Keystone logo
Hongkong

Studer Master i Hongkong 2024

Studer i Hongkong

Dele tittelen Special Administrative Region of the People 's Republic of China med Macao, er Hong Kong en bystat som ligger på sørkysten av Kina og grenser til Sør-Kinahavet og Pearl River Delta. Med en befolkning nærmer seg syv og en halv million mennesker og et areal på bare 430 miles, er Hong Kong en av verdens 's tettest befolkning regioner, hovedsakelig består av etniske Han-kinesere. Eksisterende under aksiom "ett land, to systemer ", opererer Hong Kong under forskjellige politiske retningslinjer og lover enn Kina, fungerer mer som en vestlig, demokratisk stil regjeringen i forhold til Kina 's priniciples med kommunisme. Administrerende direktør i Hong Kong er leder av regjeringen og blir valgt av en valgkomité bestemmes av en demokratisk prosess med stemmegivning.

Hong Kong blir sett på som en av de ledende finansielle sentra i verden og trives på en kapitalistisk tjeneste økonomi preget av frihandel og lav beskatning. På grunn av mangel på plass i byen, er dens arkitektur unik og ultramoderne-vises. Faktisk, har Hong Kong berømt blitt omdøpt som verdens 's bare "vertikal by " som har en spektakulær skyline noen ganger skjult av tykke lag av smog kommer fra hundretusener av kjøretøyer og for mange virksomheter komprimert i en så liten område. Men på grunn av denne tette befolkningen, har Hong Kong utviklet en svært avansert transport nettverk som overskygger alle andre transportsystemer i den industrialiserte verden.

Selv om Hong Kong tilbyr muligheten for enkeltpersoner å skaffe trygge arbeidsplasser som betaler gode lønninger, er levekostnadene ganske høy og kan rokke studenter som valgte å tjene en grad i denne bystaten.Imidlertid bør studentene ikke bli skremt når de oppdager hvor mye det koster å leve i Hong Kong. Med lave skatter, premium helsetjenester, høy livskvalitet og bemerkelsesverdig høyere utdanning muligheter, forblir Hong Kong et populært sted for internasjonale studenter å få grader og erfaring kjas og mas fascinerende Hong Kong.

Klima i Hong Kong

Varierende mellom tempererte og subtropiske klima, Hong Kong 's mest behagelige tiden av året vær-messig er fra november til januar, når temperaturen er behagelig og solskinn er rikelig. Luftfuktigheten stiger i mars og april, med tåke ofte forsinke ferge og fly tjenester. Mai til august er varmt, fuktig og stormfull, med gjennomsnittlig dagtid temperaturer svever rundt 86 grader Fahrenheit, eller 31 Celsius. I løpet av august og september, er Hong Kong ofte rammet av tropiske sykloner som dannes i Kina Seas eller vestlige Nord-Stillehavet.Vinden er sterk fra sykloner men generelt ikke forårsake omfattende skader i byen.

Religionene i Hong Kong

Religionsfrihet i Hong Kong er garantert i henhold til sin grunnlov og Basic Law. Taoisme, konfucianismen og buddhismen utgjør dens primære religioner, med smatterings av kristendommen, katolisismen, muslimske og jødiske utøvere funnet i hele området. Men mange Hong Kong beboere har ingen religiøs tilhørighet og anser seg selv ateister eller agnostiker. Falun Gong er også tolerert i Hong Kong, men ikke i fastlands-Kina, der kommunistpartiet ser på denne religionen som en trussel mot staten på grunn av sin merkevare av åndelige lære.

Språk i Hong Kong

De offisielle språkene i Hong Kong er kantonesisk (en form for kinesisk) og engelsk.Nesten halvparten av Hong Kong 's innbyggere har tilstrekkelig kjennskap til engelsk og studentene vil finne at de fleste tegn vise både engelsk og kinesisk tekst. Nylig har en økning i antall fastlands-Kina innvandrere førte til Mandarin kinesisk språk stadig oftere hørt i Hong Kong samfunnet.

Hong Kong Valutakalkulator

Den HKD, eller Hong Kong dollar, er Hong Kong 's valuta og er en av de mest omsatte valutaene i verden. Den Hong Kong-dollar er delt inn i 100 cent, med ulike valører av mynter og sedler sirkulerer i bystaten.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  1409
 • Andel av verktøy

  71
 • Internett-abonnement

  22
 • Lokal transport

  58

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  5
 • Kinobillett

  12
 • Litt lokalt øl

  6

Om Hongkong

Høyere utdanning i Hong Kong

Universiteter kalt "lovfestede universiteter " har blitt godkjent av administrerende direktør i statsråd i Hong Kong og er finansiert av Universitetet Grants Committee. Et unntak fra dette er Open University of Hong Kong, som er en selvfinansierende skolen og ikke er avhengig av UGC for finansiering. Lovfestet universiteter er forskningsintensive og godta kun de beste studentene. Faktisk er den gjennomsnittlige IQ av kinesiske studenter ved Hong Kong høyere utdanning institututions en av de høyeste i verden.

Innlegg videregående høgskoler tilbyr bachelor og master 's grader og er registrert under en forordning som kalles Post Secondary Høyskoler forordning av Hong Kong. Internasjonale studenter vil også finne yrkesrettet-type høgskoler som den Hong Kong Institute of yrkesrettet utdanning som drives av et råd atskilt fra de kommunene som styrer lovfestede og etter videregående skoler.

Universitetet undervisning varierer mellom institusjoner, men studentene kan forvente å betale ca $ 100 000 i amerikanske dollar, eller € 73 000 for å tjene en grad i Hong Kong. Studentene blir sterkt oppfordret til å søke om eventuelle stipender for å oppveie de høye kostnadene ved skolepenger. Vær oppmerksom på at student medisinske forsikringspremier er også dyrt, samt prisen på mat, klær og overnatting i Hong Kong.

Søker om en Student Visa

Forvent å vente minst to måneder før du mottar ditt studentvisum fra Hong Kong Immigration Department.Studentene må fylle ut et visa / entry søknadsskjema og sende følgende dokumenter sammen med skjemaet: kopi av driver 's lisens eller annen legitimasjon kort, bevis av pedagogiske kvalifikasjoner (vitnemål fra videregående skole, inngang score, eventuelle tidligere grader tjent), en passfoto, opptaksbrev fra en Hong Kong universitet; bevis på økonomisk stående (stipend priser, kontoutskrifter) og bevis på at studenten har et sted å bo mens i Hong Kong, enten det er på campus, med en vertsfamilie eller i en leilighet.

Hvorfor studere i Hong Kong?

Foruten å tilby strukturelt og faglig overlegen grad programmer som kjøres av det mange anser for å være en av verdens 's topp utdannelse departementer, Hong Kong skjenker grader som er høyt verdsatt og anerkjent av arbeidsgivere og forskningsinstitusjoner i alle deler av kloden.I tillegg forenkler intellektuelt åpent samfunn i Hong Kong muligheter for studenter til å utforske andre akademiske fag og nivåer av trodde ikke finnes andre steder.