Keystone logo
Brasil

Beste universiteter for Master Programmer i Brasil 2024

Antall institusjoner: 156
  • São Paulo, Brasil

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Valbonne, Frankrike
  • Belo Horizonte, Brasil
  • + 6 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • São Paulo, Brasil
  • Rio de Janeiro, Brasil
  • + 2 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Brasil
  • Bailrigg, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 3 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Frankrike
  • São Paulo, Brasil
  • + 5 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Paraná, Brasil

  Det er mange aspekter som verdsetter en høyere utdanningsinstitusjon, men et høyt omdømme i MEC er den viktigste indikasjonen på at kursene, strukturen og fakultetet er innenfor de ideelle kvalitetsstandardene. I følge den siste avsløringen fra byrået oppnådde Uniandrade karakter 4 (med høyest poengsum 5) og er blant de beste universitetssentra i landet. Notatet refererer til IGC - forkortelsen for General Course Index. Men Uniandrades forpliktelse til å lære dyktighet begynte ikke det siste året. Det er mer enn 40 års historie for det formålet! I tillegg til IGC er institusjonen stolt over å ha 80% av lavere kurs evaluert med karakterer av fortreffelighet. For å plassere en institusjon i denne fremtredende posisjonen, evaluerer MEC-komiteen flere aspekter, blant annet prestasjonene til studenter ved ENADE, den fysiske strukturen, lærernes kvalifikasjoner, blant andre.

  • Goiás, Brasil

  State State of Goiás ble opprettet i 1999 ved lov 13.456 og brakte en ny og lovende virkelighet i høyere utdanning i staten. UEG er organisert som et multicampusuniversitet, basert i Anápolis, og er resultatet av transformasjonsprosessen og inkorporering av viktige høyere utdanningsinstitusjoner som State University of Anápolis (Uniana), Higher School of Physical Education i staten Goiás (Esefego) ) og andre isolerte høyere utdanningsinstitusjoner, vedlikeholdt av regjeringen. Ifølge historiske opptegnelser ble UEG født til fordel for et stort antall kommuner i Goiás, med vekt på regionale spesifikasjoner. Dens vekst ga en innovativ opplevelse gjennom et prosjekt med interiorizisering av undervisnings-, forsknings- og utvidelsesaktiviteter, som førte til at flere kommuner i Goiás en universitetscampus med implementering av lavere og høyere kurs i de mest forskjellige kunnskapsområdene. I tillegg implementerte UEG spesialprogrammer som fullpakket gradsprogram som ga opplæring på lavere nivå til tusenvis av lærere fra statlige, kommunale og private nettverk. UEG har tatt form med oppdraget å produsere og sosialisere vitenskapelig kunnskap og kunnskap, i tillegg til å utvikle kulturen og integrert opplæring av fagpersoner og enkeltpersoner som er i stand til å bli kritisk satt inn i samfunnet og fremme transformasjonen av den sosioøkonomiske virkeligheten i staten Goiás. og fra landet. Som en multikampusinstitusjon har UEG universitetscampus i alle mikroregioner i staten som bidrar til en bærekraftig utvikling av Goiás.

  • Jardim Sao Paulo, Brasil

  Federal University of the Valleys of Jequitinhonha and Mucuri (UFVJM) er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon knyttet til Ministry of Education (MEC), opprettet ved lov 11.173, publisert i Federal Official Gazette 8. september 2005. Historien begynte i September 1953, da daværende guvernør Juscelino Kubitschek de Oliveira grunnla fakultetet for odontologi i Diamantina (Faod), med mål om å møte behovene til det store området Jequitinhonha-dalen. Før det ble UFVJM, var det det føderale fakultetet for odontologi (Fafeod) og Integrated Federal Colleges of Diamantina (Fafeid). UFVJM har campuser i fire byer: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí og Janaúba, som dekker mesoregionene Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste og Norte de Minas Gerais.

  • Formosinha, Brasil

  Det katolske universitetet i Brasilia (UCB) er det eneste private universitetet i det føderale distriktet. Det er en katolsk, filantropisk institusjon for høyere utdanning. UCB administreres av den brasilianske unionen for katolsk utdanning (UBEC), som ble grunnlagt i 1972, med sikte på å opprettholde katolske utdanningsinstitusjoner og gi et solid og kvalitetsutdanningsnettverk.

  • São Paulo, Brasil

  Innovasjon, teknologi, bærekraft og praktisk arbeid har vært essensen av Eniac i 35 år. Gjennom ekte og utfordrende prosjekter trener Eniac ledere og gründere som siden studenter utvikler de faglige ferdighetene og praksisene som er nødvendige for å skille seg ut i arbeidsmarkedet. All denne investeringen i tverrfaglige metoder, infrastruktur og internasjonale kvalitetsstandarder, gjør Eniac til den beste institusjonen for høyere utdanning i Guarulhos, ifølge MEC-rangeringen.

  • Bonsucesso, Brasil

  UNISUAM har fungert i det akademiske feltet i over 50 år, og har utviklet seg gjennom årene mens det endret studentenes virkelighet. Første Brasils universitetssenter, UNISUAM, har alltid holdt studentene i utgangspunktet, med fokus på sitt oppdrag å fremme utviklingen av menn, praktisere undervisning rettet mot den akademiske, profesjonelle og personlige forbedringen av publikum som den forholder seg til.

  • Fábricas, Brasil

  Det føderale universitetet i São João del-Rei (UFSJ) ble opprettet ved lov 7555 av 18. desember 1986 som São João del-Rei Higher Education Foundation (Funrei), som følge av møtet og føderaliseringen av to institusjoner: Dom Bosco fakultet for filosofi, vitenskap og brev, hvis aktiviteter startet i 1954, vedlikeholdt av provinsen São João Bosco; og den kommunale stiftelsen i São João del-Rei, som opprettholder fakultetet for økonomisk, administrativ og regnskapsvitenskap (Faceac) og fakultetet for industriell ingeniørfag (Faein), hvis aktiviteter startet henholdsvis i 1972 og 1976.

  • Bahia, Brasil

  BAHIA ADVENTIST FACULTY (FADBA) er en utdanningsinstitusjon i Seventh-day Adventist Church, basert på den bibelske verdensbildet, forpliktet til det kristne forløsningsarbeidet og integrert dannelse av kompetente fagpersoner for ansvarlig utøvelse av statsborgerskap og service til samfunnet .

  • Parque dos Jacarandás, Brasil

  Universitetet viser hvordan man kan kombinere den sterke tradisjonen og forbindelsen til den moderne verden og dens transformasjoner. Fremtiden, innovasjon, entreprenørskap og bærekraft er grunnlaget for et miljø som integrerer utviklingen av vitenskap, kunnskap og teknologi, på en tverrfaglig måte.

  • Goiabeiras, Brasil

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) er en selvstyrende institusjon tilknyttet Undervisningsdepartementet (MEC), med læreplan, vitenskapelig, administrativ, økonomisk og kapitalforvaltningsautonomi. Den opererer under en tro på udelbarheten av undervisning, forskning og oppsøkende programmer, med et kall å jobbe innen alle kunnskapsfelt. Ufes ble grunnlagt 5. mai 1954. Den består av fire universitetsstudier - Goiabeiras og Maruípe i hovedstaden Vitória, og i kommunene Alegre (sør for staten) og São Mateus (nord for staten) - med et område på 4,3 millioner kvadratmeter. Det totale arealet av campusene er 292 000 kvadratmeter (bebygget område).