Keystone logo
Jersey

Studer Master i Jersey 2024

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  1027
 • Andel av verktøy

  64
 • Internett-abonnement

  57
 • Lokal transport

  59

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  8
 • Kinobillett

  14
 • Litt lokalt øl

  6

Om Jersey

Studie i Jersey

Høyere utdanning i Jersey

Jersey 's avdeling for utdanning gir for de pedagogiske behovene til elevene som går på skolen. Det er offentlige skoler finansiert gjennom regjeringen. Det finnes også flere private skoler her. Samlet, er skolesystemet ganske lik som i Storbritannia i form av sin struktur og pedagogisk kvalitet. Men det er et lite land, noe som betyr at studentene deltar mindre skoler samlet. Dette kan forbedre kvaliteten på utdanningen for mange i dette området.

I form av høyere utdanning i Norge, vil studenter som går videregående skole sannsynlig gå videre til et universitetssenter. Landet tilbyr en videregående skole som heter Highlands College. Dette anlegget gir pedagogiske muligheter for heltid og deltid skoler. Highlands College fungerer som en sjette form også.Ved å gjøre det, det fungerer i et samarbeids mote med andre skoler, inkludert London South Bank University, University of Plymouth, og Open University. Studenter som skriver seg inn i høylandet College er i stand til å få en to års grad kalles en Foundation Degree. Fra dette punktet, kan de da få tilleggsutdanning for å få opplæring i et bestemt område i studien.

Landet har også spesialiserte skoler for denne type læring. En av de mest fremtredende alternativene er Jersey International Business School. Dette er et privat sektor skole som utdanner studenter i en rekke disipliner, alle med fokus på å gi opplæring for internasjonale studier. En annen skole i Jersey er Institute of Law. Dette er landets 's Law School. Studentene skal lære å bli talsmenn og advokater i Jersey.

Undervisning og gebyrer

Studenter som studerer ved offentlige skoler ikke betaler skolepenger for å gjøre det.Vanligvis, skjønt, er dette bare et alternativ tilgjengelig for studenter som er innfødte til landet. Andre, inkludert internasjonale studenter, vil betale en avgift for å melde deg på. Denne avgiften varierer betydelig avhengig av studium studenten registrerer i og skolen.

Høyere utdanning kommer på et gebyr, spesielt for de studentene som skriver seg inn i Jersey International Business School. Denne skolen av utdanning er et privat anlegg og avgifter tendens til å være høyere her. Men er skolen også en av de beste alternativene for studenter som ønsker å oppnå en grad som kan brukes internasjonalt, som er noe mange studenter gjør.

Internasjonale studenter kan studere her. Innhenting av en student visum er gjort gjennom universitetet selv i de fleste tilfeller.

Mange studenter reiser til utlandet for å finne jobb utenfor Jersey. Men gjør landet har en voksende helsevesenet, samt en sterk næringslivet. Finne arbeid på disse feltene kan være et alternativ etter eksamen.

Helseforsikring

Studenter som planlegger å gå på universitetet i Jersey må få sin egen helseforsikring. Det er ikke gitt av skolen for deltakelse. Studentene kan være i stand til å kjøpe politikk gjennom skolen eller gjennom en tredjeparts leverandør. Men skolene setter reglene om hvorvidt elevene er i stand til å delta uten denne type dekning på plass.

Student Visum

For å få en student visum, må studentene først søke til skolen av sine valg. Dersom skolen godtar student, er han eller hun da i stand til å søke om visum gjennom regjeringen. Skolen vil gi et brev av aksept som åpner for at dette skal skje.