Keystone logo
Indonesia

Beste universiteter for Master Programmer i Indonesia 2023

Antall institusjoner: 42
  • Surabaya, Indonesia

  Ved organisering av høyere utdanning er UNAIRs prinsipper: en ideell organisasjon med evne til å administrere midler uavhengig for å utvikle UNAIR; uavhengighet og godt styresett; utvikling av akademisk kultur og vitenskapelig autonomi for det akademiske samfunnet; etc. Vår visjon er å bli et uavhengig, innovativt og ledende universitet på nasjonalt og internasjonalt nivå, samt pioneren innen utvikling innen vitenskap, teknologi og humaniora basert på religiøs moral.

  • Bandung, Indonesia

  Telkom University er det beste private universitetet i Indonesia (ifølge Ministry of Education and Culture of Indonesia and Times Higher Education (THE) World University Ranking 2021, red.) Som har visjonen om å bli et “Research and Entrepreneurial University”. Den raske veksten av IKT (informasjons- og kommunikasjonsteknologi) kombinert med det kulturelle mangfoldet i Indonesia fører til at Telkom University fokuserer på IKT-basert utdanning og forskning innen ingeniør-, forretnings- og kreativ industri. Vi utvikler kontinuerlig og kontinuerlig utdanningskvaliteten når det gjelder undervisning, forskning og samfunnstjeneste.

  • Banda Aceh, Indonesia

  Syiah Kuala Universitys oppdrag er å implementere "Tri Dharma - tre betegnelser" av høyere læringsinstitusjoner som støtter lokal, nasjonal og internasjonal utvikling ved å benytte tilgjengelige lokale, nasjonale og internasjonale ressurser; forbedre akademisk kvalitet for å produsere høyt konkurransedyktige kandidater; anvende integrert kvalitetsstyring innen utdanning gjennom anvendelse av gjennomsiktige, deltakende, effektive og produktive prinsipper; kontinuerlig styrke og utvide nettverket av institusjonelt samarbeid i arbeidet med å utvikle og bevare funnene fra vitenskap, teknologi, humaniora, sport og kunst.

  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonesia

  University Of Muhammadiyah Malang (UMM) forvalter for tiden 10 fakulteter med 1 forskerprogram og 3 doktorgradsstudier. Av de tre programmene er det 3 diplomstudier, 35 bachelor 1 studieprogrammer, 11 doktorgradsstudier, 3 doktorgradsstudier og 4 profesjonelle programmer. Tallet vokser fortsatt. Voks mer og bli større.

  • Buleleng, Indonesia

  Universitas Pendidikan Ganesha 'Universitas Pendidikan Ganesha' heretter kalt Undiksha, er et universitet som er ansvarlig overfor departementet for forskning og teknologi og høyere utdanning og ligger i Singaraja, Bali-provinsen.

  • Batam, Indonesia

  Velkommen til Universitas Internasional Batam (UIB). UIB ble etablert i 2000 og er et nytt privat universitet, men det har et enormt potensial. UIB ligger i Batam City, ved grensene til Singapore og Malaysia, og har sin egen campus med eksepsjonelt tilstrekkelig infrastruktur for å støtte utmerkede undervisnings- og læringsprosesser som biblioteker, laboratorier, idrettshall, sovesal osv.

  • South Jakarta, Indonesia

  PTIQ Institute (Perguruan Tinggi Ilmu Al-Qur'an) er den første høgskolen i verden som spesifikt husker og studerer Koranen. To år etter at PTIQ ble grunnlagt, åpnet Det islamske universitetet i Madinah, Saudi-Arabia, et spesielt fakultet for vitenskapen i Koranen, og PTIQ fungerte som inspirasjon.

  • Yogyakarta, Indonesia

  Som pioner for høyere utdanning i Indonesia er UII dypt forankret i tradisjonen med akademisk frihet som mangfold av ideer blir høyt verdsatt. Med et veldig motiverende læringsmiljø og potensial for innovasjon, er vi forpliktet til å utdanne studentene våre til å være innovative globale ledere.

  • West Jakarta, Indonesia

  For å bygge sin økonomi trenger Indonesia en aktiv deltakelse av gründere. De skaper muligheter som er i stand til å absorbere tilgjengelig arbeidskraft. Dette kan starte på universitetet som spiller en viktig rolle i å produsere arbeidende fagpersoner med utmerket kompetanse og høy konkurransekraft.

  • Yogyakarta, Indonesia

  Duta Wacana Christian University (UKDW) ble grunnlagt i 1985 og er en videreutvikling av Duta Wacana Theological Seminary (STT Duta Wacana) grunnlagt i 1962 som et resultat av fusjonen av Jogjakarta Theological Academy og Bale Wiyata Theological School, Malang.

  • Salatiga, Indonesia

  Satya Wacana Christian University (SWCU), startet med navnet Indonesian Christian Teaching Educational Tertiary Institution (PTPG-KI). Det ble arrangert 30. november 1956 med fem avdelinger, bestående av utdanning, historie, engelsk, jus og økonomi. PTPG-KI av Satya Wacana endret seg til å bli FKIP-KI 17. juli 1959. Så 5. desember 1959 ble det offisielt Satya Wacana Christian University med eksistensen av økonomifakultetet og juridisk fakultet, som deretter ble fulgt av åpningen av flere andre nye fakulteter og studieprogrammer.

  • Bandung, Indonesia

  Universitas Kristen Maranatha blir en uavhengig og selvbærende institusjon for høyere utdanning som utforsker og innpodet kunnskap på alle områder av kunst og vitenskap, motivert av kjærligheten og de levende eksemplene til Jesus Kristus.

  • Jakarta, Indonesia

  Prasetiya Mulya ble grunnlagt i 1980 av en gruppe fremtredende indonesiske næringslivsledere. Det første MBA-programmet i Indonesia ble deretter etablert i 1982 med hjelp fra prestisjetunge internasjonale forskere og eksperter.

  • Jakarta, Indonesia

  Jakarta International College (JIC) ble etablert i Jakarta i 2002 av en gruppe fagpersoner som bryr seg og er forpliktet til å tilby høyverdig internasjonal utdanningsstandard. I løpet av de siste 19 årene har JIC vært den eneste leverandøren av Monash College Jakarta som overfører Monash College Diploma og Monash University Foundation Year (MUFY). Tusenvis av studenter har vellykket overført til Monash University og andre anerkjente universiteter i Australia.