Keystone logo
Cuba

Beste universiteter for Master Programmer i Cuba 2024

Antall institusjoner: 3
  • Holguin, Cuba

  Universitetet i Holguín oppfyller behovene for integrert og kontinuerlig opplæring av fagpersoner i den eksakte, økonomiske, tekniske, pedagogiske, landbruksmessige, juridiske, fysiske kulturen og sporten, sosial og humanistisk vitenskap, gir relevante vitenskapelig-tekniske resultater og utvidelse av sine handlinger mot det lokale, nasjonale og internasjonale samfunnet med høy økonomisk og sosial innvirkning og økonomisk rasjonalitet.

  • Havana, Cuba

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cuba, Cuba

  Velkommen til Central University "Marta Abreu" i Las Villas. Denne institusjonen ble grunnlagt 30. november 1952 og utgjør det viktigste senteret for høyere utdanning i den sentrale regionen på Cuba og er kreditert med tilstanden for fremragende kvalitet, gitt av National Accreditation Board i 2016. Den består av: det sentrale hovedkvarteret, det pedagogiske hovedkvarteret "Félix Varela", og Fakultet for fysisk kultur.