Keystone logo
India

Studer Master i India 2024

Studer i India

India er et sørasiatisk land som er hjem til nesten en milliard og en halv mennesker, den nest største befolkningen i verden etter Kina. India 's maritime grenser består av Det indiske hav, Arabiahavet og Bengalbukta og dets land grenser til Kina, Pakistan, Bhutan, Nepal, Bangladesh og Burma. Etter dramatiske endringer i markedet-baserte virksomhet i begynnelsen av 1990, India raskt utviklet seg til en fremtredende verdensøkonomien, hvor den er nå ansett som en innovativ, industrialisert nasjon holde tittelen av å være den tredje største landet i forhold til PPP, eller puchasing makt paritet. Dette har imidlertid akselerert vekst ikke adressert India 's dyp og vedvarende problemer med fattigdom, utilstrekkelig helsevesen, analfabetisme, underernæring og korrupsjon i politiet og statlig sektor.

Den føderale regjeringen i India består av en utøvende, lovgivende og dømmende gren, med presidenten i India opptrer som statsoverhode.Presidenten velges ved hjelp av et valgsystem college system og forblir i kraft i fem år. Statsministeren, som er utnevnt av presidenten, regnes som leder av regjeringen og holder høyeste nivået av utøvende makt. Den indiske lovgivende gren fester seg til Westminster-parlamentariske stil system av regel på grunn av den sterke påvirkningen av tidligere britisk kolonialisme.

Selv om moderniseringen av India er pågående, forblir tradisjonelle samfunn sharpely definert av den indiske kastesystemet, er en type sosial lagdeling ordningen som hemmer frigjorte sosial samhandling og mobilitet nytes av de fleste utviklede countries.Social klasser i India utpekt som "kastene " , med visse kastene ansett som mer elite enn andre. Selv om India har anti-diskriminerende lover for å hindre forfølgelse og fordommer mot de såkalte lavere kastene, er indianere som bor på landsbygda fortsatt utsatt for diskriminering og segregering i urbane områder.Familieverdier også fortsette å representere en betydelig innflytelsesrik del av indisk tradisjon, med forhåndslagde ekteskap mellom to familier fortsatt normen for de fleste av indiske samfunnet. I tillegg er skilsmisse nesten uhørt i det indiske samfunnet og bare tillatt i ekstreme tilfeller av misbruk.

India 's Climate

India regnes som en "megadiverse " landet og inneholder tre regioner kalt "biologisk mangfold hotspots ". Det er hjem til ni prosent av alle pattedyr som lever i verden og seks prosent av alle blomsterplanter. Habitater variere fra barskog i Himalaya til tropiske regnskoger i nordøstre India og Andaman-øyene. Gjennomsnittlig høye og lave temperaturer i India varierer fra 75 grader Fahrenheit til 55 grader Fahrenheit (25 Celsius til 12 grader).Men større byer som Bangalore, Mumbai og New Delhi ofte bake henhold temperaturer som forblir så høyt som 95 grader Fahrenheit (35 Celsius) for uker av gangen. Nedbøren kan være tung i tropiske klima områder, med luftfuktighet svever rundt 80 prosent.

Språk i India

India har ingen offisielle språket, men Hindi snakkes av nesten halvparten av India 's befolkning. Bengali, telugu, marathi, tamil, urdu og Gujarati er andre språk som elevene kan støte på mens han studerte i India. Engelsk snakkes av mange indere og regnes India 's "andre " språket du ønsker. India har også mange forskjellige språk som har blitt satt på "truede språk "-listen fordi antallet overlevende høyttalerne har sunket til isolerte lommer av landsbyer eksisterer i landlige India.

Religioner i India

Åtti prosent av indianere praksis hinduisme, en religion som forskere anser for å være verdens 's eldste levende religion. Hinduer tror på en rekke lover, daglig moral, dharma, karma og reinkarnasjon. Andre religioner som finnes i det indiske samfunnet er først og fremst kristendommen og islam.

India 's Currency

Den offisielle valutaen i India er rupi, som er kontrollert og utgitt av Reserve Bank of India. Den indiske rupi er delt inn i 100 paise. Siden 2011 er det kun mynter verdt 50 paise anses tvungent betalingsmiddel. Sedler som er i omløp er 5, 10, 20, 50, 100, 500.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  123
 • Andel av verktøy

  12
 • Internett-abonnement

  8
 • Lokal transport

  10

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  4
 • Kinobillett

  3
 • Litt lokalt øl

  2

Om India

Higher Education System i India

Bak Kina og USA, er India 's høyere utdanning den tredje største, med Universitetet Grants Commission representerer den viktigste regulere kroppen over institusjoner. Mellom 2000 og 2010, bygget India 20 000 universiteter og høyskoler som akseptert over åtte millioner studenter i denne perioden. Innen vitenskap og teknologi er tungt markedsført av den indiske regjeringen på høgskolenivå, noe som fører til flere teknologiske institutter som for eksempel den indiske Institutes of Technology og den indiske Institutes of Management å motta applaus fra globale pedagogiske organisasjoner. I tillegg er den All India Institute of Medical Science i New Delhi regnes som en av de ledende forskningssentre for fremme av medisinsk teknologi og behandlingsmetoder.

Akademiske grader tildelt i India i samsvar med den koloniale britiske systemet, med bachelor-og mastergrader gitt som "kunst " eller "science " grader. Doktorgrader er også tilgjengelig for studenter som har fullført den angitte mester 's program knyttet til deres fagområde. Opptak til universiteter er basert på scoren opptjent av studenter som tar høyere Secondary School Certificate og er meget konkurransedyktig i forhold til de mer prestisjetunge universiteter som opererer i India. Faktisk All India Pre-Med Test tas årlig av 200 000 studenter, hvorav bare 2000 er akseptert.

Internasjonale studenter som ønsker å tjene en grad i India må vise bevis på fullført minst 12 års videregående opplæring i hjemlandet. Studentene må også ta opptaksprøve og sende resultatene til Ministry of External Affairs i New Delhi.Direkte adgang til medisinske, dental og engineering studieprogrammene er ikke tillatelig, uavhengig av studentens 's siste utdanning legitimasjon. Imidlertid kan andre studieprogrammene krever ikke utenlandske studenter å ta opptaksprøve. I stedet, en student 's høyere utdanning opptaksprøve score (for eksempel ACT eller SAT gitt i USA) kan brukes til å kvalifisere studenten på visse tekniske høyskoler. Studenter som er interessert i å tjene en grad i India bør være klar over det faktum at offentlige universiteter ikke aksepterer studenter som ikke er borgere av India.

Undervisning kostnader i India variere dramatisk, med offentlige universiteter blir mye rimeligere enn private universiteter fordi de er finansiert av regjeringen. Indiske borgere vanligvis betale mindre enn $ 100 i året for å delta på et offentlig universitet eller høyskole. Private universitet avgifter kan variere fra $ 400 til $ 25 000 i året, avhengig av institusjonen og type studium.Non-indiske studenter som deltar på en privat høyskole er vanligvis gitt preferanse over indiske studenter, hovedsakelig på grunn av det faktum at de er mer økonomisk rustet til å betale skolepenger kostnader.

Hvorfor studere i India?

Studenter som ønsker å studere ikke-vestlig musikk, religion, arkitektur og kunst vil finne India den perfekte sted å lære i dybden om disse fagene. Dens mangfoldige og fascinerende kultur er en uimotståelig blanding av gamle og moderne stiler som tiltrekker liberal arts majors fra hele verden. I tillegg tilbyr India cutting-edge informasjonsteknologi grad programmer for studenter som er interessert i å tjene en høyt verdsatt bachelor 's eller master-' s grad knyttet til feltet av datamaskiner og IT.