Keystone logo
Malaysia

Studer Master i Malaysia 2024

Studer i Malaysia

Malaysia er et føderalt konstitusjonelt monarki i Sørøst-Asia som består av tre føderale territorier og 13 stater. Dele land grenser med Indonesia, Brunei og Thailand og maritime grenser med Filippinene, Singapore og Vietnam, er Malaysia skilles for grunnleggelsen Association of Southeast Asian Nations, Organisasjonen av islamske Samarbeid og East Asia Summit.

Et flerkulturelt og multietnisk land, har Malaysia en grunnlov som bekrefter statsreligion som islam, men også beskytter friheten til borger sin til å praktisere religion for sine valg. På grunn av den tidligere innflytelse kolonialisme, ligner regjeringen system som i Westminster parlamentariske kombinert med juridiske prosedyrer skissert av engelsk Common Law. Kongen, eller statsoverhode, blir referert til som Yang di-Pertuan Agong som velges fra en liste over arvelige herskere oppsyn Malaysia 's 13 stater.Statsminister i Malaysia regnes som den "leder av regjeringen ".

Flertallet av Malaysia 's politiske partier er basert på etnisitet av medlemmer. Handlinger som National Development Policy ble vedtatt for å fremme status for innfødte stammene og malaysiere kollektivt kalt bumiputera. Den bumiputera anses å være Malaysia 's opprinnelige innbyggerne, snarere enn den malaysiske indianere eller den malaysiske kinesisk. Ligner på kvotering politikk implementert i USA i 1970, gir retningslinjer som National Development Policy særbehandling til bumiputera i forhold til sysselsetting, sosiale fasiliteter, utdanning og stipend.

Essential Fakta om Malaysia

 • Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur, for tiden den sjette mest besøkte byen i verden.
 • Utenrikspolitikk er sentrert på prinsippene om nøytralitet og evnen til å opprettholde fredelige forbindelser med alle andre land, uavhengig av politiske eller religiøse systemer.
 • Turisme er Malaysia 's tredje største inntektskilde fra valuta.
 • En av Asia 's mest utviklede infrastruktur er funnet i Malaysia, med sitt telenett andre til Singapore.
 • Å være født i Malaysia ikke automatisk gi noen statsborgerskap. Men noen barn født til to malaysiske foreldre utenfor landet innvilget automatisk statsborgerskap. Malaysia tillater ikke doble statsborgerskap.
 • Viktigste etniske gruppene i Malaysia er malayer og bumiputera. Den malaysiske grunnloven definerer malayer som muslimer som praktiserer tradisjonell kultur og skikker.
 • Hari Kebangsaan, eller National Day, er den mest berømte ferie i Malaysia og faller den 31. august. Den minner uavhengighet Malaysia fra britisk kolonistyre i 1957.

Klimaet i Malaysia

Malaysia opplever tropiske været som ikke er så varmt som det er fuktig grunn til å være omgitt av Sørkinahavet. Gjennomsnittlig temperatur er mellom 70 og 80 grader Fahrenheit (20 og 30 grader Celsius). Oktober til februar er regntiden for vestkysten og østkysten av Malaysia ser kraftig regnvær mellom november og februar. Studenter som går på skole i Malaysia vil høre disse regionene referert til som Southwest Monsoon og nordøst Monsoon. Monsoon er et derivat av "mausim ", det arabiske ordet for "sesonger ".

Religioner i Malaysia

Islam er statsreligion, med om lag 60 prosent av Malaysia 's befolkning praktiserer den muslimske tro. Andre religioner inkluderer buddhisme, hinduisme, kristendom og konfucianismen. Alle muslimer er forventet å rette seg etter de vedtak av Sharia domstoler om religiøse spørsmål.Sharia domstol jurisdiksjon er videre begrenset til saker av skilsmisse, ekteskap, frafall og arv,

Språk i Malaysia

Malaysia 's offisielle språket er malaysisk, med engelsk som sitt nest mest talte språket. En type engelsk assosiert med britisk engelsk heter malaysiske Standard engelsk brukes til å instruere elevene i offentlige skoler. Manglish er også hørt, som er dagligdags engelsk påvirket av Tamil og Malay kinesisk. Men gjør Malaysia inneholde nesten 140 andre språk som snakkes av folk som bor i nærheten Peninsular Malaysia, de kystnære områdene og Øst-Malaysia der stammeledere forskjeller i språk eksisterer. I tillegg er malaysisk ikke som andre Sørøst-asiatiske språk som vietnamesisk og Thai i at det ikke er tonal.

Malaysian Currency

Valutaen i Malaysia er ringgit, tidligere kalt den malaysiske dollar.Delt inn i 100 cent, lik ringgit dag om lag tre dollar i amerikansk valuta og litt over fire euro.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  189
 • Andel av verktøy

  14
 • Internett-abonnement

  23
 • Lokal transport

  12

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  4
 • Kinobillett

  4
 • Litt lokalt øl

  3

Om Malaysia

Høyere utdanning i Malaysia

Den voksende rykte som gis til private universiteter i Malaysia har tiltrukket tusenvis av internasjonale studenter det siste tiåret. Noen av disse private skoler tilbyr programmer som tillater elevene å tjene en del av en grad ved at universitetet og en del av en grad ved en annen institusjon. Kalt "tvillingordning ", letter denne metoden overføring av vitnemål og kreditter og gjør også opptak til programmer som tilbyr knytte grader automatisk hvis programmet er levert av en lokal institusjon. Bedre kjent universiteter i Malaysia er Monash University Malaysia Campus, Swinburne University of Technology Sarawak Campus og Malaysia 's eldste universitet, University of Malaya ligger i hovedstaden Kuala Lumpur.

Studenter kan få Bachelor 's og Master ' s grad ved malaysiske universiteter i tiden som ligner på europeiske og amerikanske studieprogrammene.De fleste private og alle offentlige universiteter tilbyr Master of Science grader ved å fylle ut nødvendige undersøkelser og kurs. Doktorgrader er opptjent når elevene kan vise forskningsresultater i form av en publisert artikkel. Malaysia har også polytekniske høyskoler som ligner tradisjonelle yrkesfaglige skoler ved å tilby førsteamanuensis 's grader, avanserte diplom grader eller sertifikater av spesielle ferdigheter.

Aksept til en malaysisk universitet er ikke vanskelig, men krever at elevene sende inn bevis på karakterer opptjent fra tidligere skoler deltok. Malaysia er blitt kjent for sin eksepsjonelle høyere utdanning om teknologi, næringsliv og vitenskap og tar imot lyse internasjonale studenter å studere ved en av sine universiteter.

Student Visa Krav

Studentene må skaffe seg et turistvisum for å reise til Malaysia.Når de kommer på universitetet sitt, blir elevene gitt en International Student-kort og pass blir stemplet av universitetsledelsen. Studentene trenger to passbilder, en internasjonal pass som har vært gyldig i minst seks måneder, to fullførte søknadsskjemaer, gebyr betaling, bevis på at de kan forsørge seg selv mens i Malaysia, et brev med introduksjon og et sertifikat som sier de har fått en gul feber vaksinasjon før innreise.

Hvorfor studere i Malaysia?

Studentene vil få god utdanning til en rimelig pris når tjene sine grad i Malaysia. Typiske Kursavgiften inkluderer registrering, undervisning, innskudd, laboratorie avgifter (hvis aktuelt), kursmateriell og helseforsikring som for en Bachelor 's grad, er ca RM (Malaysian Ringitt) 80 000, eller 10.000 dollar.I tillegg er levekostnadene lave sammenlignet med andre land, og elevene får lov til å jobbe maksimalt 20 timer per uke, mens han studerte i Malaysia, så lenge de får en student tillatelse eller pass.