Keystone logo
Colombia

Beste universiteter for Master Programmer i Colombia 2024

Antall institusjoner: 148
  • Bogotá, Colombia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rionegro, Colombia

  I 1996 ga det colombianske departementet for nasjonal utdanning og det colombianske instituttet for evaluering av utdanning - Icfes, gjennom resolusjon 2661, Remington -organisasjonen juridisk status som en universitetsinstitusjon, noe som førte til Remington University Corporation.

  • Popayán, Colombia

  Universidad Del Cauca ble opprettet i Popayán som et universitet i det tredje distriktet ved dekret fra 24. april 1827. 5. april 2013 innvilget departementet for nasjonal utdannelse institusjonell akkreditering av høy kvalitet for en periode på 6 år allerede gjennom resolusjon 6218 13. juni 2019, fornyet den institusjonelle akkrediteringen for en periode på åtte år.

  • Barranquilla, Colombia

  University of the Coast, CUC, har som oppgave å danne en integrert innbygger under prinsippet om tankefrihet og ideologisk pluralisme, med høy ansvarsfølelse i det permanente søket etter akademisk og undersøkende fortreffelighet, ved hjelp av utvikling av vitenskap, teknologi , teknologi og kultur.

  • Jamundí, Colombia

  Autonomous University of the West er en institusjon for høyere utdanning som, i samsvar med bestemmelsene i lov 30 fra 1992 og de andre juridiske forskriftene, kan utføre bachelor-, forsker-, forsknings-, etter- og videreutdanningsprogrammer til samfunnet.

  • SANTANDER, Colombia

  Santanders teknologiske enheter er en offentlig etablering av avdelingsordenen, som er dedikert til opplæring av mennesker med etisk sans, kritisk tenkning og entreprenørskap, gjennom kvalitetsprosesser i undervisning, forskning og forlengelse for å bidra til sosial økonomisk utvikling. økonomiske, vitenskapelige, teknologiske, miljømessige og kulturelle i samfunnet.

  • Bogotá, Colombia

  Vi er en institusjon for høyere utdanning med et militært fokus som har til hensikt å utdanne fagfolk innen logistikk fullt ut, kritiske borgere med en bred sosial, etisk og politisk sans. Vi perfeksjonerer etterforskningskompetanse og entreprenørånd, støttet av fremskritt innen vitenskap og teknologi, som bidrar til strukturell og funksjonell utvikling av logistikk i Colombia.

  • Bogotá, Colombia

  Militær kommunikasjon innenfor vår hærs konformasjon, har transcendental betydning med årene som har gått og ankomsten av hendelser som rammer historien til landet vårt og verden generelt, i en klynge av fakta som så teknologien deres innen teknologi. stor mulighet for utvikling og forandring til fordel for menneskeheten, slik militær kommunikasjon har vært gjennom historien det vesentlige elementet i kommandoen, koordineringen og utviklingen av militære operasjoner som har blitt grunnlaget for store seire og på samme måte har de tillatt moderne konflikter for å bestemme om riktig bruk av elektroniske medier, noe som gjør det lettere å forutse motstanderens intensjoner og handlinger.

  • Armenia, Colombia

  SOSIALSPROSJONEN uttrykker det permanente og direkte forholdet som EAM opprettholder med samfunnet; Det gjennomføres gjennom interaktive programmer med produktive sektorer og sosiale aktører; gjennom programmer og aktiviteter av ulike slag (akademisk, kunstnerisk, sosial og teknologisk), rådgivning og rådgivning, etterutdanning og sosialtjenestetiltak til samfunnet.

  • Cundinamarca, Colombia

  Stiftelsen San José FESSANJOSE Higher Education Foundation er å lære opp omfattende fagfolk, fra en humanistisk tilnærming med en kritisk, sosial og sensitiv sans til prinsippene om likeverd og etiske verdier. På denne måten utviklingen av materiell og pedagogisk kvalitet i institusjonen.

  • Barranquilla, Colombia

  The Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast er en ansvarlig institusjon, med etiske og transparente prinsipper som utvikler dens vesentlige funksjoner fra en utdanningsmodell, fortrinnsvis gjennom propedeutiske sykluser, fokusert på menneskelig utvikling, som garanterer en integrert dannelse av tenkning, analytiske, kritiske vesener, med en entreprenørånd, for bygging av et rettferdig, inkluderende, bærekraftig, demokratisk, støttende og respektfullt menneskelig verdighetssamfunn.

  • Bogotá, Colombia

  Escuela de Español Nueva Lengua en Colombia tilbyr spanskkurs i Bogotá, Cartagena, Medellín og i et naturreservat nær Guaduas. Hvis du er ute etter et spanskkurs av høy kvalitet på en koselig og vennlig skole, med profesjonelle lærere, hvis du vil studere spansk og reise å få nye venner mens du møtes og nyter kultur, musikk, gastronomi, museer og turer i naturen; da er den nye språkspanske skolen i Colombia noe for deg. Programmet vårt er utviklet etter de strengeste internasjonale retningslinjene for språkundervisning. Nueva Lengua er internasjonalt anerkjent for sin kvalitet og service, og siden 2003 har unge og voksne fra nesten hundre land studert med oss. Vi har et stort utvalg kurs, og vi starter klasser hver uke på alle nivåer. Fra den første dagen vil du føle deg velkommen, velkommen og støttet i denne opplevelsen av å lære spansk mens du reiser.

  • Cali, Colombia

  National School of Sports er en statlig universitetsinstitusjon, forpliktet til integrering av mennesket for å bidra til utviklingen av landet gjennom generering, transformasjon og anvendelse av kunnskap innen sport, helse og utdanning. administrasjon og økonomi, basert på prinsipper og verdier som fremmer respekt for menneskeverd, bærekraftig utvikling, sameksistens og forbedring av livskvaliteten i samfunnet.

  • Bogotá, Colombia

  Universitetet vil bli preget av: Opplæring av fagfolk med sensitivitet og sosialt ansvar. Bidraget til integrert og bærekraftig menneskelig utvikling. Engasjementet for demokratisering av kunnskap. Generasjonen av kunnskap som forvandler strukturene i det colombianske samfunnet

  • Cundinamarca, Colombia

  Jeg føler en enorm stolthet over å ønske dere alle velkommen til Konrad Lorenz Universitets nettsted. Det er en colombiansk ideell privat høyere læringsinstitusjon dedikert siden 1981 for å forfølge, bevare og formidle kulturell og vitenskapelig kunnskap. Her kan du få oppdatert informasjon om prosjektene som utføres av universitetet i spørsmål som undervisning, forskning og sosiale konsekvenser; universitetspolitikk og generelle forskrifter som styrer vår drift; bachelor-, kandidat- og masterprogrammene samt videreutdanningskursene som tilbys av universitetet; lærde, sport, kulturelle og sosiale aktiviteter. Du kan også sjekke bibliotekets katalog og hele teksten til noen av våre vitenskapelige skrifter. Hvis du er et universitetsmedlem, kan du få tilgang til databasen vår, sjekke hva som er på den virtuelle plattformen, registrere oppgaver, sjekke karakterer, være en del av de institusjonelle vurderingsprosessene, foreta online betalinger, blant andre. Hvis du er en førstegangsbruker, kan du se vår institusjonsvideo, så på en guidet og kort måte kan du se hvordan ting er i Konrad Lorenz, hva vi har å tilby og hva det betyr å være medlem av institusjonen vår.