Keystone logo
Costa Rica

Beste universiteter for Master Programmer i Costa Rica 2024

Antall institusjoner: 23
  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 36 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cuesta de Moras, Costa Rica

  Universidad Panamericana ble født i Costa Rica i 1988 som det femte Private University behørig autorisert før styrende organ for private universiteter CONESUP (Session nr. 125-88 av 17. desember 1988), som et viktig alternativ som blir gitt til Costa Ricans til utvikle seg som sanne fagpersoner. I vårt akademiske tilbud har vi tilbudt undervisning til fagpersoner som i dag skiller seg ut som store tjenestemenn i privat eller offentlig sektor i karrierer på nivå med kandidat-, bachelor- og mastergrader som jus, arkitektur, sykepleie, administrasjon, regnskap, menneskelige ressurser, Engelsk, førskole, systemteknikk, industriell ingeniørfag, byggingeniør, reklamedesign, reklame, blant andre. Civil Engineering, Advertising Design, Advertising, blant andre. Civil Engineering, Advertising Design, Advertising, blant andre. I dag legger universitetet oss også til landlige områder, og flytter stolen til disse stedene med åpning av regionale hovedkvarter, slik at innbyggerne i hele Costa Rica kan få tilgang til vår akademiske fagutdanning, og denne veksten er et eksempel på kapasitet og lederskap som kjennetegner dette utdanningssenteret, og som i sin tur er det beste eksemplet på den støtten og prestisje studentene får, er det beste eksemplet på støtte og prestisje studentene oppnår

  • San José, Costa Rica

  I en tid hvor det er bekreftet at de nye generasjonene velger livsstil uten store komplikasjoner, hvor det raske, det enkle og det enkle blir utvalgskriterier for å ta sine beslutninger, blir det enda mer relevant å markere de som motstår trender og videre tvert imot, velger i økende grad kvalitet, alvor, for konsoliderte akademiske organer, eller for å søke prestisje og en solid infrastruktur, ved valg av universitet. Ved University of Medical Sciences, UCIMED, har vi ikke bare kjempet for studentenes kvalitet og fortreffelighet, men vi har gjort disse verdiene til en livsstil, og vi har dem innlemmet i vårt DNA. Som rektor er det ingenting som gleder meg mer enn å ha nasjonal anerkjennelse av myndighetene, det medisinske samfunnet, helsepersonell, foreldre, studenter og kandidater. Denne anerkjennelsen er ikke bare på nasjonalt nivå, den går mye lenger og blir bekreftet av det økende antall studenter fra forskjellige deler av regionen som slutter seg til vårt universitetssamfunn, de internasjonale organisasjonene som vi inngår avtaler med, eller med selskapene som ansett våre kandidater.

  • Cartago Province, Costa Rica

  Motta en varm velkomst fra Florencio del Castillo University, som vi nå vil kalle UCA. Universitetet vårt er en akademisk institusjon som ble grunnlagt i 1995 for å tilfredsstille behovene til en befolkning som lette etter forskjellige akademiske muligheter på universitetsnivå. I dag, mer enn tjue år senere, forblir vi i markedet som et solid universitet som aksepterer sosiale og teknologiske endringer med modenhet og ansvar. Vår filosofi har alltid vært kundeservice, det vil si for unge mennesker som er fremtiden for en nasjon som er villig til å endre seg; Vi er forpliktet til å støtte dem gjennom en opplæringsprosess for å oppnå sine mål og dermed oppnå suksess. Tenk, kjære besøkende, dette virtuelle rommet som ditt hjem. Dette nettstedet ble utviklet for å gjøre ditt opphold hos oss hyggeligere.

  • Geneva, Sveits
  • San José, Costa Rica
  • + 2 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Pedro, Costa Rica

  Vårt formål er å bidra vesentlig til læringsprosessene innen design, kunst, forretningsadministrasjon og teknologi, med den hensikt å støtte utviklingen av den kreative industrien. Ved å implementere toppmoderne student-sentrerte utdanningsprogrammer og bygge allianser med bransjeledere, skaper kreative fagpersoner de nødvendige verktøyene for å bidra til å fremme innovasjonssamfunnet.

  • San Pedro, Costa Rica

  I en verden med stadig forandring, inviterer jeg deg til å trene som profesjonelle og til å holde deg oppdatert gjennom etterutdanning. Ved universitetet vårt oppfordrer vi alltid studentene våre til å utvikle aktiv tenkning, vi stimulerer kreativitet, innovativ utvikling og teamarbeid, slik at våre kandidater er i stand til å møte utfordringene og akselererte teknologiske endringer.

  • San Pedro, Costa Rica

  Vårt mål å trene, gjennom undervisning, forskning og sosial projeksjon, høyt engasjerte fagpersoner som er i stand til å utvikle seg i et nasjonalt og internasjonalt miljø, med en høy ånd av forskning og innovasjon, solid moral, dyp menneskelig følsomhet og en tydelig visjon om fremtiden .

  • San José, Costa Rica

  FUNDEPOS University er utviklet i Costa Rica som et resultat av tre historiske pedagogiske hendelser innen økonomisk vitenskap. Den første av disse med ankomsten av National University i 1983, med hovedkvarter i San Diego, California, USA, som innførte det første profesjonelle masterprogrammet i Business Administration i landet. Det andre historiske øyeblikket skjedde i 1993 da dette programmet ble overført, når det gjelder administrasjon, til Universitetet i Costa Rica (UCR). For dette formålet ble Foundation for Postgraduate Studies and Research in Economic Sciences (FUNDEPOS) opprettet.

  • Heredia, Costa Rica

  UNA er innledet av Escuela Normal de Costa Rica (1914), dedikert til opplæring av lærere, og Escuela Normal Superior (1968), hvis forpliktelse var opplæring av lærere på videregående skoler. Fra begge institusjonene arvet han ikke bare infrastrukturen, men også en pedagogisk kultur som senere ville påvirke hans pedagogiske undervisning og humanistiske kall. Da UNA ble opprettet, ble Pérez Zeledón og Liberia Normal Schools regionale seksjoner av det nye statsuniversitetet.

  • San José, Costa Rica

  På grunn av sin prestisje og bane er Castro Carazo University kalt til å garantere alle mennesker uten å skille etnisk opprinnelse, kjønn, alder, forskjellige evner, sosial tilstand, helsemessige forhold, religion, meninger, preferanser eller sivilstand, tilgang til kvalitetsmiljøer for undervisning og læring. Gjennom en relevant og effektiv høyere utdanning har Castro Carazo University som mål å bidra til individuell og kollektiv velvære, og utvikler i studentene muligheten til å oppnå sine drømmer, profesjonelle mål og fulle intellektuelle potensial. På samme måte gir det dem muligheten til å påta seg sitt felles ansvar, som driftige, produktive, kreative og etiske borgere, i en forandrende og flerkulturell verden. For dette tilbyr Castro Carazo University formelle og ikke-formelle programmer for generell, yrkesmessig og miljøvernutdanning. Det tilbyr også studentutvikling og støttetjenester for å sikre suksessen til studentene i deres livsplaner.

  • San José, Costa Rica

  San Marcos University har sin opprinnelse i den første handelsskolen som ble etablert i Costa Rica i 1922, under navnet Manuel Aragón School of Commerce, spesialisert i undervisning i regnskap og handel, et navn som forble i kraft i mange år . Etter hvert som tiden gikk, utviklet det private kommersielle utdanningssystemet i vårt land, og den første kommersielle utdanningsinstitusjonen ble forvandlet til en Parauniversity-institusjon i 1974, med navnet Instituto de Profesionalización en Ciencias regnskapsførere Manuel Aragón (IPECCO), og bevarte som den var i sin opprinnelse spesialiteten i undervisningen i regnskap og bedriftsøkonomi.

  • Curridabat, Costa Rica

  UACA åpnet dørene for studenter i 1976 som en ideell stiftelse, i samsvar med lovgivningen i Costa Rica. Det har vært det første private universitetet i denne nasjonen. Vår visjon "Å bli det fremragende universitetet i Costa Rica innen akademikere, i forskning og i dets sosiale projeksjon." Vårt oppdrag "Å trene profesjonelle i et rammeverk av respekt og frihet, med et disiplinert sinn i logisk og kreativ tenkning, og en omsorgsfull og humanistisk holdning."

  • Alajuela, Costa Rica

  Vår prioritet er akademisk dyktighet, vi retter hele vår innsats for å forberede de beste fagpersonene i Costa Rica, med mer enn 25.000 nyutdannede. Under prinsippet om respekt for menneskehetens individualitet; gi formell og ikke-formell utdanning; samt å gjennomføre oppsøkende og sosiale handlinger; at de bidrar til dannelsen og opplæringen av det costaricanske samfunnet; og generering av kunnskap gjennom utvikling av forskning om sosial og økonomisk projeksjon; for den kulturelle, sosiale og økonomiske fremgangen i landet.

  • Nosara, Costa Rica

  Vårt oppdrag er å levere en forespørselsbasert, ikke-autoritær yogalæreplan som utvikler det flerdimensjonale selvet. I en vakker, naturlig setting som støtter avslappet, ikke-konkurransedyktig læring, har vi tenkt å levere læreplanen vår på en måte som styrker indre veiledning og direkte forbindelse til kilden gjennom å utvikle vitnebevissthet.