Keystone logo
New Zealand

Studer Master i New Zealand 2024

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  580
 • Andel av verktøy

  44
 • Internett-abonnement

  49
 • Lokal transport

  108

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  8
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  6

Om New Zealand

New Zealand er et mangfoldig land med en unik kulturell bakgrunn og mye å tilby til internasjonal student. Ligger i den sørvestlige Stillehavet, er denne øya landet nær til Australia, så vel som Fiji og Tonga. Det er ekstern som en helhet, selv om det er store og voksende byer over hele landet. Faktisk var New Zealand en av de siste fjerntliggende områder bosatt av mennesker. Den største byen i Auckland er hjem til mange høyere utdanning alternativer for internasjonale studenter, men andre alternativer er også tilgjengelig.

Studenter melde deg på skolen i en alder av seks. De er pålagt, i henhold til føderal lov, å forbli i skolen gjennom 16 år. Innbyggerne i landet ikke betaler for utdanning i hele denne tiden. De fleste studenter forbli i skolen gjennom 19 år, som alle er betalt av det offentlige. Landet har en literacy rate på 99 prosent.

Klima

Under det meste av året, er klimaet her mildt. Den årlige temperaturen ligger rundt 50 grader C opp til 61 grader F. Temperaturene kan variere, men basert på hvilken plassering av øya du bor i. Den vestlige kysten er veldig våt. The Central Otago-regionen er en semi-arid klima. Det er områder med regnskog her samt fjelltopper med svært kalde temperaturer.

Society

Newzealendere elsker sine utendørs. Du vil finne at dette er stedet å besøke hvis du er ute etter fjellklatring eller ski. Imidlertid har området også en sterk kulturell komponent som omfatter de tidlige tradisjoner Maori kultur. Mye av landet er fortsatt fjern og mange mennesker bor i disse områdene. I moderne byer, men vil du finne all den komfort du kan bli vant til å nyte.

Cost of Living

Bor i New Zealand er mye som bor i Australia. Landet 's levekostnadene i Auckland er likt det du finner i London, Sydney, eller New York. Importerte elementer kommer koste betydelig mer. For å kjøpe et trekk billett, du 'll tilbringe NZ $ 15. For en kopp kaffe, vil du bruke ca NZ $ 4.

Visumkrav

Studentvisum (for studier som er lengre enn tre måneder)

Hvis kurset ditt er tre måneder eller mindre, trenger du ikke studentvisum, bare besøksvisum.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum; Besøksvisum

Pris og valuta

NZD 250

Søknadsgebyrer varierer avhengig av opprinnelsesland og kan være rundt $250.

Du kan sjekke kostnadene for et New Zealand studentvisum her:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and- når du skal betale

Hvem kan søke om visum?

Et studentvisum kreves for alle som kommer til New Zealand for å studere i mer enn tre måneder. Studiet må være hovedformålet med besøket ditt. Hvis kurset ditt er på opptil 3 måneder, kan du kanskje studere på besøksvisum eller arbeidsvisum.

Du trenger ikke studentvisum for å studere på heltid hvis:

 1. du er NZ-borger eller bosatt
 2. du er australsk statsborger
 3. du har et permanent oppholdsvisum eller et resident returvisum for Australia – uten betingelser.

Hvor kan du søke?

Online / New Zealand konsulat eller ambassade

For å søke om et New Zealand studentvisum, kan du søke online eller personlig før du reiser.

For å søke personlig i hjemlandet ditt, må du kontakte ditt lokale New Zealand-konsulat eller ambassade for å få et søknadsskjema og/eller avtale. Alternativt kan du søke online ved å besøke den offisielle nettsiden www.immigration.govt.nz og opprette en konto.

Nettsted:https://www.immigration.govt.nz/

Hvordan lage søknaden?

For visumsøknaden din trenger du:

 • Akseptbrev fra en godkjent utdanningsleverandør i New Zealand.
 • Bevis på tilstrekkelige midler - Du må vise at du har tilstrekkelige midler til å betale studieavgiftene dine (dette kan inkludere bevis på lånedekning, stipend eller andre midler) og bevis på midler for å dekke levekostnadene dine mens du studerer i New Zealand ( via en sponsor, et lån, et stipend, offentlig støtte eller tilstrekkelig banksaldo). Du må bevise at du har minst NZD $15 000 (~US$10,870) for hvert år hvis kurset er lengre enn ni måneder.
 • Bevis på viderereise – Dette kan være bevis på allerede betalte viderereiser, bevis på ytterligere midler eller avtale fra en sponsor om å betale for viderereise. Poenget er å vise at du har tenkt og har råd til å forlate landet når du er ferdig med studiene.
 • Reiseforsikring.
 • Medisinske attester - Hvis du planlegger å studere i New Zealand i mer enn 12 måneder, må du fremlegge en generell legeattest, en røntgenattest for thorax og eventuelt foreta en tuberkulosescreening.
 • Hvis du er under 18 år må du også fremlegge bevis på arrangert overnatting, og hvis du er 17 år eller eldre, politiattest på "god vandel".
 • Passbilder i to farger.
 • Et pass som er gyldig i minst tre måneder etter datoen du planlegger å forlate New Zealand.
 • Bevis på at du har betalt visumsøknadsgebyret.

Når bør du søke?

Du bør søke minst seks uker før du planlegger å reise til New Zealand. Studentvisum som søkes på nett tar vanligvis 20 dager å behandle, mens studentvisum som søkes via papirskjemaet tar 25 dager å behandle.

Studentvisumet ditt er normalt for samme tidsperiode som studiet du har betalt for, og det kan vare opptil 4 år.

Behandlingstid

20 Days

Arbeidsmuligheter

Internasjonale heltidsstudenter med studentvisum har lovlig lov til å jobbe i New Zealand i opptil 20 timer per uke i løpet av semesteret, og kan jobbe heltid i alle planlagte ferieperioder som jul, påske og sommerferier. Spesifikasjonene avhenger av visumbetingelsene dine. Arbeidserfaring som kreves i studiene dine teller ikke mot 20-timersgrensen. Internasjonale studenter kan ikke være selvstendig næringsdrivende.

Master ved forskning og Ph.D. elevene kan jobbe så mange timer de ønsker.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Noen av årsakene til at et New Zealand studentvisum kan bli avvist er:

 1. Hvis du har vært dømt til fengsel i løpet av de siste 10 årene og eller blitt dømt til fengsel.
 2. Hvis du har en registrering av utvisning, og eller hvis du er underlagt en periode med forbud mot å reise inn i New Zealand.
 3. Hvis det er en feilaktig fremstilling av informasjonen du har gitt, som immigrasjonsansvarlig mener at informasjonen som er oppgitt i søknaden din ikke er ekte.
 4. Hvis du har sendt inn en søknad som ikke er utfylt
 5. Dersom helse- og karakterkravene ikke er oppfylt
 6. Hvis du ikke klarer å demonstrere for å dekke studieavgiftskostnadene, leve- og reisekostnadene i New Zealand
 7. Hvis det ikke er noen klar vei for kurset har du tenkt å studere i New Zealand
 8. Hvis immigrasjonsoffiseren ser at du ikke er en genuin student fra dokumentene og informasjonen du har oppgitt, og som etter telefonintervjuet, kan du ikke engang svare på noen opplysninger om kursinformasjonen, institusjonens informasjon, bl.a.
 9. Hvis midlene ikke er lovlige, eller det ikke kan verifiseres