra 75 grader Fahrenheit (24 Celsius) til et lavt på 60 grader Fahrenheit (15 grader), med de laveste temperaturene som oppstår rundt Sao Paulo-området.

Språk i Brasil

Grunnloven av Brasil bekrefter det offisielle språket som portugisisk, som snakkes av 98 prosent av befolkningen. I tillegg er portugisisk det eneste språket som brukes på TV, i radio, i aviser og i den hensikt alle forretningstransaksjoner. Nylig vedtok regjeringen en lov som mandater ved hjelp av brasilianske Sign Language (libras) i regjeringen og utdanning-relaterte tjenester. Det eneste landet i Amerika til å snakke portugisisk, anser Brasil språket en viktig del av deres kultur og nasjonal identitet som skiller dem fra nabolandene som snakker det meste spansk.

Religion i Brasil

Brasil er hjem for mer praktiserende katolikker enn noe annet land, med 75 prosent av befolkningen hevder å praktisere katolisismen.Kristendom, jødedom, buddhisme, protestantisme og afro-brasilianske religioner utgjør de resterende 25 prosent. Foreløpig Brasil 's Ministry of Education rapporterer at nesten 35 katolske universiteter er etablert i landet.

Brasil 's Currency

Den "ekte " er navnet på Brasil 's valuta, noe som indikeres av en "R $ " tegn eller koden "BRL ". Hver virkelige tilsvarer 100 centavos. Studenter som ønsker å tjene en grad i Brasil bør være klar over at levekostnadene i Brasil er relativt høy, spesielt utgifter til overnatting, produsert elementer (apparater, klær, elektronikk) og transport. Videre er å ha noen form for helseforsikring anbefales fordi den gjennomsnittlige kostnaden for å besøke en lege er ca 250 reals, eller mer enn $ 100 i amerikanske dollar. Månedlige verktøyet kostnader varierer mye, med strøm og vann vanligvis inkludert i den månedlige husleien for en leilighet.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  185
 • Andel av verktøy

  23
 • Internett-abonnement

  19
 • Lokal transport

  41

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  7
 • Litt lokalt øl

  2

Om Brasil

Høyere utdanning i Brasil

Tre ulike typer høyere utdanningsinstitusjoner eksisterer i Brasil: universitetene, som driver forskning og ansette lærere som har doktorgrader, universitet sentre som tilbyr en rekke kurs, men er ikke forskningsrettet, og integrerte fakulteter som er mindre, høyere utdanningsinstitusjoner som trenger godkjenning fra Brasil 's Kunnskapsdepartementet før tilbyr nye grader, sertifiseringer og kurs. Mens flertallet av staten og føderalt opererte universiteter ikke betalt skolepenger, kan mindre skoler drevet av kommunale governements tar gebyr for å delta på deres skole.

Fordi brasilianske grader ikke følger den tradisjonelle utdannelse hierarki finnes i de fleste andre land, skal studentene ta oppmerksom på at lavere grader (førsteamanuensis 's og bachelor ' s) er referert til som "graduate " (graduação) grader i Brasil .Tjene en bachelor 's (bacharelado) grad tar mellom 4-6 år, og innrømmer studenten å jobbe som lege eller advokat i Brasil

En lisensiatgrader (licenciatura) grad tar ca fire år å fullføre og tillater grad til å arbeide i slike profesjonelle jobber som sekundær eller grunnskole instruktører. Tjene en teknologi grad tar kortest mulig tid - om to år - og gir personer med kompetanse til å arbeide i høyt spesialiserte karriere felt, for eksempel en turist leder eller landbruksnæring manager.

Videreutdanning grader kalt "Lato sensu " er også tilgjengelig som indikerer en student har spesialisert seg på en bestemt akademisk fag. Imidlertid vil denne graden ikke tillate en student å forfølge en PhD. I stedet skal studenten interessert i en doktorgrad trenger å tjene en strictu sensu mester 's grad snarere enn en "Lato sensu ".Masters of Business Administration grad programmer i Brasil regnes som Lato sensu programmer.

Brasil 's Ministry of Education gjenkjenner ikke bruk av studiepoeng i sitt system for høyere utdanning, men er avhengig av hvor mange timer en student har samlet i løpet av hans eller hennes akademiske karriere. For eksempel vil elevene tjene mellom 850 og 1200 timer med universitets undervisning i Brasil (en fulltids år på universitet) har samlet om lag 30 amerikanske studiepoeng eller 60 studiepoeng hvis de gikk på college i USA eller et EU land.

Den Vestibular

Den Vestibular er Brasil 's universitetet opptaksprøve som bare kan tas en gang i året. Ligner på ACT eller SAT eksamener gitt i USA, kan Vestibular ta mellom 1-5 dager å fullføre, og tester elevene i deres kunnskap om matematikk, litteratur, biologi, fysikk, historie og det portugisiske språket.Fordi offentlig universitet opplæring i Brasil er gratis og åpent plasser er begrenset, det er intens konkurranse blant studenter som tar Vestibular. Alternativt er studenter ved et privat universitet hvor undervisning er nødvendig ikke utsettes for konkurranseevnen gis til offentlige universiteter og vanligvis få inngang med mindre enn perfekt vestibulære score.

Kravene for å få en Student Visa

Studenter som ønsker å delta på et brasiliansk universitet må ta Vestibular hvis de ikke allerede har score fra en lignende opptaksprøve (for eksempel den amerikanske SAT eller ACT) som kan brukes i stedet for vestibulære score. Utfylt søknadsskjema må da sendes inn elektronisk til den brasilianske konsulatet, sammen med en attestert kopi av student 's driver ' s lisens eller ID-kort.To passbilder, en kopi av studenten 's flight reiserute eller flyselskapet billetter (bevis på avreise), en kopi av studenten ' s fødselsattest, bevis på at eleven har tilstrekkelige midler til å betale for levekostnader mens han studerte i Brasil og et brev med invitasjon fra universitetet studenten deltar er også nødvendig før Brasil 's Kunnskapsdepartementet vil utstede et studentvisum.

Hvorfor studere i Brasil?

Brasilianske universiteter tilbyr tusenvis av forskjellige studieprogrammene som spenner fra felt som sosial rettferdighet og hydroengineering til biologisk mangfold ressursforvaltning og elektroteknikk. Teknologisk forskning er sjenerøst finansiert av offentlige etater som legger stor vekt på luftfart, landbruk og utnyttelse av fornybare ressurser.Brasil 's mest anerkjente teknologi sentre inkluderer Oswaldo Cruz Institute, den brasilianske Agricultural Research Corporation og den brasilianske romorganisasjonen, som kan skryte av å ha den mest avanserte romfart og astronomi program blant alle andre latinske land.

Visumkrav

Alle studentvisum i Brasil kalles Temporary Visa IV, eller VITEM-IV.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum (VITEM-IV)

Pris og valuta

Prisene for studentvisum til Brasil varierer avhengig av søkerens nasjonalitet. Følgende kostnader kan endres:

 • For statsborgere i De forente arabiske emirater: 95 USD
 • For statsborgere i Frankrike: 140 USD
 • For britiske statsborgere hvis visum er gyldig i opptil 180 dager: 40 USD
 • For britiske statsborgere hvis visums gyldighet overstiger 180 dager: USD 195
 • For statsborgere i USA: 160 USD
 • For borgere fra andre land: 40 USD

Hvem kan søke om visum?

Alle utlendinger som ønsker å studere i Brasil - uten noen immigrasjonsmål eller intensjon om å utføre betalte aktiviteter som ikke er praksisplasser - må søke om studentvisum. Hovedkravet for å få studentvisum er at du er registrert ved et brasiliansk universitet som er registrert hos utdanningsdepartementet i Brasil.

Hvor kan du søke?

På nærmeste generalkonsulat eller brasilianske ambassade

Du kan søke om studentvisum til Brasil på nærmeste generalkonsulat eller Brasilianske ambassade.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Du bør konsultere generalkonsulatets nettsted for å få en søknad om studentvisum, en liste over krav og for å bekrefte søknadsprosessen og tidsplanen. Gjør definitivt avtalen med ditt konsulat eller ambassade så snart som mulig.

For å søke om en VITEM-IV, er det nødvendig å utarbeide følgende dokumentasjon:

 • Søkerpass som ikke kan utløpe innen 6 måneder og må ha minst to blanke sider
 • Ett visumsøknadsskjema per søker, generert online
 • To bilder i størrelsen 3 cm x 4 cm
 • Bevis på bosted innenfor jurisdiksjonen til den konsulære seksjonen av ambassaden de siste 12 månedene
 • Ikke-kriminalitetsattest utstedt av søkerens lokale politiavdeling for søkere over 18 år, utstedt mindre enn 90 dager før søknaden
 • Bevis på stipend, hvis ikke, bevis på økonomisk evne til å betale for hele varigheten av kurset
 • Bevis på påmelding i institusjonen som bekrefter at søkeren vil delta på et studiekurs, med tydelig angivelse av antall timetimer per uke
 • Notarisert fødselsattest eller erklæring
 • Sertifikat utstedt av den tidligere utdanningsinstitusjonen som angir utdanningsnivået til søkeren
 • Dersom søkeren er under 18 år og ikke reiser sammen med sine foreldre eller foresatte, skal en attestert kopi av fødselsattest sverget oversatt til portugisisk eller engelsk og en autorisasjon for brasiliansk visumutstedelse for mindreårige signert av begge foreldre eller foresatte hos en offentlig notarius.
 • Helseforsikring gyldig i Brasil som tilbyr dekning for behandling og sykehusinnleggelse, eller PB4 i tilfelle studenter fra Portugal

Når bør du søke?

Behandlingstiden kan være rask og ta bare et par dager, men dette avhenger av landet.

VITEM-IV er gyldig for inntil ett år av gangen, avhengig av hvilket emne studenten er påmeldt, og kan fornyes så mange ganger det er nødvendig for at studenten skal fullføre emnet. Forespørselen om å forlenge visumet må gjøres hos en føderal politiavdeling eller i justisdepartementet innen 30 dager før gjeldende visum utløper. For å fornye visumet etter ett år, må du vise dokumentasjon fra universitetet som beviser at du har rimelig oppmøte og ytelse for å fortsette kurset.

For praktikanter er studentvisumet gyldig i ett år og kan ikke fornyes.

Etter at studentvisum er gitt til søkeren, har studenten tre måneder på seg til å reise inn i Brasil. Etter å ha kommet inn i Brasil har studenten opptil 30 dager på seg til å registrere seg hos den føderale politiavdelingen i byen de skal bo i.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

De som kommer til Brasil med VITEM-IV har ikke lov til å drive med betalte aktiviteter som ikke er praksisplasser. Utenlandske studenter som er villige til å være praktikanter i Brasil har imidlertid lov til å utføre betalte aktiviteter. For praksisplasser på inntil fire måneder er det ikke behov for en formell kobling med en brasiliansk utdanningsinstitusjon. For praksisplasser som varer lenger enn fire måneder, er en formell kobling med en brasiliansk utdanningsinstitusjon obligatorisk.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?