Keystone logo
De forente arabiske emirater

Studer Master i De forente arabiske emirater 2024

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  673
 • Andel av verktøy

  53
 • Internett-abonnement

  91
 • Lokal transport

  68

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  11
 • Litt lokalt øl

  9

Om De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater (UAE) er en svært moderne Midtøsten land som ligger i den sørøstlige delen av den arabiske halvøya. Landet med grenser til Saudi-Arabia, Oman og Qatar. UAE ble dannet i 1971 som en sammenslutning av syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah og Umm al-Qaiwain. UAE er et populært turistmål som blander en rik kulturell tradisjon som går tilbake mer enn 2500 år med moderne byer som kan skilte med skyskrapere, museer, kunstgallerier, golfbaner, spa og temaparker.

Klima

Selv om fire femdeler av UAE har en varm og tørr ørken klima, omfatter landet også fjell, oaser og en kystlinje. Maksimale sommertemperaturer kan nå nesten 50 grader C i noen områder, selv om temperaturer i fjellområdene er mer moderat. Minimum vintertemperaturer er rundt 10 grader C.Årlig nedbør er fra 120mm til 350mm avhengig av beliggenhet, med sporadiske flash flom. Sandstormer som reduserer sikten også oppstå i ørkenen regioner.

Kultur

UAE søker å opprettholde tradisjonelle kulturelle elementer basert på tribal levende og islamske prinsipper mens beveger seg mot en moderne kultur. Med dette i bakhodet, har landet nylig understreket visuell kunst som utvider tradisjonelle former for kreativitet som fokuserte på poesi og det talte ord. Som et resultat, har UAE nå en blomstrende, multi-kulturell art fellesskap som omfatter museer, kunstgallerier, kunstutstillinger, kulturarrangementer, teatre og kunstrelaterte workshops og sommerleirer.

Cost of Living

Prisene i UAE er generelt moderat, med ett-roms leiligheter starter på ca $ 1000 (US) per måned og verktøy kjører ca $ 120 (US) per måned. Mat og servering kostnader er også svært rimelig.Kostnader nær et bysentrum ligger noe høyere enn kostnadene andre steder. Studentene bør også være sikker på å budsjettere for en bil, som de er en virtuell nødvendighet i landet.

Visumkrav

Studenter som ønsker å studere i UAE må søke om UAE Student Visa. Studentvisum tilbys for heltidsprogrammer. Det er korttids- og langtidsvisum.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

UAE studentvisum

Pris og valuta

Kostnaden for en oppholdstillatelse for student avhenger av sponsoren (forelder eller universitet), sponsorens jurisdiksjon (i tilfelle av universitet), hvis søkeren er innenfor eller utenfor UAE og om søknaden behandles i en normal eller fremskyndet måte.

Hvem kan søke om visum?

De forente arabiske emiraters lov krever at alle ikke-nasjonale (unntatt GCC-statsborgere) studenter skal få en "Student Entry Permit", etterfulgt av et "Student Residence Visa" for varigheten av studiene. Medlemslandene i GCC (Gulf Cooperation Council) er Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater.

Hvor kan du søke?

UAE universiteter

UAE Student Visa for internasjonale studenter tilrettelegges av UAE-universitetene selv. Studentene kan sende dokumentene sine direkte til universitetet.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Når universitetet sender deg tilbudsbrevet for programmet og du godtar det, vil det starte visumsøknadsprosessen. UAE-studentvisumet krever ikke at internasjonale studenter møter til et eget visumintervju.

Selv om dokumentasjonsprosessen kan variere fra universitet til universitet, er noen av de ofte påkrevde dokumentene for UAE Student Visa:

 • Farget passkopi gyldig i minst syv måneder.
 • Farget fotografi i passstørrelse
 • Utfylte universitetsskjemaer
 • Kopi av kvittering for undervisning og visumavgift
 • Fullført sykeforsikringsdokumentasjon

Når bør du søke?

Ideelt sett bør studentvisumprosessen starte minst 1–2 måneder før semesterstart, slik at de kan ta seg av de andre aspektene ved avreisesjekklisten. Det tar vanligvis rundt 15–20 dager før visumet behandles, men det varierer fra universitet til universitet. Internasjonale studenter har også muligheten til å velge Ekspressbehandling, som koster mer enn vanlig behandling. Under ekspressbehandling kan studenter få UAE Students Visa innen 10 dager.

UAE studentvisum er gyldig i en periode på 12 måneder. Internasjonale studenter må fornye studentvisumet på slutten av 12-månedersperioden hvis programmet er lengre enn denne perioden. Studentene vil bli belastet med et visumfornyelse og helseforsikringsgebyr for fornyelsen. Internasjonale studenter må sende inn visumfornyelsesdokumentene sine minst en måned før datoen for visumets utløp.

Behandlingstid

20 Days

Arbeidsmuligheter

Internasjonale studenter i UAE kan ta opp på campus, så vel som off-campus arbeid. Imidlertid vil de kreve tillatelse fra universitetet for dette. Hvis studenter har universitetssponsing, kan de henvende seg til UAE Labour Department for å få tillatelse til å ta deltidsjobber i UAE.

Den omtrentlige kostnaden for en studentoppholdstillatelse er Dh2 500 ekskl. depositum (hvis aktuelt), filåpningsgebyrer (hvis aktuelt), legalisering av dokumenter og oversettelse (hvis nødvendig). Ytterligere avgifter på Dh500 for en studentarbeidstillatelse vil gjelde.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Det er vanligvis tre grunner til at ditt UAE-studentvisum kan bli avvist:

 1. Immigrasjonsorganet kan nekte det.
 2. Universitetsregistratoren kan avvise det.
 3. Studenten kan ikke klare den medisinske testen (påkrevd under søknadsprosessen for studentvisum).