Keystone logo
Kasakhstan

Beste universiteter for Master Programmer i Kasakhstan 2024

Antall institusjoner: 11
  • Almaty, Kasakhstan

  Satbayev University er det eldste og et av de mest prestisjefylte tekniske universitetene i Kasakhstan, kjent for gruve- og oljevirksomhetsutvikling. Selv om tekniske spesialiteter dominerer Satbayev University visittkort, er det et tverrfaglig universitet der arkitektur og ledelse undervises.

  • Atyrau, Kasakhstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University er en moderne utdanningsinstitusjon. VORES UTDANNINGSINSTITUSJON er det eneste statlige universitetet i Atyrau-regionen som gir en mulighet til å få utdanning av høy kvalitet innen naturvitenskap, humaniora, økonomi, jus, kunst og musikk, pedagogiske og landbruksspesialiteter.

  • Turkistan, Kasakhstan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University ble etablert basert på den mellomstatlige avtalen mellom Kasakhstan og Tyrkia for å forberede moderne, høyt kvalifiserte spesialister fra ungdommen i tyrkisktalende land og ligger i det åndelige sentrum av den tyrkiske verden - Turkestan.

  • Aktau, Kasakhstan

  Utdanningspolitikk er aktivt implementert i et av de ledende universitetene i Kasakhstan - Caspian University of Technology and Engineering oppkalt etter Sh. Yessenov. I dag er universitetet vårt det største moderne universitetet som har bestått sertifisering og akkreditering.

  • Temirtau, Kasakhstan

  "Karaganda Industrial University" (" KarIU ") er det ledende universitetet i Kasakhstan for opplæring av høyt kvalifisert personell med høyere utdannelse innen metallurgi, maskinbygging, kjemisk industri, konstruksjon og andre relaterte metallurgiområder, som er prioritert for gruve- og metallindustrien.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  bachelorgraderң 5 baғyty zhәne magistracyң 5 baғdarlamasy. Kasakhstans grener av tumengi kurstarynda sabaабty zhuyelі turde Nur-Sultan kalasyna keletin MMU facultyterinin oқytushylary zhurgizedi Manyk uzi - bilim alu oderisin Muskeude ayaktau ushin zhasalatyn dayyndyk.

  • Rudny, Kasakhstan

  Rudny Industrial Institute er et moderne vitenskapelig og pedagogisk kompleks innen teknisk vitenskap med en utviklet infrastruktur.

  • Karagandy, Kasakhstan

  Som et av Kasakhstans ledende universiteter jobber Karaganda Economic University ( KEU ) med globale miljøendringer og er forpliktet til å tilby et moderne og avansert utdanningsprogram.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Seifullin Kazakh Agro Technical University ( Seifullin KATU ) er den største agrariske høyere utdanningsinstitusjon i Sentral- og Nord-Kasakhstan, den første høyere utdanningsinstitusjonen i Astana. Seifullin Kazakh Agro Technical University regnes blant de 10 beste universitetene i landet.

  • Almaty, Kasakhstan

  Opprettet i 1997 i Almaty. Grunnlegger, president og første rektor ved universitetet er doktor i filosofi, professor Aliyev Zhumatay Alievich.

  • Astana, Kasakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...